Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

2. Yılımız 27 yaşındayım bu ay inşallah gelir bebiş senin durum nedir canımm

bizimde 3.yılımız tatlımm bende 23 yasındayım antalyada yasıyorum sen nerde yasıyosun?ins.bebeklerimiz bekletmez daha fazla bizi

Canım gebelik olsa şimdiye çıkardı en azından değerinde birazda olsa oynama olurdu hele ki adetlerin düzensizse demek ki bu ay beklenen tarihte yine gelmeyecek hakkında hayırlısı olsun inşallah bebek istiyor muydun bu ay

Eses eskişehirlisin galiba bu arada çok duygulandım bebeğim gel annem yazmışsın ben çok duygusalım hamilelikte hormonlar değişiyormuş ya inşallah bendeyi bu duygusallık gider

yok cnm eskisehirli degilim antalyalıyım :))
hamile de degilim,malesef asılamam tutmadı (
bugun sabah test yaptım tek cizgii maleseffff ((
sen evlimisin cnm?yas kac?

yok cnm eskisehirli degilim antalyalıyım :))
hamile de degilim,malesef asılamam tutmadı (
bugun sabah test yaptım tek cizgii maleseffff ((
sen evlimisin cnm?yas kac?

2. Yılımız dedım ya canım evlilikte hakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah

bbbmmm cnm bebek dusunmuyoruz bazi seyler okudum adetten once 0'li sayilarda çikip adetten sonra normal çikanlar varda.benimde Oyle Olabilir Mi Acaba

2. Yılımız dedım ya canım evlilikte hakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah

ayy pardon tatlımmm yaaa asıkmıyım neyimmmm :))))) hahhahahh kendime güldümm,hayırlısı ins.cnmmm kısmett,dua dan baska yapcak bısey yokk.

ayy pardon tatlımmm yaaa asıkmıyım neyimmmm :))))) hahhahahh kendime güldümm,hayırlısı ins.cnmmm kısmett,dua dan baska yapcak bısey yokk.

Bugüm akşamda kimse yok.

Yarın doktr randevum var yumurtalarımın büyyüp büyümefğine bakılcak.sizden rica okuyablrsenz ayetel kürsi okurmusnz??dktrdan gzel şeyler duymak istyrum

Bugüm akşamda kimse yok.

Yarın doktr randevum var yumurtalarımın büyyüp büyümefğine bakılcak.sizden rica okuyablrsenz ayetel kürsi okurmusnz??dktrdan gzel şeyler duymak istyrum

Canım ayetel kürsi okudum senin için dua ettim. Allahım kabul etsin inşallah

Bugüm akşamda kimse yok.

Canımmm Rabbim yardımcın olsun hemen okuyorum... Allah en hayırlı zamanda dileklerini kabul etsin inşallah

Fırstfb yepyeni bi annesin allahım inşallah sağlıkla bebişinizi kucağına almayı nasip eder. Adetin bittikten kaç gün sonra hamiş oldun

Cok tsk ederim darisi tum isteyenlerin basina insallah:) adet bittikten kac gun sora oldugunu bilmiyorum canim ama bekledigim adetten 3 gun once ogrendim hamile oldugumu...kabaca hesapladigimda da adet bitiminden 21 gun sora falan ogrenmisim:)

Bu site bana ii gelmiorr... girmeden de yapamıorumm:)) genelde aksamları giriomm snraa psikopata baglıorumm uyuyamıorumm yaaa.. oysakii bnm tek derdimm korkuordan eminn olmak gerceklerle yuzlese bilmek ama olmuorr olmuorrrrrrrrrrrr:26:

pazartesiye kadın dogumcumdan randevu aldımm güzell seyler duymayaa ihtiyacmm varr dua edin( sag kasıgımm bir aydır cok agrıorr hamilelikmi dedimm oda yokkk ne bu bilmioorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…