Bende çok iyiyim cnm hayat devam ediyor :) nasıl gidiyor hayat varmı bişeyler sende...
aslında yine takmazsın da dediğin gibi kredi insanı korkutuyor.inş güzel bir iş bulur canım ayrılırsa eğer.her şeyimiz dört dörtlük geçmiyor ki bazen seviniyoruz bazen de bir haber alıp üzülüyoruz.hayat böyle.sabırlı olmamız lazım.bunun böyle olması belki sizin için daha iyidir.
Hadi hayirlisi canim Rabbim bu ay yuzunu guldursun insaAllah. Ekim annesi olarak devam edelim sohbetimize insaAllah.
Canim beykoz arkadasimiz guzel bir aciklama yapmis sag olsun. İnsaAllah sende bebegine kavusursun.
Gozun aydin canim hadi hayirlisi.
Allah razi olsun canim insaAllah onumuzde ki ay senden de guzel haberi aliriz. Umidimizi kaybetmeyelim insaAllah. Guclu ol canim seninde yuzun gulecek.
Mandolinacim Allah razi olsun. İlk topic arkadaslarim insaAllah sizlere de bu mutluluk nasip olacak. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah.
Canim benim Allah razi olsun cok sagol. Olsun canim uzakta olsan eski arkadaslarin bir kismi aklimda sende onlardan birisin. İnsaAllah Rabbim sana da nasip edecek ve sende o guzel haberi bizimle paylasacaksin insaAllah.
Aciklama icin tesekkurler canim.
Hos geldin canim insaAllah bu sefer ki bebis yuzunden gelmez.. Sayet bu ayda olmazsa ornek olsun diye soyluyorum ablamda da pco var ve iki tane aslan gibi oglu var..
Canim bata kac gun kaldi? Bence sen benim yasadigimi yasayacaksin bebegin sana tutundu diye dusunuyorum..
Aynen oyle canim. Kul olarak bazi konularda o kadar aciz kaliyoruz ki. Rabbim en dogru zamanda hepinize nasip edecek insaAllah.
Hadi hayirlisi canim..
Ben hic belirti yasamadim canim o yuzden belirtilere pek takilma derim ben strese somma kendini daha zamanin var insaAllah mucizen gelmistir..
İnsaAllah onumuzde ki ay sana da nasip olur canim..
Canim ya insaAllah adetin degildir.. Rabbim melegini gondersin insaAllah..
Kizlar ben kis girdiginden beri balkon yikamadimPencereleride ayni sekilde.
Bananek canim bencede adet tam gununde geldimi en azindan hemen toparlaniyorsun. Gecikmeyi bende yasadim hatta iliski olmamasinra ragmen cunku iki hafta memleketteydim acaba hamilemiyim diye dusunup durdum.
Hadi hayirlisi canim Rabbim bu ay yuzunu guldursun insaAllah. Ekim annesi olarak devam edelim sohbetimize insaAllah.
Canim beykoz arkadasimiz guzel bir aciklama yapmis sag olsun. İnsaAllah sende bebegine kavusursun.
Allah razi olsun canim insaAllah onumuzde ki ay senden de guzel haberi aliriz. Umidimizi kaybetmeyelim insaAllah. Guclu ol canim seninde yuzun gulecek.
Mandolinacim Allah razi olsun. İlk topic arkadaslarim insaAllah sizlere de bu mutluluk nasip olacak. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah.
Canim benim Allah razi olsun cok sagol. Olsun canim uzakta olsan eski arkadaslarin bir kismi aklimda sende onlardan birisin. İnsaAllah Rabbim sana da nasip edecek ve sende o guzel haberi bizimle paylasacaksin insaAllah.
Hos geldin canim insaAllah bu sefer ki bebis yuzunden gelmez.. Sayet bu ayda olmazsa ornek olsun diye soyluyorum ablamda da pco var ve iki tane aslan gibi oglu var..
Canim bata kac gun kaldi? Bence sen benim yasadigimi yasayacaksin bebegin sana tutundu diye dusunuyorum..
Aynen oyle canim. Kul olarak bazi konularda o kadar aciz kaliyoruz ki. Rabbim en dogru zamanda hepinize nasip edecek insaAllah.
Hadi hayirlisi canim..
Ben hic belirti yasamadim canim o yuzden belirtilere pek takilma derim ben strese somma kendini daha zamanin var insaAllah mucizen gelmistir..
Bananek canim bencede adet tam gununde geldimi en azindan hemen toparlaniyorsun. Gecikmeyi bende yasadim hatta iliski olmamasinra ragmen cunku iki hafta memleketteydim acaba hamilemiyim diye dusunup durdum.
Hadi hayirlisi canim..
kesinlikle öyle.
buradaki arkadaşların çoğu beklemediği ay hamile kalıyor.bazıları tek ilişkiyle ailenin yanına gidiyorlar ziyarete orada olmuyor tabi.15 gün falan kalıyorlar sonra adet olmuyor baktırıyor hamile.bazıları da düzenli ilişkiye girer olmaz.
bi de bebeği düşününce rahat olamadığımız için yumurta kendini kasar sperm geçişine izin vermezmiş.
tvde izlemişsindir kadın yanlış nefes alıyormuş ondan hamile kalamamış.
relax diyorlar artık olması için.aslında sorun biziz
Aynen bende adete yormaya basladim iyice gelecekse gelsin diyorum valla rahatliyim artik yetti gari. ....
Kizlar moralim bozuk
Esim isten ayrilacak büyük ihtimalle.
Pazartesi kesinlesecek.
Ama %90 istifa edecek o ve cok eski bir is arkadasi.
Meger sorunlari varmis benim hic haberim yoktu.
Haksizlik ediliyormus.
Ustelik iftira atmislar esime ve is arkadasina.
Bunu yapan ust patronlar ustelik.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah.
Dua ediyoruz.
Pazartesi hersey belli olacak.
Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.
Pazartesi insaAllah iyi haberlerle donerim.
Haklısın cnm hayırlısıyla ama takmak değildi bu yani kendimide dinlemedim dinlemiyorum da cok şükür ama hamilemiyim diyemiyorum hayırlısı diyorum hep adet gibi sanci yapınca bide cok hissettiriyor allahın izniyle ins. Ama kesin adet olurum diyorum bide oyle geziyorum stres bile olmuyorum tamamen unutuyorum böyle bişey yaşandı bilgi almak içindi hayırlısı olsun hakkımda ins.firstfb...Canim bence sen cok fazla kafana takip stres yapiosun zaten 6 gunun kalmis bat a, bekle artik belirti arama,stres hamilelerin de en buyuk dusmani belki hamilesin ve kendine zarar veriyosun suan
Bence bugunden itibaren kendini dinlemeyi birakip sadece bat gununu bekle ve dua et hayirlisiysa zaten hamilesindr allahin izniyle :)
selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum konuyu nihayet yazabildim :) siz benim hi,kayemi bilmeseniz de ben çoğunuzunkini biliyorum ben de dahil olabilirm artık :)
selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum konuyu nihayet yazabildim :) siz benim hi,kayemi bilmeseniz de ben çoğunuzunkini biliyorum ben de dahil olabilirm artık :)
İyi geceler kızlar adetime 3 gün kaldı ovülasyon testimde 2. Çizgi hala çıkıyor ben bişey anlamadım kafam karıştı
Ovulasyon testi hic jullanmadim ben cnm ama burdaki kullanan arkadaslardan duymustum oyle oldugu zamanlarda hamile olma olasiligin varmis insallahhh Allahim sanada nasip etmistir ve sende hamissindirrr tatlimm:)
İyi geceler kızlar adetime 3 gün kaldı ovülasyon testimde 2. Çizgi hala çıkıyor ben bişey anlamadım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?