Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım herkez farklı yumurtlar doktor ne zaman yumurtladıgını bilemiyeceginden adetin ilk gününü baz alıyor
birde 40hafta olayı var normalde 9ay denilen hamilelik dönemi neden doktor hesabında 40hafta yani 10aya denk gelir
bunun sebebi 1ayın 30 yada 31 cekmesi
ve 4haftanın toplamının 28 olması
kalan o 2-3 gun cöpe atılamayacagına göre hafta hafta hesapta 10ay gibi oluyor
aslında aydan aya hesap aynıdır

Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.

Bu çok değişik bi hap canm.progesteronu da kullndım ama bu daha mı etkili bilemiyrum.benmknin adı estrofem 2 mg.....

Şimdi araştrdım hapımı eahimin iç tabakasını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasnı sağlayıp.tutunmama riskini ortadan kaldryormus

anacım gene sanırım bildirimler gelmiyor neden böle oluyor anlamadım ben daha öncede kullanmıstım progestanı işe yaramıstı bu doktora gidince gene aynısı verdi ama adetimi bekliyorum bende glince kullanmaya başlıcam

Merhaba kizlar benim pko var.tedavi oluyorum.adet duzensizligim oaz 3 gun once yada sonra gelir.fakat bu ay 5 gun gecikti ve 3 gundur.kahverengi damar gibi seyler gelio ne olabilir sizce.

tatlım gebelik testi yaptın mı yanlıs anlamadıysam adetin gecikmiş bazen kahve rengi akıntılar gelebiliyor hamileykende normal hamile değilkende ama üşütmemeye bak sen genede

Yaptirmadim her ay ayni husrani yasamaktan sıkıldım.ve umudum kalmadi

bence birazdaha bekle tatlım belli olur ozaman belki adetin sökülemiyordur ondan kahverengi akıntı geliyordur belki hamililelikten belkide üşütmüşsüünde bu aralar stres yapmıssındır sıkılmıssındır ondandır bence biraz daha beklemen lazım ama stres yapma bosuna tatlım stres bizim en kötü düşmanıımız özellikle bayanlar için

ahh bebeğimm ahhhhh bu ay geldin sanmıştım,umudumu yarıda bıraktın kırdın...
Bebeğimmmm annemmmmmmmm gellll artııkkk yeter buu hasretttttttttt

aşılama olmuştum ya bayağa umutlanmıştım,ümitlerim kırıldıııı

bak sana bir anımı anlatayımda biraz daha olsa belki bir nebze içini rahatlatır düşük yaptım da benim aksam sularıydı sabah ta kürtaja alacaklarını sölediler bende yutkundum belki korkudan belki bilmiyorum işte üzüntüdendir sabaha kadar nerseye hiç uyumadım hep agladım agrım sızım dinmişti belki ama yüregim kor gibiydi sürekli agladımm üzüntüden bir ara sesli aglamaya başlamısım haberim yok nöbetci hemşireyle doktor geldi yanıma kontrollere durumumu bakmak için birde kan aldılar gittiler neyde cok üzüldümü gören hemşire yarım saat sonra yanıma geldi bu kadar üzülme sonucta hamle kalabiliyosun saglıklısın dedi ben dinlermiyim ama diyecekken su karsıdaki pencere bakan kadın varya dedi tam 7 kez aşılama yöntemiyle hamile kalmıs ama 7 kez de düşükte rahmi cok kötü yıprandıgı için belkide alabililer demişti bende hii dedim kaldım ama o acıyla tabi başka kimseyi düşünemiyordum daha sonra düşündümde Allah korusun bizden daha kötü durumdada olanlar varmıs dedim sonra şükrettim
sende şükret kuzum en hayırlısı ne oldunu biz bilemeyiz belki daha sonra bir bakarsın kendiliğinden hamile kalmıssın

Neden tatlım dertleti paylşıp azaltmak aslında amacımz bence.ama canm sana ne ii geliyrsa onu yap canm.rabbim dermansz dert vermesin

Aminnn canıımm amin... bnm buraya girincee kendi sorunlarımm burdakii kardeslermn sorunlarıı hepsinii sırtıma yuklenipp teker teker uzuluoorumm sadece bu sayfa olarak solemiomm tum formlar içinn snraa strs yapıormm işteee esimde kızıor artıkk girme diee o bilee farkında yaniii bende ki durumun..

benii anladıgınn icinn tesekkür ediorumm kardesşmm solasınn.. Tüm kapılarımızı acan DUALARIMIZ onlarda olmasa halimiz nicee olurr rabbim hayırlı dualar edip kabul eylesin inss cumlemizinkini..

Girme o zaman boşver....bende cep ten griyrum interntim bitnce yenilemiycem ve bende grmiycem hamile olna kdar inş...ben interntte de çok araştrma yapyrum bütün olumsz seyleri kendimde arıyorum hep...sonrada üzlüyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…