Günaydın sizlere birşey sormak istiyorum kafam karisiyor.ovulasyon adet olduktan sonraki 14 gun oluyor yani o donem hamile kalmak icin en uygun donem.eee iki hafta sonrada adet olmak gerekiyir o zaman hamilelik ogrenildigi zaman bebek iki haftaluk olmuyomu yani ikinci haftada ogreniliyor.
dr a gttin mi cnm?
Gtyim cnm.2 tane kaliteli yum. Varmş ama kürtajdan dolyı rahm duvarım çok incelmiş hap verdi....düiük ol adın diye.....salı tekrar gitcem
hımm anladım cnm neyse bak hapı kullanınca rahim duvarı da kalınlasırr vee hemencecik hamiş kalırsınnn:)
Gtyim cnm.2 tane kaliteli yum. Varmş ama kürtajdan dolyı rahm duvarım çok incelmiş hap verdi....düiük ol adın diye.....salı tekrar gitcem
banada onun içn progestan verdi ama ikisininde işlevi aynı sanırım
kızlar nber nasılsınız
Bu çok değişik bi hap canm.progesteronu da kullndım ama bu daha mı etkili bilemiyrum.benmknin adı estrofem 2 mg.....
Şimdi araştrdım hapımı eahimin iç tabakasını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasnı sağlayıp.tutunmama riskini ortadan kaldryormus
Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.
tatlım gebelik testi yaptın mı yanlıs anlamadıysam adetin gecikmiş bazen kahve rengi akıntılar gelebiliyor hamileykende normal hamile değilkende ama üşütmemeye bak sen genede
Yaptirmadim her ay ayni husrani yasamaktan sıkıldım.ve umudum kalmadi
ahh bebeğimm ahhhhh bu ay geldin sanmıştım,umudumu yarıda bıraktın kırdın...
Bebeğimmmm annemmmmmmmm gellll artııkkk yeter buu hasretttttttttt
bu kadar üzülmebu ay olmazsa diyer olsun hayırlı olsun be kuzum
aşılama olmuştum ya bayağa umutlanmıştım,ümitlerim kırıldıııı
Neden tatlım dertleti paylşıp azaltmak aslında amacımz bence.ama canm sana ne ii geliyrsa onu yap canm.rabbim dermansz dert vermesin
Canim sana iyi gelmiyorsa hic bakma derim ben.
Yoksa okudugum her seyden etkilenirsin.
Onda oyle oldu bende niye boyle oldu.
Dusune dusune psikolojini cok kotu etkilersin.
Kafani bosaltman lazim canim.
Olacak insaAllah.
Bol bol dua edelim insaAllah.
Aminnn canıımm amin... bnm buraya girincee kendi sorunlarımm burdakii kardeslermn sorunlarıı hepsinii sırtıma yuklenipp teker teker uzuluoorumm sadece bu sayfa olarak solemiomm tum formlar içinn snraa strs yapıormm işteee esimde kızıor artıkk girme diee o bilee farkında yaniii bende ki durumun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?