insallahh canımmm..sen kac yasındasın?kac yıllık ewlisinn?
2. Yılımız 27 yaşındayım bu ay inşallah gelir bebiş senin durum nedir canımm
kizlar esimle yumurtlama doneminden uç gun once korunmasiz iliskide bulunduk.iliskkiden oniki uunn sonra tahlil yaptirdim.adetlerim çok duzensiz 0.1 çikti.ayin uçunde tahlil 0.1 çikti bugun yedisi hala adet olmadim.deger yukselmis midir? geç dollenme olamaz çunku korunmasiz bir iliski oldu.bana bisey diyikafam çok karisIk
bizimde 3.yılımız tatlımm bende 23 yasındayım antalyada yasıyorum sen nerde yasıyosun?ins.bebeklerimiz bekletmez daha fazla bizi
Aydındayım canım bende. Siz kaçtır deniyorsunuz inşallah gelir bebişler
Eses eskişehirlisin galiba bu arada çok duygulandım bebeğim gel annem yazmışsınben çok duygusalım hamilelikte hormonlar değişiyormuş ya inşallah bendeyi bu duygusallık gider
yok cnm eskisehirli degilim antalyalıyım :))
hamile de degilim,malesef asılamam tutmadı(
bugun sabah test yaptım tek cizgii maleseffff((
sen evlimisin cnm?yas kac?
2. Yılımız dedım ya canım evliliktehakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah
2. Yılımız dedım ya canım evliliktehakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah
Bugüm akşamda kimse yok.
Yarın doktr randevum var yumurtalarımın büyyüp büyümefğine bakılcak.sizden rica okuyablrsenz ayetel kürsi okurmusnz??dktrdan gzel şeyler duymak istyrum
Hemen okuyorum cnm yarin guzel haerlerle gel insallah Allah yardimcin olsun
Bugüm akşamda kimse yok.
Yarın doktr randevum var yumurtalarımın büyyüp büyümefğine bakılcak.sizden rica okuyablrsenz ayetel kürsi okurmusnz??dktrdan gzel şeyler duymak istyrum
Canım ayetel kürsi okudum senin için dua ettim. Allahım kabul etsin inşallah
Bugüm akşamda kimse yok.
Fırstfb yepyeni bi annesin allahım inşallah sağlıkla bebişinizi kucağına almayı nasip eder. Adetin bittikten kaç gün sonra hamiş oldunHemen okuyorum cnm yarin guzel haerlerle gel insallah Allah yardimcin olsun
Canımmm Rabbim yardımcın olsun hemen okuyorum... Allah en hayırlı zamanda dileklerini kabul etsin inşallah
Fırstfb yepyeni bi annesin allahım inşallah sağlıkla bebişinizi kucağına almayı nasip eder. Adetin bittikten kaç gün sonra hamiş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?