Bu site bana ii gelmiorr... girmeden de yapamıorumm:)) genelde aksamları giriomm snraa psikopata baglıorumm uyuyamıorumm yaaa.. oysakii bnm tek derdimm korkuordan eminn olmak gerceklerle yuzlese bilmek ama olmuorr olmuorrrrrrrrrrrr:26:
kızlarrr deminn testt yaptımm asılamamın 15.günü bugünn...
Ama sonucc hüsrannnnnnnn negatiffffffffff((((((((((((((((
canım belki idrarına gecmedi
inş öledir:26:
[/QUOTE]]Kizlar agrilarm icin doktora gittim bat 12 subat ve kasiklarim belimde agri vardi kardesim zorla dokt goturdu gittim tahlil yapmadi ama gebelikte gorwmedim dediyine kist vaemis ama hic bu hale gelmemistim usutmede yok dedi ya cok uzuldum ama yinede gebelik gecince test yap dedi Allahim sabir ver
Geçmiş olsun canm.doktr yapmafysa acil de yaptır.niye böyle acı çekesin ki boşu boşuna...allh şifa versin
Tesekkur ederim canim bende anlamadimki rahim hemenkalinlasirmi acaba dediki rahimde kalinlasma yok ama adetin gecikirse yaptir dedi
Benim tahlillerimde pko yu gösteriyordu ama ilk klomen kullnşımda hamile kalfım ve gittğim prof sende pko falan yok dedi.beniö lh hormonum fsh dan yüksekti...kii bu da pko demekti....o kullnıcan ilaç ne ilacı
canım bana doktor kan testi yaptı
LH 4.5
fsh 5.4
normalmi
reglmin reglm 6sında bitti 7sinde kan aldırdım sonuc bu :26:
Hiç bi fikrim yok canm hemen kalınlaşır diyemem.ağrı adet ağrsı gbi mi
Sorun o ben oyle adet sancisi fazla cekmem sadece kanama olacagi zaman burgu sseklinde olur ama son bir haftadir kasiklarim ve belim kotu bacaklarimi kendime cekip oturamiyorum sanki birsey batiyor
Ama bu hormon tahlillri adetin 3.günü yapılıtr.adetin 7.günü yapıldgında anlamı farklı mı oluyo bilemiyrum artk
Cnm en ii sonucu adet gnün verir mecbur beklncek. Bnm adet günümde silik çizgi çıkmışyı
internettede öle yazıyor ama belki bilirsin dedim saol yinede canım
kızlar merhaba benım dun bır adet sancısı cektım hafif sonrada pembe ır kan geldı dedim acaba bir sey mı var ama sonradan dedım kı ayın ondokuzuna var dedım ne bılım bıryanda dusundum gögsum ayrıyor mıdem bulanıyor dedim belkı vardırda sonrada aklıma geldi acaba iltihabtan dolayımı dıye kan geldı dedim bu sabah kalktım saglık ocagına gıttım test yaptırdım gebe degılsın senı degerın dedi bir bucuk ama ARADA ACIKLIK VAR DEDİ benden sonra bır bayan geldı sende dedi pozitif görunuyor dedi senın degerın yuzellı dedı o deger neyın degerı anlayamadım kotu bır sey mı var yok dedı kanın yumurtalıkların vıtamının ıyı acabaaca deger derken olma olasılıı anlamında hanı arada acıklık varr dedı yaaa kafamakrıstı
canım bana doktor kan testi yaptı
LH 4.5
fsh 5.4
normalmi
reglmin reglm 6sında bitti 7sinde kan aldırdım sonuc bu :26:
Bu site bana ii gelmiorr... girmeden de yapamıorumm:)) genelde aksamları giriomm snraa psikopata baglıorumm uyuyamıorumm yaaa.. oysakii bnm tek derdimm korkuordan eminn olmak gerceklerle yuzlese bilmek ama olmuorr olmuorrrrrrrrrrrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?