kizlar esimle yumurtlama doneminden uç gun once korunmasiz iliskide bulunduk.iliskkiden oniki uunn sonra tahlil yaptirdim.adetlerim çok duzensiz 0.1 çikti.ayin uçunde tahlil 0.1 çikti bugun yedisi hala adet olmadim.deger yukselmis midir? geç dollenme olamaz çunku korunmasiz bir iliski oldu.bana bisey diyikafam çok karisIk
canım bana doktor kan testi yaptı
LH 4.5
fsh 5.4
normalmi
reglmin reglm 6sında bitti 7sinde kan aldırdım sonuc bu :26:
yok daha dönmedi sancı kıvrandırıyor. sabah 5,30 da mide bulantısı bide bel ağrısıyla uyandım.
sökülse artık. çok erken geldi ya
Kızlar 2 tane kaliteli yum. Varmış.ama rahim duvarım kürtajdan dolayı çok incelmiş hap verdi onu kullnıcam ve salı tekrar gidecem
Belim bacaklarima kadar adet sancisi gibi ağrım bu nedir böle bidebuyku bastırıyor bata 6 gün kaldı ama karnıma kadar sizliyor adet gelecekmis gibi kasiklarimda batmalarda var
Belim cok kötü yaa...
canım bazen öyle olabiliyor.benim geçen ay bir gün leke geldi ama kırmızı sonra 2 gün tık yok.3 gün sonra aşırı gelmeye başladı söküldü..demek ki yoğun gelecek bu ay senin de
Batına 2-3gün kalsaydı kan ver hrmen derdim ama...6gün var canm ne diyeblrim bilmyrum...ayağına socak uygula canm.hap falan içiym deme her ihtmale karşı
Kizlar bugun birsey fark ettim kasik agrilarimin yani sira goduslerim etrafindaki beze ler belirginlesti ve koyulasti heralde bu psikolojik degildir demi;(
Kizlar bugun birsey fark ettim kasik agrilarimin yani sira goduslerim etrafindaki beze ler belirginlesti ve koyulasti heralde bu psikolojik degildir demi;(
baska iliski olmamsti cnm babanek saol cevapladigin için bugun adet oldum.darisi size bebek olarak tabii :)
canım bazen adette de oluyor olmadan 1 gün önce sönüp gidebiliyor.belirti yaşayıp üzülmektense aramayıp kalmak daha iyi.inş hamilesindir.
insan her şeyi belirti sayıyor
geçen balkonu falan hortumla yıkadım ayaklarıma su geldi üşüttüm sanırım ondan ağır geçecek galiba.
gerçi sancı mancı kalmadı çok az kaldı. sabırla bekliyorum
mehtap sen nasılsın tatlımbi daha ki kontrolde büyüyüp büyümediğine bakacak doktorun sanırım.inş sonuç senin için iyi olur.bazıları 6 tane yumurtluyor tutmuyor kimi de 1 yumurtayı tutturuyor.inş kalitelidir ve rahmin de hazırdır
benim de var ama adete yoruyorum hayal kırıklığı yaşamamak için benim yaklaşık adetin 15.günü gibi başladı bel ağrım ama sonu hep hüsran olduğundan umutlanmıyorum
Evet cok haklisinbu ay bu his cok kotu ne bileyim ya cok yogun bu ay hislerim insallah diyorum....
boyutunu söyledi mi canım yumurtalarının.hadi bakalım gözünaydın
Salı günü rahim iç tabakasının kalınlaşıp kalınlaşmadığına bakıcak ve şu gün eşinle yskınlaşın diycek. Yumrtlrımın 2 side kaliteliumiş.allahım bir yavrumu aldı.yerine 2 tane verirmiş :-D :-D: -D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?