Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

2. Yılımız dedım ya canım evlilikte hakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah

Hadi hayirlisi canim size de insaAllah dilediginiz zaman nasip olur.

ayy pardon tatlımmm yaaa asıkmıyım neyimmmm :))))) hahhahahh kendime güldümm,hayırlısı ins.cnmmm kısmett,dua dan baska yapcak bısey yokk.

Canim insaAllah sende benim gibi olursun once negatifi gorup sonra pzitifi gorursun insaAllah. Haberlerini bekliyoruz.

bacılar benden leke geliyor çok az. daha 2-3 günüm vardı. bu kadar mı erken geldi kırmızılar

yok daha dönmedi sancı kıvrandırıyor. sabah 5,30 da mide bulantısı bide bel ağrısıyla uyandım.
sökülse artık. çok erken geldi ya

Canim insaAllah sende benim gibi olursun once negatifi gorup sonra pzitifi gorursun insaAllah. Haberlerini bekliyoruz.

ayyy inşalllahh tatlımmmm duan kabull olurrrrr yaaaaa,pek umudum kalmadı ama haydi bakalım kırmızılar geldi gelecek bu hafta

Canlarim nasilsiniz?

Lilicim masAllah yelegini cok begendim :) nasil yaptigini soylersen bende denenek isterim.. canim gelen lekeler insaAllah adet belirtisi degildir canim iyi dusunelim iyi olsun..

kuzucum internetten buldum tunus işi diye geçiyor tek şişle yapılıyor. kolay anlarım ama biraz anlatma kabiliyetim yok ben anlatırsam asla anlamazsın :))) inşallah adet lekesi değildir ben de onu umut ediyorum ama sanmıyorum ya . düzenim bozuldu normalde 31 günde adet olurdum. hayırlısı inşallah

Günaydın sizlere birşey sormak istiyorum kafam karisiyor.ovulasyon adet olduktan sonraki 14 gun oluyor yani o donem hamile kalmak icin en uygun donem.eee iki hafta sonrada adet olmak gerekiyir o zaman hamilelik ogrenildigi zaman bebek iki haftaluk olmuyomu yani ikinci haftada ogreniliyor.

canım çok geçmiş olsunn.hadi bakalım ozaman hayırlısı olsun prof dr muş madem iyidir takma kafana inş.3 ay gelmeden hamile kalırsınn.bende adetimdn birşey anlamadım 1 gün oldu 2.günü çok azdı bitti gibi rabbim versin biran önce ya sana da banada...

günaydın canım adet uzunluğuna göre o 14 gün meselesi değişiyor. yani genelde herkes 28 günde adet olduğu için 28-14=14
eğer 30 günde adet görüyorsan 30-14=16 yani 16 . gün yumurtlarsın. bebekler evet aslında 2 haftalık oluyor ama onu ilk aylarda genel ifade etmek için son adet tarihine göre 4 haftalık deniyor. kan değerlerine göre zaten doktor doğacağı zamanı belirliyor yani

Mesela ben 25 gunde bir oluyorum o yuzden ovulasyon 11.gun oluyor iki hafta sonrada hastalaniyorum ne bileyim bu kadar erken Belli olur mu diye dusundum cunku benim gunum hic gecmez

gunaydin kizlarvcepten geiriyorumntele ondan gec yazabilirim nasilsiniz bugun benim kasiklarim agriya adet olucam heralde

Kızlar 2 tane kaliteli yum. Varmış.ama rahim duvarım kürtajdan dolayı çok incelmiş hap verdi onu kullnıcam ve salı tekrar gidecem

İnsallah rabbim tum isteyenlerede banada hayirli evladi verir bu arada hamilesin sanirim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Yoook şekeriö ya küryaj olfm ben...bugüm yumrta talibi için dr. Gidcem[/QUOTE]

Gecmis olsun canim benim allah yardimcimiz olsun

Canlarim nasilsiniz?

Lilicim masAllah yelegini cok begendim :) nasil yaptigini soylersen bende denenek isterim.. canim gelen lekeler insaAllah adet belirtisi degildir canim iyi dusunelim iyi olsun..

merhaba canım buraya çoktan giremedim. hamile misin. hamile oldun galiba. çook tebrik ederim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

canım çok sevindim inanki.hayırlı uğurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.

ben pek gelip gitmiyorum ama okuyunca çok sevindimdarısı biz sabırla bekleyenlere olsun

Bilemyrum artık canm ben hep adetin 3. Gümü yaptkrdım.adetten sonra zaten lh füşük çıkar.bence bi dr. A sor....int. kemal hükmen var dr. Sorulra cvp verir sitesine gir de sor

saol canım tesekkür ederim bende adetin 3.günü okudum bir sorayım doktorlara ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…