Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

bilmiyorum canım rahim filmi istemedi bu doktorrr :44::44::44: ama ben öteki ay hamile kalmazsam kendim gider çektiririm

ben hamile olduğumu öğrendim doktor muayenerinde kesinleştikten sonra sağlık ocağına gittim . oradan takip ediyorlar aile hekimin falan çok güzel ilgileniyor. aşılama zamanlarını haber veriyorlar. testlerini söylüyorlar. zaten doğumdan sonra bebeğinin aşıları içinde gitmen gerek.
bence hiç bekleme git zaten mecbur artık takip ediyorlar.

bilmiyorum canım rahim filmi istemedi bu doktorrr :44::44::44: ama ben öteki ay hamile kalmazsam kendim gider çektiririm

canım şöyle anlatayım devlette bi doktora gtmiştim mayısta bana'ocağa kadar gebe kalamazsan gel rahim filmi çekelim' demişti.biz de boş verdik doktoru yumurta takibine gittik başka doktora.yaklaşık 5 aydır gidiyorum sonuç yok.bi doz klomen verdi 2 yumurtam olmuştu iğne vermedi kendiliğinden çatladı 26 ve 18mmlik yumurtalardı.26 çatladı düşün yani.bu ay kullanmadım dinlensin vücudum dedim.

şu an eşim keşke ocakta gidip çektirseydik hemen diyor.onun için bu sefer beklemicem filme gidecem çünkü başka bi doktor da her şeyini biliyoruz ancak tüpler hakkında bilgimiz yok oraya bakmalıyız demişti.ortak kanaat tüpler oldu.

prof lar biraz daha bilgili bi de özelde bazıları çok süründürüyor.bıktım ben de gitmekten onlara muhtaç olmaktan

düşünü taşınıp karar vermen lazım canım mantıklı düşünmek gerekiyor.inş bizim için faydalı olanı tercih ederiz

iyiyim tatlımm napiim uzattım bacaklarımı dinleniyorum :) sen napıyosun?
bende uzattım ayaklarımı battaniye örüyorum
bugun kan testi yaptırdım 2394 çıktı tam 5 haftalık şuan sata gore pazartesi acaba kalp atışını duyabilirmiyim sizce nasıl gidiyor ocak 2 satım iyi gelişiyo bebek dimi tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi

yok cnm daha bikacgün var adeti beklicem artık

adetini bekle ondan sonra gelmezse bir daha yap tatlım bence test ama negatif çıkarsa gene üzülme boş yere sonuçla sağlıklısın adet olmakta bile sağlığın işaretidir doğurganlığın devam ediyor demektir önündeki ağlara bak tatlım sabret

inşallah tatlım beklemekten baska yapcak bisey yok.
rabbim hayırlı vakitte evlatlar nasip etsin bizlere ins.

bacılar benden leke geliyor çok az. daha 2-3 günüm vardı. bu kadar mı erken geldi kırmızılar

evt haklısın cnm ugrasıcak bıseyler arıyorum buldum galıba örgü örücem artık yarın ılk ısım ıp alıp bebek suveterlerı örücem fazla bılmıyorum örgu ama olsun netten bakıcam bı kac tane buldum basıt bısıler bakalım hayırlısı

kizlar esimle yumurtlama doneminden uç gun once korunmasiz iliskide bulunduk.iliskkiden oniki uunn sonra tahlil yaptirdim.adetlerim çok duzensiz 0.1 çikti.ayin uçunde tahlil 0.1 çikti bugun yedisi hala adet olmadim.deger yukselmis midir? geç dollenme olamaz çunku korunmasiz bir iliski oldu.bana bisey diyikafam çok karisIk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…