Günaydn hnımlar bugün erkenciyiZ!
hayırlı sabahlar ne filmi canım bu acaba? benimde bugün bat günüm henüz gelen giden yok 4-5 gün önce bende sabah bi uyandım yüzümde 3-4 tane büyüklü küçüklü sivilce şok oldum resmennormalde sadece adet günüm çıkar 1-2 tane bu hamilelik belirtisi miymiş?
belki de regl olmazsın cnm he ne dersinnn yok mu öyle bi ihtimall:)
Günaydn hnımlar bugün erkenciyiZ!
düşükten sonra 14 ay geçti canım olmadı bundan sonra onun için ihtimal vermiyorum.bana öyle geliyor acaba tüpler mi kürtajdan sonra kapandı diye düşünüyorumbi de sıkıldım zaman geçtikçe heves de kalmıyor.çoğu kürü uyguladım.klomen kullandım.yumurta takibi yaptırdım.maşaallah oluyor çatlıyor e dölleniyor eşim de sperm testi yaptı o da normal ama yok
geriye rahim filmi kaldı belki onda problem vardır:26:
sen nasılsın başladı mı bulantıların?[/QUOTE
hay Allah yaa kurtajda tüpler zarar görebiliyomuymus acababnde 2 kere kurtaj olmak zorunda kaldım ama Allaha şükür bi sıkıntı yasamadım sonrasında inşallah senin de sıkıntın en kısa zamanda çözülür cnm stres ypma demicem insan ister istemez yapıyo ama sen mümkün oldugunca rahatlatmaya calıs kendini sonucta 1 kere hamile kalmıssın demekki kalabiliyosun Allah yardımcın olsun cnm hepiniz için dua ediyorum emin ol...
bende bulantı falan yok cnm sadece gögüslerim patlıyo hafif de kasık agrısı oluyo o kdr...pazartesi keseyi görmeye cagırdı dr um 5+1 olmus olcaz Allahım izin verir de bu sefer bnmle kalırsa bebeğim ve kalp atısını duyabilirsem o zaman hamileliğin tadını cıkarmaya baslıcam suan ne yasıyorum hiç bilmiyorum...
rahim filmi canım adetten sonra çekiliyor
sivilce bazılarında çıkabiliyor canım.benim 6 günüm var şimdiden yoklyor beni
şu anlık belirti yok şüphelendiğim bi durum yok.
batın geldi demek sen şimdi sürekli lavaboya gidip bakıyorsundur gelen gidene
rahim filmi canım adetten sonra çekiliyor
sivilce bazılarında çıkabiliyor canım.benim 6 günüm var şimdiden yoklyor beni
şu anlık belirti yok şüphelendiğim bi durum yok.
batın geldi demek sen şimdi sürekli lavaboya gidip bakıyorsundur gelen gidene
günaydın canım ben aldım randevu haftaya çarşamba günü çekilicem..:26:
Allah kolaylık versin nerde çektiryorsun peki anestezili mi kaça çeklyon anlat bakalım
evet kahvaltı yapıp buraya geldim vallahi tatil de bitiyor madem evdeyim nete giriyorum
sen nasılsın durumlar nasıl?
düşükten sonra 14 ay geçti canım olmadı bundan sonra onun için ihtimal vermiyorum.bana öyle geliyor acaba tüpler mi kürtajdan sonra kapandı diye düşünüyorumbi de sıkıldım zaman geçtikçe heves de kalmıyor.çoğu kürü uyguladım.klomen kullandım.yumurta takibi yaptırdım.maşaallah oluyor çatlıyor e dölleniyor eşim de sperm testi yaptı o da normal ama yok
geriye rahim filmi kaldı belki onda problem vardır:26:
sen nasılsın başladı mı bulantıların?[/QUOTE
hay Allah yaa kurtajda tüpler zarar görebiliyomuymus acababnde 2 kere kurtaj olmak zorunda kaldım ama Allaha şükür bi sıkıntı yasamadım sonrasında inşallah senin de sıkıntın en kısa zamanda çözülür cnm stres ypma demicem insan ister istemez yapıyo ama sen mümkün oldugunca rahatlatmaya calıs kendini sonucta 1 kere hamile kalmıssın demekki kalabiliyosun Allah yardımcın olsun cnm hepiniz için dua ediyorum emin ol...
bende bulantı falan yok cnm sadece gögüslerim patlıyo hafif de kasık agrısı oluyo o kdr...pazartesi keseyi görmeye cagırdı dr um 5+1 olmus olcaz Allahım izin verir de bu sefer bnmle kalırsa bebeğim ve kalp atısını duyabilirsem o zaman hamileliğin tadını cıkarmaya baslıcam suan ne yasıyorum hiç bilmiyorum...
halimi biliyorsun o zaman insan kaybedince katlanıyor tabi ve sonraki hamileliğinin sağlıklı bitmesini istiyor.inş kucağına da alırsın Rabbim ömür versin kuzuna.doğurmaayana kadar bebeğim oldu diyemem ben de görmeden yaşamadan inanamam.
ilk zamanlarda kasık ağrısı olur genişliyor rahim kuzun yer arıyor yerleşiyor.hayırlısı bakalım.mümkün olduğunca ayaklarını uzat dinlen canım.benim şu an olsa daha dikkat ederdim.yolculuğa çıkmazdım mesela.
bana da dua eder misin?
halimi biliyorsun o zaman insan kaybedince katlanıyor tabi ve sonraki hamileliğinin sağlıklı bitmesini istiyor.inş kucağına da alırsın Rabbim ömür versin kuzuna.doğurmaayana kadar bebeğim oldu diyemem ben de görmeden yaşamadan inanamam.
ilk zamanlarda kasık ağrısı olur genişliyor rahim kuzun yer arıyor yerleşiyor.hayırlısı bakalım.mümkün olduğunca ayaklarını uzat dinlen canım.benim şu an olsa daha dikkat ederdim.yolculuğa çıkmazdım mesela.
bana da dua eder misin?
etmez miyim cnm benimm hergünn ederimm Allahım bian önce kucaklarınızı bebişlerle doldursun inşallahh
yaaa sorma hemde nasıl bir ıslaklık hissediyorum sürekli ama kasık ağrımda başladı olucam büyük ihtimallerahim filmi değil de ultrasonla detaylı baktırdım ben yumurtalıklarda bi sıkıntı yok dedi filmle de aynı şeye bakmayacak mı?
Gunaydin bayanlar guzel bi gun olsun insallah
yok canım anestezili yaptırmıcam aslında istanbula gidicektim ama vazgeçtim burtomda çekilicem 380tl..
benimde olmadı yarın doktor yolları tım tım tım banaa :18::18:
ben böle işinn yaniii
efulim inan çok sevindim gittiğine üzülmüştüm ama çok sevinçli bi haberle geldin. bizim ilk ay olmadı inş bende 2. ayımda senin yaşadığın mutlululuğu yaşarm eminim çok mükemmel bişeydir. rabbim issteyen herkese nasip etsin sende sağlıkla kucağına alırsın inş kuzucm
inşALALH canım benim tamma o vakit bende şu andan itibaren bilgisayarımı kaldırıyorum bende deneyeyim öle bakalım gerçi kritik dönemim geçti olduysa olmuşturda hayırlısı bakalım..ALALH ıma emanet olun görüüşmek üzere canlar güzel hamişlerr ve hamiş adayları....öpüuyoruum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........
Canım çok sevindim Allah sağ sağalım kucağna almayı nasip etsin
ben 1 kere dış gebelik geçirdim ameliyat oldum 7 aylık evliyken hemen ilkinde oldu ama kısmet olmadı tedirginliğim ondan ya olmazsa diye bizde çok üzerine düşmüoz gün aşırı olsun yat ayaklarını dik falan korkum olduğundan belkide böle aksine benim belrtim çok midm bulanır ğöğsüm ağrır adette olmayn şeyler oluo ilkinde hiç bi belirtim yoktu mesela tabiki rabbim ol dicek olacak bizim için zamanı var belkide folik asit bende kullandım ameliyattan sonra ilk bebek düşündüğümzde doktor dedi baktım olmuyor 6 ay kullanılması gerekiyor çünkü hamilelik ile birlikte bakalım ya senn yapmak lazım demek ki bırakıcan düşünmicen.
Canım tebrik ederim, çok şükür Allahıma.. Sizi gördükçe çok mutlu oluyorum. Moral buluyorum. Allahın izniyle yakın zamanda hepimiz aynı haberi alıp, şükredeceğiz. Çok inanıyorum.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım..
Efulim cok cok sevindim hayirli olsun.
Bizde seni cok merak etmistik darisi bizlere insallah canim
ikiz olsun valla bilmiyorum hem de tek yumurta ikizi olsun. hep sevimli gelmiştir bana tek yumurta ikizleri. hem ne güzel büyüyünce bana arkadaş olurlar.
neyse örgüye devam
ama canım ayrı ayrı zamanlara bölerek yap işleri.. benim de yapacak kimsem yok hatta bu şehirde kimsem yok ama azar azar elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.. sen de öyle yapmalısın bence.. kendin bilirsin tabi benimki sadece tavsiye :)
Tebrik ederim cnm allah kucağına almayi nasip etsin ins. Ne güzel yaa:)
efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..
Tebrikler canım
Canim listemizi güncelleyelim ben buradan mesaj yazip hatirlatayim yenileyelim insaAllah.bende o gruba katılmak istiyorum linkini yazarmısınız?
Allah razi olsun canim.slm arkadaşlar efulim hayırlı olsun canım b hcg değerin de baya yüksek çıkmış maaşallah
ANNEEEE olmak istiyorum ama olmuyor cünkü pco varrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?