4 aylik evliyim tam oldu dedim bu ayda olmadiii
canım önemli bir rahatsızlığın yoksa olur merak etme her şeyin bir zamanı var
nasılsın bakalım bebiş nasıl
4 aylik evliyim tam oldu dedim bu ayda olmadiii
doktora gtmelimiyim sence.
yok onu deniyeyim ben. cnm aslinda bncillik yaptigimi dsunuyorum bzen yillrca cocugu olmynlr var ama tutamiyorum kndimi napimBence dr icin cok erken ... Daha cok yeni deniyosunuz eger hic ovulasyon testi kullanmadiysan doktora gtmeden onu deneyebilirsin bnce... Merak etme Allahim hayirli zamanda hepinize hayirli evlatlar nasip edecek insallah
Valla ben iyiyim galiba cnm bi sorun yok simdilik allaha sukur karnimin gurultusuyla uyandim acikmis bebis demekki:)
Sen nasilsinn?
aslin doktora gtme sebebim bi arkadasim gtti ve folikasit diye hap vermis gebelik dsundugu icin ve dun hamile oldugunu ogrendik. o yuzden4 aylık evli olduğunu söylüyorsun 1 sene dolmayana kadar dikkate almıyor doktorlar canım.ben 3 ay sonra hamile kalmıştım.arkadaşım 4 ay sonra.bir arkadaşım da hiçbir şeyi olmamasına rağmen 3 sene sonra.beklemen lazım en uygun zamanda olsun sağlıklı hayırlı olsun yeter.
bak benimki düştü aradan baya geçti hamile kalamadım onun için bekle ansızın gelir sürpriz yapar inş
efulim sayesinde yaptıgımız dua grubu çok işe yaradı .. birbirimiz için edilen dua en güzeli. rabbim kabul eyledi . hemen şükür namazı kılmalıyım.. binlerce kez şükürler olsun... arkadaşlar ben hamile olmayan arkadaşlarımıza hala dua ediyorum.. şükürler olsun ki rabbim meleğimi bana nasip etti. inşallah sorunsuz bir şekillde kucagıma alabilirim. hamile arkadaşlar hergun elinizi karnınıza koyun ve nas felak surelerini okuyun sayısını önemli değil. bir de 9 ay 99 esme diye bir kitap var onu alıp hergün zikirleri çekeblirsiniz.ben hemen sipariş verdim netten :)şimdilik bu kadar.
şuan sadece kasık ağrım var ama hiç şikayetçi değilim yavrumun kendini bu ağrıyla bile belli etmesi beni çok mutlu ediyor..
yok onu deniyeyim ben. cnm aslinda bncillik yaptigimi dsunuyorum bzen yillrca cocugu olmynlr var ama tutamiyorum kndimi napim
Arkadaslar aranıza yenı katılıyorum sızlere danısmak ıstedıgım konular var ben 24 ocak ta pregnıl vuruldum daha sonrada progestron ıgnesı verdı dusuk olmasın dıye 24 ocakta kontrole gıttıgımde yumurtam 16.1 ıdı yanı ılkınde bu tıp ılaclar kullanıp hamıle kalan var mı
aman acıkmış kuru fasulyemiz.
çok şükür canım hastalığımı bekliyorum filme gidecem artık.6 günüm var ama adetim de geldi gelecek gibi sabah dudağımda kocaman sivilceyle uyandım
o zaman ben bi kosu alip geleyimYok bencillik diil de cok istediginden oyle dusunuyosun:) dr hamilelik dusunen her kadina folic asiti 3 ay onceden verir zaten..eger bunun icin gtmek istiyosan eczaneden de alabilirsin gitmene gerek yok cnm
folik asit gebeliği düşünenler kullanıyor canım.ucuz bir hap her gün 1 tane alıyorsun başlayabilirsin ona doktora gtmene gerek yok bunun için.yine söylüyorum zamana ihtiyaç var ben bayadır kullanıyorum ama yok.b12 vitamini için alınıyor folbiol hapıaslin doktora gtme sebebim bi arkadasim gtti ve folikasit diye hap vermis gebelik dsundugu icin ve dun hamile oldugunu ogrendik. o yuzden
Evet aciktik teyzesi:) bu film adetliyken mi cekiliyo cnm?
folik asit gebeliği düşünenler kullanıyor canım.ucuz bir hap her gün 1 tane alıyorsun başlayabilirsin ona doktora gtmene gerek yok bunun için.yine söylüyorum zamana ihtiyaç var ben bayadır kullanıyorum ama yok.b12 vitamini için alınıyor folbiol hapı
aman acıkmış kuru fasulyemiz.
çok şükür canım hastalığımı bekliyorum filme gidecem artık.6 günüm var ama adetim de geldi gelecek gibi sabah dudağımda kocaman sivilceyle uyandım
adetin 9. yada 10.günü en müsait zamanlar canım.aksi taktirde çekmiyorlar tüplerde döllenmiş yumurta olabilir kaygısı nedeniyle.
adet olayım randevu alacam gün veriyorlar bekliyorum gelirse çabuk gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?