Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

cnm valla ne bileyim, birde ilk ay ondan sanırım böyle oluyor, başta diyordum Allah nasip ederse olur falan diye, 3 ocakta hcg 0,100 çıkınca cnm sıkılmaya başladı. hala adet olmadım. bilmiyorum açıkcası.. aslında hergün olması birazda yeni evli olmamızdan kaynaklanıyor,beklemiyoruz

inşallah canım. Allah her birimize çok bekletmeden göndersin bebeklerimizi inşallah. eşimin çok istediğini biliyorum ama o sanırım ben daha fazla üzülmiyim diye " olsun ben zaten hemen olur diye düşünmemiştim ki doktora falan gideriz üzülme sen" gibi laflar etti. yani bunu bir sorun haline getirmemi istemiyor. olur elbet diyor o da :) dün gece ilk öğrendiğimde çok kötüydüm de şimdi biraz daha iyiyim :)

üzülme herşeyde bir hayır vardır, Allah sana nasip ettiyse bebişin mutlaka bir gün gelecektir. sakın üzülme ve hevesin kırılmasın, bir dahaki aya neşe ile bekleeyelim beraber olur mu??

bekleyelim canım :) ben de zaten Rabbimin bir bildiği vardır deyip dualara devam ediyorum sadece. daha da üzülmeye devam edersem isyan etmek gibi geliyor :/

evet canım öyle yaptım dün gece çok ağladım ama şimdi toparladım biraz :) ilk denememiz değil. evlendiğimiz günden beri deniyoruz, zaten balayında ovülasyon zamanımdı. bu 5. ovülasyondu ama bunda da olmadı işte :/ hayırlısı olsun.

Bende orguye baslamak istiyorum sanirim
Ama basit biseyler olmasi lazim..
Tig degilde sis orgusunu daha cok seviyorum..
Ornek yapamiyorum malesef
Duz ters ancak oyle biseyler yapabilirim
Ucgen sal istiyorum aslinda ama onuda nasil yapabilirim hic bi fikrim yok

aaa çok doğru söylüyorsun aslında, ben ise deli gibi baştan aşağı kadınlar klubunu okuyup okuyup strese giriyorum :))

off ne yapıyorsak kendi kendimize yapıyoruz ya sorma :)))

ben işteyim şuan, kendimi yemeğe veriyim mesela akşam yemekler yapayım onu planlayayım uğraşayım :)

örgü beceremem sanırım

Ayyy canim o zaman pardon..
Canim ben de ilk denemede olmaz diye tahmin ediyordum..
Yine de o an insan ufak bir yikim yasiyor :)

Canim ya..
İlk denemede bak bizim de olmadi..
Aslinda 6-7 ay denemek lazimmis..
Ondan sonra ancak doktor yollari gorulur..
Hani az once dedim ya psikolojimiz cok cabuk etkileniyor..
Buda bunyemize yansiyor iste..
İstersen yeni bat tarihinle ekleyim seni listeye

Kesinlikle katiliyorum hergun olmasin.yumurtlama gununu bil kac gunde bir adet oluyosan ondan 14cikar adetinin birinci gununden say yumurtlama gununu.yumurtlama gununden iki ya da uc gun once iliskiye girmis olun.uzun sure iliski olmazsada erkegin spermi canliligini yitiriyor.yumurtlama gunune canli sperm cok olsun diye diyorum

evet canım haklısın. hele şu 2 aydır psikolojimin bünyeme oynadığı oyunlar anlatamam. hele geçen ay " tamam kesin hamileyim "dedim ama malesef o zaman da yine göründü kırmızılar :) hayırlısı olsun ya napalım. sabırla bekleyelim bakalım. ekle beni de madem ama daha bu ayki adetim gelmedi tam tarihi bilemem de 8-9 şubat gibi olurum sanırım :) yaşım da 26

Evet ya..
Ben bu ay 'hic belirtim yok kesin hamile degilim' dememe ragmen..
Bi yerde de 'ama belki olmustur' dedim..
Kafamizi bosaltmamiz lazim ya
Ama buda soylendigi kadar kolay olmuyor iste..
Tamam canim..
Aksama pc'den eklerim..
Tarih degisirsede duzenleme yapariz..

evet sürekli birşeylerle meşgul olmamız gerekiyor o da biraz zor :/ hayırlısı olsun :) gerçi ben kpss ye hazırlanıyorum ne kadar hazırlanıyorsam tabi belki biraz daha üzerine düşsem kafam dağılır :/ sen çalışıyorsun sanırım aslında biraz daha kolay kafa dağıtmak :/

kızlar ben napsam bilemedim, kırmızıda gördüğüm yok

3 ocakta hcg0,100 çıktı ya, adet olmamaya devam edersem ne zaman yaptıratım birdaha test

bu arada sat 8 aralık, batı bilemiyorum. cunku dogum kontrol hapı kullandım 5 ay, bu ay ona gore 4 ocak ama bellıde olmaz

dogum kontrol hapı bırakınca adet gecıkmesı yasayanlar olmus burada okudumda
belkı ondan gecıkebılır

aklım karıştı çok ya, beklemekte sıkıcı

Oo simdiden basarilar dilerim insaAllahiyi bir sonuc alirsin :)
yok canim malesef ev hanimiyim..
evlendigimden sonra yaklasik 6 ay filanis aradim..
olmadi ama bulamadim..
kursa gittim sonra bir sene..
bu senede ev tasidik..
sonra 2 ay nerdeyse evde yoktum ara ara..
ailem avusturyada..
babam insaattan dustu once onun yanina gittim..
sonra esimle birlikte bayram tatilinde yine gittik..
en son memlekete gittim..
babannemi kaybettik..
uzun lafin kisasi bir ay oldu evde olali..
ama kendime bir mesgale bulmam sart oldu :)

ya ben ne kadar safmışım, boşuna ilaç kullandım halbuki doktorada danışarak başladım. gebe kalmak ne kadar zor birşeymiş, öyle filmlerdeki gibi sanıyor insan. doktorda beni bilgilendirmedi, bende hiç araştırmamıştım. isteyince olur sanıyordum. bu kadar zor olduğunu bilmiyordum yaa

canım tahlil yaptırmışsın zaten :/ beklemekten başka çare yok gibi.. ama beklemenin çok zor olduğunu iyi bilirim.. :/

Canim oncelikle hapi ne zaman biraktin?

Ben hapi bitaktigimda adetim ilk ay yine ayni tarihte gelmisti. İkinci ayda hormonlar ciktigi icin kendi adet dongum yerine geldi ve bir haftalik gecikme yasadim.

Simdi sen hapi yeni biraktiysan adetin duzene girmesi gerekiyor. Buda demek oluyor ki sen yumurta catlama gununu kacirmis da olabilirsin.

Her bayanda ayin 14 unde yumurta catlamiyor cunku. Cogunluk oyle olabilir ama kisiden kisiye degisir bu gun.

Bence yarin sabah tekrar test yap. Silik cizgi cikarsa tebrikler :))

Negatifse o zaman uzulmeden adetin gelmesini bekle

teşekkür ederim canım inşallah atanabilirim , sana da geçmiş olsun canım belli ki zor bir dönemden geçmişsin.. örgü örmeyi falan denesene güzel kafa dağıtan eğlenceli bir meşgale :)) hele modelli birşey örüyorsan ilmekleri sayarken herşeyi unutuyorsun

Canim boyle dusunme..
Ben 13 ay hapla korundum
Biraktim ve 3-4 ay esim korundu.
Bu ayda calismalara basladik.
Doktorlar bir sene dogum kontrol hapinin kullanilmasinda sakinca gormuyorlar.
Bir seneden fazla olursa yumurtalar tembellesebileceginden tavsiye edilmiyor.
Lutfen su genel algiya 'hapla korunma cocugun olmaz'a inanmayin :)
Rabbim yazdiysa oyle yada boyle olacak insaAllah

Cok sagol canim :)
Ever evet orguya baslayacagim bu gisile sanirim
Suan adetli oldugum icin gunler cok bos geciyor.
Yoksa namaz kilar Kuran okurum kendimi daha rahat hiss ederim o zaman..
Az biraz da ev isleriyle ilgilenirim
Ev hanimi olarak malesef tembelim
Eskiden cok kitab okurdum.
Evleneli onuda biraktim

cnm öncelikle detaylı açıklamaların için çok teşekkür ederim. hapı ben 4 aralıkta bıraktım, hep 4 gün sonra adet olurdum ve 8 aralıkta adet oldum. işyerinden bir arkadaşında bıraktından sonra aynı tarihte adet olduğunu biliyorum. o zaman bnm batımın 4 ocak olması lazım. sat 8 aralık, bat 4 ocak.
cnm kaçırmama imkan yok çunkü en fazla iki kez iki gün ara verdik. :) sprmlerde 3 gün yaşıyormuş sanırım içeride. o zaman sorun olmaz ama tabi yinede bu durum gebe kalmama engel olmuş olabilir.
yarın belli olur mu acaba, geç döllenme falan olmuşsa, birde idrarda geç çıkıyor diyorlar napsam ki, yıkılmaktan korkuyorum
bugün annemi hastaneye götürcem belki ozaman bi kan testi daha yaptırabilirim. meraktann... gerçi 3 günde ne değişebilir ki??? hcg çoktan yükselmeliydi, 1 bile değil, 0,100 bide allam ya :)

sen de bendensin ben de malesef biraz tembelimdir :26: resmen iş yapmak için ilham gelmesi gerekir bana akşama doğru anca işte yemek yapmaya kalkıyorum Allahtan onu seviyorum yoksa o süpürgeyi o ütüyü falan zorlaya zorlaya anca ben kitap okumayı ve ders çalışmayı zaten ezelden beri sevmem o yüzden bi de üzerimde ders çalışma baskısı olduğundan iyice canım birşey istemez oluyor.

yıllarca doktorlardan meded umup paraya zamana yazık ettikten sonra avm de tesadüfen tanıştığım bebeklerini sevdiğim bayan bana antalyadaki gizli sperm donörü tavsiye etti kendisini hiç görmeden o da beni hiç görmeden belirlediği yerlere peş peşe bıraktığı sperm dolu şırıngaları kendime aşıladıktan sonra hamile kaldım şu an ikizlerim var sağlıklı ve harika görünüyorlar hiçbir dertleri yok o zor günleri çoktan geride bıraktık eğer gerçekten bir bebek istiyorsanız sırrımı sizle seve seve paylaşırım ama dedim ya çok gizli ve son çareniz ise özelden mesaj atın bana unutmayın bebeği kucağınıza aldığınızda herşeyi unutuyorsunuz bana kızacaksınız biliyorum ama anne olunca bana hak vereceksiniz size yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…