Canim sakin sakin..
Her gun iliski demek sperm kalitesini dusurmek demek..
En ideal olani 2 gunde bir yada 3 gunde bir iliski..
Ben simdiye kadar hep boyle duydum boyle okudum canim
Her gun hem seni daha cok strese sokar..
'oldumu olmadimi' dusuncesi yuzunden
:26: Canim ya suan ne duruma oldugunu az cok tahmin edebiliyorum..
Ama inan ki gececek..
Yarin sabah kalktiginda bir an once adetim gelip gitsin de yeni calismalara baslayalim diyeceksin..
Umidin kirilmasin..
İnsaAllah onumuzde ki ay olacak..
Sanirim esinle birlikte gitmistin degil mi..
Oda sana destek olmaya calismistir eminim..
İnsaAllah bir an once toparlanirsin..
üzülme herşeyde bir hayır vardır, Allah sana nasip ettiyse bebişin mutlaka bir gün gelecektir. sakın üzülme ve hevesin kırılmasın, bir dahaki aya neşe ile bekleeyelim beraber olur mu??
canım üzülme demicem üzül agla ama hemen toparlan adetin gecsin yeni sayfa yeni ümit yeni ay calışmalara devam....
bu hayırlısıymış demek kalıyo sadece bize ...inş bebişin çok bekletmeden gelir...
ilk denemen miydi?
Bende orguye baslamak istiyorum sanirimcanım stres hormonlarımızı etkiliyo...bende cok takardım oldu mu olmadı mı diye ama adetimi geciktirmekten baska bişey olmadı...
oyuzden kafanı dagıtacak hobi falan edin..ugrasınca bişeylerle zamanda geciyo streste azalıyo.....örgü örebilirsin ben örüyorum mesela
canım stres hormonlarımızı etkiliyo...bende cok takardım oldu mu olmadı mı diye ama adetimi geciktirmekten baska bişey olmadı...
oyuzden kafanı dagıtacak hobi falan edin..ugrasınca bişeylerle zamanda geciyo streste azalıyo.....örgü örebilirsin ben örüyorum mesela
cnm valla ne bileyim, birde ilk ay ondan sanırım böyle oluyor, başta diyordum Allah nasip ederse olur falan diye, 3 ocakta hcg 0,100 çıkınca cnm sıkılmaya başladı. hala adet olmadım. bilmiyorum açıkcası.. aslında hergün olması birazda yeni evli olmamızdan kaynaklanıyor,beklemiyoruz
inşallah canım. Allah her birimize çok bekletmeden göndersin bebeklerimizi inşallah. eşimin çok istediğini biliyorum ama o sanırım ben daha fazla üzülmiyim diye " olsun ben zaten hemen olur diye düşünmemiştim ki doktora falan gideriz üzülme sen" gibi laflar etti. yani bunu bir sorun haline getirmemi istemiyor. olur elbet diyor o da :) dün gece ilk öğrendiğimde çok kötüydüm de şimdi biraz daha iyiyim :)
bekleyelim canım :) ben de zaten Rabbimin bir bildiği vardır deyip dualara devam ediyorum sadece. daha da üzülmeye devam edersem isyan etmek gibi geliyor :/
evet canım öyle yaptım dün gece çok ağladım ama şimdi toparladım biraz :) ilk denememiz değil. evlendiğimiz günden beri deniyoruz, zaten balayında ovülasyon zamanımdı. bu 5. ovülasyondu ama bunda da olmadı işte :/ hayırlısı olsun.
Canim sakin sakin..
Her gun iliski demek sperm kalitesini dusurmek demek..
En ideal olani 2 gunde bir yada 3 gunde bir iliski..
Ben simdiye kadar hep boyle duydum boyle okudum canim
Her gun hem seni daha cok strese sokar..
'oldumu olmadimi' dusuncesi yuzunden
Ayyy canim o zaman pardon..
Canim ben de ilk denemede olmaz diye tahmin ediyordum..
Yine de o an insan ufak bir yikim yasiyor :)
Canim ya..
İlk denemede bak bizim de olmadi..
Aslinda 6-7 ay denemek lazimmis..
Ondan sonra ancak doktor yollari gorulur..
Hani az once dedim ya psikolojimiz cok cabuk etkileniyor..
Buda bunyemize yansiyor iste..
İstersen yeni bat tarihinle ekleyim seni listeye
evet canım haklısın. hele şu 2 aydır psikolojimin bünyeme oynadığı oyunlar anlatamam. hele geçen ay " tamam kesin hamileyim "dedim ama malesef o zaman da yine göründü kırmızılar :) hayırlısı olsun ya napalım. sabırla bekleyelim bakalım. ekle beni de mademama daha bu ayki adetim gelmedi tam tarihi bilemem de 8-9 şubat gibi olurum sanırım :) yaşım da 26
Evet ya..
Ben bu ay 'hic belirtim yok kesin hamile degilim' dememe ragmen..
Bi yerde de 'ama belki olmustur' dedim..
Kafamizi bosaltmamiz lazim ya
Ama buda soylendigi kadar kolay olmuyor iste..
Tamam canim..
Aksama pc'den eklerim..
Tarih degisirsede duzenleme yapariz..
evet sürekli birşeylerle meşgul olmamız gerekiyor o da biraz zor :/ hayırlısı olsun :) gerçi ben kpss ye hazırlanıyorum ne kadar hazırlanıyorsam tabibelki biraz daha üzerine düşsem kafam dağılır :/ sen çalışıyorsun sanırım aslında biraz daha kolay kafa dağıtmak :/
kızlar ben napsam bilemedim, kırmızıda gördüğüm yok
3 ocakta hcg0,100 çıktı ya, adet olmamaya devam edersem ne zaman yaptıratım birdaha test
bu arada sat 8 aralık, batı bilemiyorum. cunku dogum kontrol hapı kullandım 5 ay, bu ay ona gore 4 ocak ama bellıde olmaz
dogum kontrol hapı bırakınca adet gecıkmesı yasayanlar olmus burada okudumda
belkı ondan gecıkebılır
aklım karıştı çok ya, beklemekte sıkıcı
kızlar ben napsam bilemedim, kırmızıda gördüğüm yok
3 ocakta hcg0,100 çıktı ya, adet olmamaya devam edersem ne zaman yaptıratım birdaha test
bu arada sat 8 aralık, batı bilemiyorum. cunku dogum kontrol hapı kullandım 5 ay, bu ay ona gore 4 ocak ama bellıde olmaz
dogum kontrol hapı bırakınca adet gecıkmesı yasayanlar olmus burada okudumda
belkı ondan gecıkebılır
aklım karıştı çok ya, beklemekte sıkıcı
Oo simdiden basarilar dilerim insaAllahiyi bir sonuc alirsin :)
yok canim malesef ev hanimiyim..
evlendigimden sonra yaklasik 6 ay filanis aradim..
olmadi ama bulamadim..
kursa gittim sonra bir sene..
bu senede ev tasidik..
sonra 2 ay nerdeyse evde yoktum ara ara..
ailem avusturyada..
babam insaattan dustu once onun yanina gittim..
sonra esimle birlikte bayram tatilinde yine gittik..
en son memlekete gittim..
babannemi kaybettik..
uzun lafin kisasi bir ay oldu evde olali..
ama kendime bir mesgale bulmam sart oldu :)
ya ben ne kadar safmışım, boşuna ilaç kullandım halbuki doktorada danışarak başladım. gebe kalmak ne kadar zor birşeymiş, öyle filmlerdeki gibi sanıyor insan. doktorda beni bilgilendirmedi, bende hiç araştırmamıştım. isteyince olur sanıyordum. bu kadar zor olduğunu bilmiyordum yaa
teşekkür ederim canım inşallah atanabilirim , sana da geçmiş olsun canım belli ki zor bir dönemden geçmişsin.. örgü örmeyi falan denesene güzel kafa dağıtan eğlenceli bir meşgale :)) hele modelli birşey örüyorsan ilmekleri sayarken herşeyi unutuyorsun
Canim oncelikle hapi ne zaman biraktin?
Ben hapi bitaktigimda adetim ilk ay yine ayni tarihte gelmisti. İkinci ayda hormonlar ciktigi icin kendi adet dongum yerine geldi ve bir haftalik gecikme yasadim.
Simdi sen hapi yeni biraktiysan adetin duzene girmesi gerekiyor. Buda demek oluyor ki sen yumurta catlama gununu kacirmis da olabilirsin.
Her bayanda ayin 14 unde yumurta catlamiyor cunku. Cogunluk oyle olabilir ama kisiden kisiye degisir bu gun.
Bence yarin sabah tekrar test yap. Silik cizgi cikarsa tebrikler :))
Negatifse o zaman uzulmeden adetin gelmesini bekle
Cok sagol canim :)
Ever evet orguya baslayacagim bu gisile sanirim
Suan adetli oldugum icin gunler cok bos geciyor.
Yoksa namaz kilar Kuran okurum kendimi daha rahat hiss ederim o zaman..
Az biraz da ev isleriyle ilgilenirim
Ev hanimi olarak malesef tembelim
Eskiden cok kitab okurdum.
Evleneli onuda biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?