Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kızlarr yaa bugun karnım pıt pıt atmaya başladı akşama kadar damar segeriyormuş gibi anlam veremedim sizce ne olabilir:26:

çok sevindim artık duaların mücizeleri çıkıyor tek tek
bende 4gündür girmiyordum foruma
bu gece bakıyım dedim rabbim inşalah bizede nasıp etsin
benimde gecen ay15 ocak sat hayırlı haber bekliyorum:18:
dualarını bekliyoruz,,,,,,,,,,,

efulim, kamuran, kutsalask hayırlı olsun kızlar çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
var mı başka güzel haberler bu konu biraz karıştı artık takip edilmiyor :)

efulim, kamuran, kutsalask hayırlı olsun kızlar çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)
var mı başka güzel haberler bu konu biraz karıştı artık takip edilmiyor :)

Tarçın first hamile arkadaşlar canım
Çok saolll aminn inşallahh sen nasılsın

Bende iyiyim canım çok şükür :) senin kaç haftalık sat a göre ??

5 haftalık canım pazartesi günü dr randevum var inşallah problem yoktur kasık ağrım var ama oda normal ama o bile beni üzüyo korkuyorum

Senin kese göründü mü sıkıntılar geçti inşallah

5 haftalık canım pazartesi günü dr randevum var inşallah problem yoktur kasık ağrım var ama oda normal ama o bile beni üzüyo korkuyorum

Senin kese göründü mü sıkıntılar geçti inşallah

Geçti Allah a şükür canım.. kese gözüktü hatta kalp atışları da gözüktü ama duyamadık biz doktor gördü :))) yarın da dinlemeye gidiyorum inşallah.. kasık ağrısı bende de var.. rahim büyürken kasılıyormuş onun ağrısı bu .. sakın korkma dicem ama elimizde değil :)) bu arada canım 5 - 5,5 da gözükmeyebilir erken olabilir. Eğer benim gibi dangoz bir doktora denk gelirsen asla panik yapma .:)

Aman çok sevindim canımm doktorumdan çok memnunum inşallah bi problem çıkmaz ben bide çok pipirikliyim çok şkür kanamam hiç olmadı değerlerim çok güzel arttı ama gel gelelim kasığım da ağrı olunca korkudan hep mutsuzum eşim de kendini bu kadar dinleme diyo kızıyo (((

Bence de dinleme olumlu düşün .. Ayrıca süt falan çok içiyor musun gaz sancısı da çok olur şimdi ikisini karıştırabilirsin . Aslında benim ağrım gibiyse çok hafif bir ağrıdır ama dinlediğimiz için panik yapıyoruz gözümüzde büyütüyoruz. Ben sakinleşmek için direk duşa giriyorum ve çok iyi geliyor hem ağrıyı da unuyorum . Ama nezle oldum sürekli duş almaktan :)))

kızlar tebrikleeer hepinize :) her girdiğimde hamileler artıyoor inanamıyorum maşallah allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.. olmayanlar için dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

benimde günüm geçti test yaptım negatif ama zaten ovulasyon testindede hiç çift çizgi göremedim bu ay yumurtlamadım sanırım sadece adete son 4 -5 gün kala bıraktım testi o günlerdede olmamıştır heralde yumurtlama ama yinede hala gelmedi kırmızılar kesin benim hormonlar yine altüst oldu

ayy cnm bnm ya cok sewindim inanaki.kac gundur aklimdaydin ama bu aralar hic iyi deilim hala vicudum kendini hamile.sanio.migde bulanti felan filan dewam sanirim atlatamadim.bugun kafa dagitiyim die die.sis aldim orgu oreyim dedim bare ayy kusura bakma kendimi anlatmaya basladim yine neyse gercekten cok cok sewindim adina rabbim.insaAllah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin ve isteyen herkeze rabbim herseyi gonlunuzce wersiny

amaaan neler geçmiş başından hatneva da senin gibi olmuş.Allah kucağınıza da almayı nasib eder inş.Bize de dua edin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…