Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Arkadaslar aranıza yenı katılıyorum sızlere danısmak ıstedıgım konular var ben 24 ocak ta pregnıl vuruldum daha sonrada progestron ıgnesı verdı dusuk olmasın dıye 24 ocakta kontrole gıttıgımde yumurtam 16.1 ıdı yanı ılkınde bu tıp ılaclar kullanıp hamıle kalan var mı

Nasilsiniz kizlar

hoşgeldin :) iyiyiz sen nasılsın

ay canım bu konuda hiç bilgim yok :26: umarım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır..

tebrıkler cnm darısı basımıza dualarını eksıt eme bızlere

canım gözün aydın:) çok şükür dualarımız kabul olmuş:) Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına:)

kızlar ben de dün keseyi gördüm. Çok şükür rahmin içinde sağlıklı 6 haftalık bir gebeliğim var.
bugün de gebelikler ilgili kan ve idrar testleri yapıldı. Sonuçlarını diğer Cumartesi doktora göstercem ve kısmetse kalp atışını duyucaz:)
ben özel hastaneye devam etme kararı aldım.

Bnde iyiyim bebegimin kalp atislarini duymayi bekliyorum heyecanla ♥

canımm çok sevindimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn inşallah

kaç aylık ay mucize gibi yaa evlendin şimdi de bebeğin olucak

Cnm ne sormak istefğini pek anlamadım.yum. çatlamadı mı...........ben klomen kıllndğm ay hamile kalmıştım ama kürtaj oldum.şimdi yine kullndım cmtsi ultrsonla bakcak doktr yum.

SELAM kızlar ben geldim

hoşgeldin

Bnde iyiyim bebegimin kalp atislarini duymayi bekliyorum heyecanla ♥

ayyy çok heyecanlı oluyor duyduğun en güzel ses olacak :))

Hadi gözün aydın canım kalbini de duyacaksın Allahın izniyle :))
sanırım ben de senin gibi özelde devam edicem galiba :44: sen nasıl karar verdin?

Hoşbuldum tatlım merve sana birsey soracağım canım yaa kabızlık gebelik belirtisi midir?

devlet hastanesinin gebe bölümü pislik içinde. Nefret ettim. Bebeğimin ultrason resmini istedim. Kağıt bitti dedi vermedi doktor. Dün çok sinirlendim hiç sorma canım.
hemen kuzeni aradım. Bana doktorunu önerdi . O da özelde olduğu için ona gidicem artık .
onuncu bebeğime hamile değilim sonuçta. Temiz ve ilgili bi doktor herkesin hakkıdır ama maalesef parasız olmuyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…