Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

4 aylik evliyim tam oldu dedim bu ayda olmadiii

Bence dr icin cok erken ... Daha cok yeni deniyosunuz eger hic ovulasyon testi kullanmadiysan doktora gtmeden onu deneyebilirsin bnce... Merak etme Allahim hayirli zamanda hepinize hayirli evlatlar nasip edecek insallah

doktora gtmelimiyim sence.

4 aylık evli olduğunu söylüyorsun 1 sene dolmayana kadar dikkate almıyor doktorlar canım.ben 3 ay sonra hamile kalmıştım.arkadaşım 4 ay sonra.bir arkadaşım da hiçbir şeyi olmamasına rağmen 3 sene sonra.beklemen lazım en uygun zamanda olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter.

bak benimki düştü aradan baya geçti hamile kalamadım onun için bekle ansızın gelir sürpriz yapar inş

Bence dr icin cok erken ... Daha cok yeni deniyosunuz eger hic ovulasyon testi kullanmadiysan doktora gtmeden onu deneyebilirsin bnce... Merak etme Allahim hayirli zamanda hepinize hayirli evlatlar nasip edecek insallah
yok onu deniyeyim ben. cnm aslinda bncillik yaptigimi dsunuyorum bzen yillrca cocugu olmynlr var ama tutamiyorum kndimi napim

Valla ben iyiyim galiba cnm bi sorun yok simdilik allaha sukur karnimin gurultusuyla uyandim acikmis bebis demekki:)
Sen nasilsinn?

aman acıkmış kuru fasulyemiz.

çok şükür canım hastalığımı bekliyorum filme gidecem artık.6 günüm var ama adetim de geldi gelecek gibi sabah dudağımda kocaman sivilceyle uyandım

aslin doktora gtme sebebim bi arkadasim gtti ve folikasit diye hap vermis gebelik dsundugu icin ve dun hamile oldugunu ogrendik. o yuzden

canım namazlarında bana da dua eder misin.dua isteyen kardeşim de bana

yok onu deniyeyim ben. cnm aslinda bncillik yaptigimi dsunuyorum bzen yillrca cocugu olmynlr var ama tutamiyorum kndimi napim

Yok bencillik diil de cok istediginden oyle dusunuyosun:) dr hamilelik dusunen her kadina folic asiti 3 ay onceden verir zaten..eger bunun icin gtmek istiyosan eczaneden de alabilirsin gitmene gerek yok cnm

canım ben de vurdurdum o iğneden ama ilkinde hamile kalmadım.18.gün hastalanmıştım.

aslin doktora gtme sebebim bi arkadasim gtti ve folikasit diye hap vermis gebelik dsundugu icin ve dun hamile oldugunu ogrendik. o yuzden
folik asit gebeliği düşünenler kullanıyor canım.ucuz bir hap her gün 1 tane alıyorsun başlayabilirsin ona doktora gtmene gerek yok bunun için.yine söylüyorum zamana ihtiyaç var ben bayadır kullanıyorum ama yok.b12 vitamini için alınıyor folbiol hapı

yuce allahim herkese nasip etsin o mucizeyi insallh hayilisi olsun cnm

aman acıkmış kuru fasulyemiz.

çok şükür canım hastalığımı bekliyorum filme gidecem artık.6 günüm var ama adetim de geldi gelecek gibi sabah dudağımda kocaman sivilceyle uyandım

hayırlı sabahlar ne filmi canım bu acaba? benimde bugün bat günüm henüz gelen giden yok 4-5 gün önce bende sabah bi uyandım yüzümde 3-4 tane büyüklü küçüklü sivilce şok oldum resmen normalde sadece adet günüm çıkar 1-2 tane bu hamilelik belirtisi miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…