Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Aynen oyle canim. Esime de moral verip destek olmaya calistim. Ne olursa olsun yaninda olacagimi soyledim. Onemli olan ise giderken huzurlu olmasini soyledim. Agir bir iste calisiyor Allah korusun kafasina takar dalginlgigina gelir is kazasi geciri. Rabbim korusun. İnsaAllah bu gunlerimizde gececek. Herseyin hayirlisi insaAllah. Pazartesiyi iple cekiyorum...

Mandolinacim Allah razi olsun. İlk topic arkadaslarim insaAllah sizlere de bu mutluluk nasip olacak. Rabbim hepimize nasip etsin insaAllah.

amin canım inşallah. aklımdasınız.

evet geçince adet günü ümitleniyorsun sonra hayal kırıklığı yaşıyorsun olursa gününde olmalı insan..

senin başına geldi mi bilmiyorum sana sorayım bi de.benim adetin 1.günü az gelmişti sonra 2 gün kesildi sadece peçeteye gelmişti.3.gün tekrar başladı ve çoğaldı.normalde 7.gün banyo yaparım.bu adette.ilk günü sayarsam 8.gün temizlendim.

fakat 2 gün kesilmişti.bu durumda 1.günü mü baz alayım yoksa 3.günü mü 1.gün sayayım.

şu an önümde iki tane bat var.biri 11i diğeri 13ü:26:

İnşallah ben yanılmıyorsam canım yaa bat10Şubat bekliyorum

Ins. Cnm hayırlısıyla bebisim gelmiştir tutulmuştur bana ama yok efulim pek takilmiyorum belirtilere iyice artti ağrılar oyunden cok fena halsizim bide gosguslerimin rengide değişti ağrısı var amann hayırlısı ama süt beyazı gibi bir akıntı da geliyor az az efulim .....

Allahım bizleri utandirma evlat Hasretinden kurtar Rabbim sana sığınıyorum

Evet canim ya izledim ve cpk sasirdim kesinlikle dusunmemmek gerekiyormus

Aynen bende adete yormaya basladim iyice gelecekse gelsin diyorum valla rahatliyim artik yetti gari. ....

Canim bence sen cok fazla kafana takip stres yapiosun zaten 6 gunun kalmis bat a, bekle artik belirti arama,stres hamilelerin de en buyuk dusmani belki hamilesin ve kendine zarar veriyosun suan
Bence bugunden itibaren kendini dinlemeyi birakip sadece bat gununu bekle ve dua et hayirlisiysa zaten hamilesindr allahin izniyle :)

canım herşeyin hayırlısı. Allah yardımcınız olsun. Allah bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. bak ne güzel bebeğin de olacak. üzme kendini. rızkı veren Allahtır

Haklısın cnm hayırlısıyla ama takmak değildi bu yani kendimide dinlemedim dinlemiyorum da cok şükür ama hamilemiyim diyemiyorum hayırlısı diyorum hep adet gibi sanci yapınca bide cok hissettiriyor allahın izniyle ins. Ama kesin adet olurum diyorum bide oyle geziyorum stres bile olmuyorum tamamen unutuyorum böyle bişey yaşandı bilgi almak içindi hayırlısı olsun hakkımda ins.firstfb...

selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum konuyu nihayet yazabildim :) siz benim hi,kayemi bilmeseniz de ben çoğunuzunkini biliyorum ben de dahil olabilirm artık :)

Hos geldin canim insaAllah bu sefer ki bebis yuzunden gelmez.. Sayet bu ayda olmazsa ornek olsun diye soyluyorum ablamda da pco var ve iki tane aslan gibi oglu var..

Ya bilmiyorum hep cocuk umuduyla bekliyorum.
Hos artik umudum yok.

İyi geceler kızlar adetime 3 gün kaldı ovülasyon testimde 2. Çizgi hala çıkıyor ben bişey anlamadım kafam karıştı

İyi geceler kızlar adetime 3 gün kaldı ovülasyon testimde 2. Çizgi hala çıkıyor ben bişey anlamadım kafam karıştı

Ovulasyon testi hic jullanmadim ben cnm ama burdaki kullanan arkadaslardan duymustum oyle oldugu zamanlarda hamile olma olasiligin varmis insallahhh Allahim sanada nasip etmistir ve sende hamissindirrr tatlimm:)

Ovulasyon testi hic jullanmadim ben cnm ama burdaki kullanan arkadaslardan duymustum oyle oldugu zamanlarda hamile olma olasiligin varmis insallahhh Allahim sanada nasip etmistir ve sende hamissindirrr tatlimm:)

İnş. Cnm inş. Bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez inş. Gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…