2. Yılımız dedım ya canım evliliktehakkında hayırlısı inşallah hiç üzülme olmadı diye Allah nasip edecek inşallah
Amin.canm rabbim cümlemize versin...okuyan herkesten allah razı olsun
ayy pardon tatlımmm yaaaasıkmıyım neyimmmm :))))) hahhahahh kendime güldümm,hayırlısı ins.cnmmm kısmett,dua dan baska yapcak bısey yokk.
bacılar benden leke geliyor çok az. daha 2-3 günüm vardı. bu kadar mı erken geldi kırmızılar
Canim insaAllah sende benim gibi olursun once negatifi gorup sonra pzitifi gorursun insaAllah. Haberlerini bekliyoruz.
Canlarim nasilsiniz?
Lilicim masAllah yelegini cok begendim :) nasil yaptigini soylersen bende denenek isterim.. canim gelen lekeler insaAllah adet belirtisi degildir canim iyi dusunelim iyi olsun..
kızlarr ben geldimmm...eşim burundan ameliyat olacak 2 hafta içerisinde..çok fazla et varmış ve kemik epriliği varmış...
bugün bende göründüm o dediğim doktora..
yumurta tembelliği varmış bende...adam doğru düzgün USG ile bakmadı bile hormın testlerin herşeyi gösterio dedi..pko var dedi..
serephone ve tarlusal diye bir ilaç verdi..
3 ay kullan bu 3 ay içinde hamile kalmazsan başka tedaviye başlıcaz dedi..
bilmiyorum ben doktordan birşey anlamadım..
ama hastanede herkez çok övüyor..
az önce arkadaşımda dedi benim ikizlerimi başka doktor biri dış gebelik diye alcaktı dedi..ali acarı çağırdılar doktor 2 dk bile bakmadı USG de bunlar ikiz bebek nasıl anlayamadınız diye benim doktoruma kızdı yanumda dedi..
sakın bırakma o doktoru çok uzman o yüzden herşeyi net görebiliyor anında dedi ne sölerse yap onu dedi..
internetttede okudum çok övüyorlar ilgisi az dio ama bilgisi çok fazla dio..
daha önceki gittiğim dojktorlar ilgili ama bilgili değildi..
neyse bakalım 3 aylık tedaviye girdim kızlar..
şimdi işe dönmem lazım öpüldünüzz
Günaydın sizlere birşey sormak istiyorum kafam karisiyor.ovulasyon adet olduktan sonraki 14 gun oluyor yani o donem hamile kalmak icin en uygun donem.eee iki hafta sonrada adet olmak gerekiyir o zaman hamilelik ogrenildigi zaman bebek iki haftaluk olmuyomu yani ikinci haftada ogreniliyor.
Kızlarrrr dokyrdayımmmm sıramı bekliyyorummm.dua istyrummm lütfenn
günaydın canım adet uzunluğuna göre o 14 gün meselesi değişiyor. yani genelde herkes 28 günde adet olduğu için 28-14=14
eğer 30 günde adet görüyorsan 30-14=16 yani 16 . gün yumurtlarsın. bebekler evet aslında 2 haftalık oluyor ama onu ilk aylarda genel ifade etmek için son adet tarihine göre 4 haftalık deniyor. kan değerlerine göre zaten doktor doğacağı zamanı belirliyor yani
İnsallah rabbim tum isteyenlerede banada hayirli evladi verir bu arada hamilesin sanirim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canlarim nasilsiniz?
Lilicim masAllah yelegini cok begendim :) nasil yaptigini soylersen bende denenek isterim.. canim gelen lekeler insaAllah adet belirtisi degildir canim iyi dusunelim iyi olsun..
Bilemyrum artık canm ben hep adetin 3. Gümü yaptkrdım.adetten sonra zaten lh füşük çıkar.bence bi dr. A sor....int. kemal hükmen var dr. Sorulra cvp verir sitesine gir de sor
Bugüm akşamda kimse yok.
Yarın doktr randevum var yumurtalarımın büyyüp büyümefğine bakılcak.sizden rica okuyablrsenz ayetel kürsi okurmusnz??dktrdan gzel şeyler duymak istyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?