Aminnn canıımm amin... bnm buraya girincee kendi sorunlarımm burdakii kardeslermn sorunlarıı hepsinii sırtıma yuklenipp teker teker uzuluoorumm sadece bu sayfa olarak solemiomm tum formlar içinn snraa strs yapıormm işteee esimde kızıor artıkk girme diee o bilee farkında yaniii bende ki durumun..
bak sana bir anımı anlatayımda biraz daha olsa belki bir nebze içini rahatlatır düşük yaptım da benim aksam sularıydı sabah ta kürtaja alacaklarını sölediler bende yutkundum belki korkudan belki bilmiyorum işte üzüntüdendir sabaha kadar nerseye hiç uyumadım hep agladım agrım sızım dinmişti belki ama yüregim kor gibiydi sürekli agladımm üzüntüden bir ara sesli aglamaya başlamısım haberim yok nöbetci hemşireyle doktor geldi yanıma kontrollere durumumu bakmak için birde kan aldılar gittiler neyde cok üzüldümü gören hemşire yarım saat sonra yanıma geldi bu kadar üzülme sonucta hamle kalabiliyosun saglıklısın dedi ben dinlermiyim ama diyecekken su karsıdaki pencere bakan kadın varya dedi tam 7 kez aşılama yöntemiyle hamile kalmıs ama 7 kez de düşükte rahmi cok kötü yıprandıgı için belkide alabililer demişti bende hii dedim kaldım ama o acıyla tabi başka kimseyi düşünemiyordum daha sonra düşündümde Allah korusun bizden daha kötü durumdada olanlar varmıs dedim sonra şükrettim
sende şükret kuzum en hayırlısı ne oldunu biz bilemeyiz belki daha sonra bir bakarsın kendiliğinden hamile kalmıssın
Girme o zaman boşver....bende cep ten griyrum interntim bitnce yenilemiycem ve bende grmiycem hamile olna kdar inş...ben interntte de çok araştrma yapyrum bütün olumsz seyleri kendimde arıyorum hep...sonrada üzlüyrum
yaaa rabbimm bundan beteerini göstermesinn cnmm haklısınnn..
Ama insan üzülüyor işteee,hasretle yasamak ne zormusss,gelsin bebegimm annemmm
eger seni gereginden fazla etkiliyorsa eşin haklı tatlım
aynen bende ole yapıorumm olumsuz birseyi gördugumde bir kere okumaklada kalmıorum defalarca okuorumm salak gibiiolmassaa bende aksam esime soleymde pc yi benm bulamayacagm bi yere saklasın ben hamile kalıncaya kadar yoksa olmayacak:))
en öenmli şey tatlım stres yapmamak stres her seyi zehirliyor gibi bir şey bu kadar belkide bu konunun üstenüne düşmesek bu kadar canımız yanmıcak diye dşünyorum her ay sonu bende eczanenin önüne yüregim agzımla gitmsem mesela heralde hayat daha tatlı olurdu belirsizlik insanı kemiriyor yaa
tatlım eşin haklı demekle umarım seni kırmamısımdır adam cagız ne yapsın senin iyiliğini istiyordur ondan öle demiştir diye haklı dedim yanlıs anlama bende ilk zamanlar cok etkilenmiştim ama daha sonra alıstım cok fazla üstüne düş
yok canımm ne kırması estrfurullah.. esimm gelmek uzere ben cıkıorumm kibb görüsmek dilegyllee
Son 3 gunum kaldi bugunu saymiyorum:18: cok korkuyorum yaaa((
3 gün su gibi gecsin tatlımgüze haberlerle gelirsin inş
Sanmiyorum belirti var ama dokt gittigimde kalinlasma yok ama adet olmazsan tahlil yaptir dedi anlamadigim kasiklarim ve belim neden agriyor goguslerim iyce sisti bakalim az kaldi
İnsallah kuzum agzindan bal damliyorr birde gogus uclarimda noktalar varya onlar cok belirginlestiler af ederainiz esim bile farketnisbelli olmaz tatlım benim
İnsallah kuzum agzindan bal damliyorr birde gogus uclarimda noktalar varya onlar cok belirginlestiler af ederainiz esim bile farketnis
Belim bacaklarima kadar adet sancisi gibi ağrım bu nedir böle bidebuyku bastırıyor bata 6 gün kaldı ama karnıma kadar sizliyor adet gelecekmis gibi kasiklarimda batmalarda var
Belim cok kötü yaa...
hassaslık varmı tatlım hamilelik ve adet belirtilerinde de olabilir bunlar ama sen ümidini güzel mutlu düsüncelere bırak
Batına 2-3gün kalsaydı kan ver hrmen derdim ama...6gün var canm ne diyeblrim bilmyrum...ayağına socak uygula canm.hap falan içiym deme her ihtmale karşı
Az kaldi bata cok halsizim hap icmiyorum sadece folik asit içiyorum yarinda saymam bata bir hafta var diyebilirim yani ama beklerim heryerim kırılıyor valla mehtapppps. .?
Canm yani diyecek nişey bulamyrum...bişeyler söyleyip yanlş bişey demek istemyrum...................allh şifa versin cümlemze amin ecmeiyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?