canım benim doktorumu anlatıyorsun sanki fazla konuşmaz bilgisi var yap der direkt gönderir.başkaları boş boş konuşur uzatır meseleyi yeni hastalıklar çıkarırlar
senin rahim filmin çekilmedi rahat olman açısından aslında rahim filminden sonra gidip bu ilaçlara başlayabilirsin.
gerçekten bazı doktorlar hayatımızı başka yöne sürükleyebiliyorlar
Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.
Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..
Kızlar sizin de bilginiz olsun..
canım en az 3 tane aşılama yapılır tvde bi kadını izledim 10.tüp bebek denemesi tutmuş o kadar güzel bi kuzusu olmuş ki.yine deneyin bırakmayın
bilmiyorum canım rahim filmi istemedi bu doktorrr :44::44::44: ama ben öteki ay hamile kalmazsam kendim gider çektiririm
bende uzattım ayaklarımı battaniye örüyorumiyiyim tatlımm napiim uzattım bacaklarımı dinleniyorum :) sen napıyosun?
anacım dilinizimi yuttunuz niye kimse konuşmuyor :26:
hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:
yok cnm daha bikacgün var adeti beklicem artıkadet oldun mu peki tatlım
yok cnm daha bikacgün var adeti beklicem artık
adetini bekle ondan sonra gelmezse bir daha yap tatlım bence test ama negatif çıkarsa gene üzülme boş yere sonuçla sağlıklısın adet olmakta bile sağlığın işaretidir doğurganlığın devam ediyor demektir önündeki ağlara bak tatlım sabret
bacılar benden leke geliyor çok az. daha 2-3 günüm vardı. bu kadar mı erken geldi kırmızılar
bacılar benden leke geliyor çok az. daha 2-3 günüm vardı. bu kadar mı erken geldi kırmızılar
kaçıncı günün peki.akıntı nasıl kırmızıya döndü mü
Kızlar üzülmeyin bizde bu ay deneyeceğizinşallah bebiş gelir adetim bitmek üzerebize bu ay kısmet degilmis lilimmmm
Kızlar üzülmeyin bizde bu ay deneyeceğizinşallah bebiş gelir adetim bitmek üzere
canım senin gibi kaç kişi var inan burda kv ve annem her telefonda bebek yok mu diye soruyorlar inanmıyorlar sonra da gitmedin mi doktora niye yok diyorlar
biraz siteden uzakta kalmakta fayda görüyorum benim zaten okulum açılacağından kafam dağılacak fazla giremicem.sen de girme
ev temizliğine adadım kendimi helak oldum şimdi buzdolabını döktüm raflarını tek tek yıkadım örtü diktirdim içine yerleştirecem
sen de bi iş bul oyalanacağın yoksa böyle takmakla olmuyor
insallahh canımmm..sen kac yasındasın?kac yıllık ewlisinn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?