Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

eger seni gereginden fazla etkiliyorsa eşin haklı tatlım

yaaa rabbimm bundan beteerini göstermesinn cnmm haklısınnn..
Ama insan üzülüyor işteee,hasretle yasamak ne zormusss,gelsin bebegimm annemmm

Girme o zaman boşver....bende cep ten griyrum interntim bitnce yenilemiycem ve bende grmiycem hamile olna kdar inş...ben interntte de çok araştrma yapyrum bütün olumsz seyleri kendimde arıyorum hep...sonrada üzlüyrum

aynen bende ole yapıorumm olumsuz birseyi gördugumde bir kere okumaklada kalmıorum defalarca okuorumm salak gibii olmassaa bende aksam esime soleymde pc yi benm bulamayacagm bi yere saklasın ben hamile kalıncaya kadar yoksa olmayacak:))

yaaa rabbimm bundan beteerini göstermesinn cnmm haklısınnn..
Ama insan üzülüyor işteee,hasretle yasamak ne zormusss,gelsin bebegimm annemmm

en öenmli şey tatlım stres yapmamak stres her seyi zehirliyor gibi bir şey bu kadar belkide bu konunun üstenüne düşmesek bu kadar canımız yanmıcak diye dşünyorum her ay sonu bende eczanenin önüne yüregim agzımla gitmsem mesela heralde hayat daha tatlı olurdu belirsizlik insanı kemiriyor yaa

eger seni gereginden fazla etkiliyorsa eşin haklı tatlım

yaa esimin iş sebebiylee baska bi sehirdeyss yanlızımm cıkıp kafamı dagıtacam bi yerde yok kus gibi evde oturuormm ole oluncaada cok dusunuorumm haliylee.. ayy buda yetmez gibii kaldıgım lojmanda 14 tane hamile var yeni dogum yapmısları solemiorumm bilee gelde cıldırmaa rabbim beternden korusun bizim imtihanımızda buu rabbim kolay eylesn imtihanımızı İNSAALLAH..

tatlım eşin haklı demekle umarım seni kırmamısımdır adam cagız ne yapsın senin iyiliğini istiyordur ondan öle demiştir diye haklı dedim yanlıs anlama bende ilk zamanlar cok etkilenmiştim ama daha sonra alıstım cok fazla üstüne düşmemeye calısıyorum bu konunun

Offfff oooffff ne zormusssss

İnsallah kuzum agzindan bal damliyorr birde gogus uclarimda noktalar varya onlar cok belirginlestiler af ederainiz esim bile farketnis

hassaslık varmı tatlım hamilelik ve adet belirtilerinde de olabilir bunlar ama sen ümidini güzel mutlu düsüncelere bırak

Belim bacaklarima kadar adet sancisi gibi ağrım bu nedir böle bidebuyku bastırıyor bata 6 gün kaldı ama karnıma kadar sizliyor adet gelecekmis gibi kasiklarimda batmalarda var
Belim cok kötü yaa...

Belim bacaklarima kadar adet sancisi gibi ağrım bu nedir böle bidebuyku bastırıyor bata 6 gün kaldı ama karnıma kadar sizliyor adet gelecekmis gibi kasiklarimda batmalarda var
Belim cok kötü yaa...

Batına 2-3gün kalsaydı kan ver hrmen derdim ama...6gün var canm ne diyeblrim bilmyrum...ayağına socak uygula canm.hap falan içiym deme her ihtmale karşı

Batına 2-3gün kalsaydı kan ver hrmen derdim ama...6gün var canm ne diyeblrim bilmyrum...ayağına socak uygula canm.hap falan içiym deme her ihtmale karşı

Az kaldi bata cok halsizim hap icmiyorum sadece folik asit içiyorum yarinda saymam bata bir hafta var diyebilirim yani ama beklerim heryerim kırılıyor valla mehtapppps. .?

Az kaldi bata cok halsizim hap icmiyorum sadece folik asit içiyorum yarinda saymam bata bir hafta var diyebilirim yani ama beklerim heryerim kırılıyor valla mehtapppps. .?

Canm yani diyecek nişey bulamyrum...bişeyler söyleyip yanlş bişey demek istemyrum...................allh şifa versin cümlemze amin ecmeiyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…