- 14 Ocak 2013
- 183
- 7
- 33
Canim hamile olma olasiligin yuksek gebelik testi yap mutlaka
kızzz sen bebekmi yapıyordun hayırlı olsun cok sevindim
bende yapmaya kalkıstım iltihap sorunu cıktı şimdi bakalım hayırlısı dua et banada canımmmm
sen tutturmussun saglıklı kucagına almayı nasip eylesin rabbim
nekadar süre denedin canım yani ne kadar sürede hamile kaldın canım arkadasım
inş senin kadar güzelll bir kızın olurrr
maaşallah ilk bebiş 1,5 yaşında yani. sende arayı kısa tutanlardansın ama en güzeli bence de.
nasıl geçti ilk hamileliğin? bulantıların ağrıların oldu mu? ya da dikkatini çeken belirtiler? nelere aşerdin?
Günüm geçerse yapacağım salı günü olmazsam çarşamba yaparım birde progestan kullanıyorum belki onunda etkisi vardır
Bendede kist var ama hormanal degil hersey normal ama kist oluyor 7 aydir deniyoruz olmuyor bu ay kasik bel agrilarim var ama test falan yapmak istemiyoeum bu ayda olmazsa artik dokt gitmiycem sogan kuru ve incir kuru deneyecegimCNM benım ıkıncı ay tuttu sana sogan kürü denemenı tavsıye ederım bu sekılde kalan cok arkadasım var ıltıhabı temızlıyor bırde ılıskıden sonra ayaklarını kaldır yukarı ve bı muddet bekle sonrasında asla sıcak su ıle temızlenme gayet ılık olmalı su cunku sıcak suda spermler ölürmüş bende bunları yenı ögrendım arastırmalarım sonucu ılk ay tutmayınca bende üzülmüştüm ama Allahtan ümit kesilmez hayrlısı olsun hakkında
evet kısa tuttum cunku dogdugunda zaten oglum 2.5 yasında olacak bence normal cokta uzatmamak lazım arayı cunku sonra aynı cesaretı kendımde bulamazdım :) oglumda gayet rahat bı hamılelık gecırdım ılk 3 ay harıc cunku ılk 3 ay kusma bas agrısı vs cook yasadım sonrasında mıde yanması vs tabı olagan seyler.. pızza cola tatlı pasta cok aserdımm artı dondurma esım o sogukta dondurma alırdı ne guzel gunlerdı gercekten ilk hamılelıkse doyasıya yasayın cunku sonra cok özlenıyor
diğer arkadaslara da cok tesekkur ederım
Bendede kist var ama hormanal degil hersey normal ama kist oluyor 7 aydir deniyoruz olmuyor bu ay kasik bel agrilarim var ama test falan yapmak istemiyoeum bu ayda olmazsa artik dokt gitmiycem sogan kuru ve incir kuru deneyecegim
kist bende de vardı hemde 5 cm ılk hamılelıgımden evvel hıc korkma hersey normalse denemeye devamadet baslangıcından ıtıbaren 14. gün yumurtlama günü oluyor bugunlerde ilişki tavsiye ederim bu konuda cok önemli sogan kürünü mutlaka dene ben hiç denemedım cunku sogandan zaten pek haz etmem ama 7 ay az bir süre deil bence hemen dene bel ve kasık agrısı bazen psıkolojıkte olabılıyor mutlaka test yap fakat ıdrar testıde adet gecıkmesınden bır hafta sonra cıkıyor ben adet gunumde yaptım negatıf cıktı kan testı yaptırdım 2 gun sonra onda cıktı mutlaka adet gununun gecmesını bekleyın bosuna moralınızı bozup üzülmeyin hayırlı haberlerını beklıyoruz
Bilmiyorum psikolojikmi gercekmibebegim gelsin ben cekerim ufak agrilari iyi bir dokt bulamasim boauna gitti aylarim bu ay olmaSa hemen sogana basliyorum ama ins olur sali gunu bat bakalim ne olacak gogua cevremdeki bezeler buyudu onuda esim soyledi :)
o zaman hıc bekleme test yaptır bende salı gunu dr gidicem keseye baktırmaya
canım adetin 3.ya da 4.günü en geç yapılıyor hormon testi.neden bu zamanda yapmış doktor
Kizlar moralim bozuk
Esim isten ayrilacak büyük ihtimalle.
Pazartesi kesinlesecek.
Ama %90 istifa edecek o ve cok eski bir is arkadasi.
Meger sorunlari varmis benim hic haberim yoktu.
Haksizlik ediliyormus.
Ustelik iftira atmislar esime ve is arkadasina.
Bunu yapan ust patronlar ustelik.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah.
Dua ediyoruz.
Pazartesi hersey belli olacak.
Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.
Pazartesi insaAllah iyi haberlerle donerim.
selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır takip ediyorum konuyu nihayet yazabildim :) siz benim hi,kayemi bilmeseniz de ben çoğunuzunkini biliyorum ben de dahil olabilirm artık :)
Oyyy masallah saglikla alirsin insallah kucagina inanki hictest yapmak istemiyorum korkuyorum sadece dua ediyorum baska bisey fusunmuyorum:18:
kesinlikle öyle.
buradaki arkadaşların çoğu beklemediği ay hamile kalıyor.bazıları tek ilişkiyle ailenin yanına gidiyorlar ziyarete orada olmuyor tabi.15 gün falan kalıyorlar sonra adet olmuyor baktırıyor hamile.bazıları da düzenli ilişkiye girer olmaz.
bi de bebeği düşününce rahat olamadığımız için yumurta kendini kasar sperm geçişine izin vermezmiş.
tvde izlemişsindir kadın yanlış nefes alıyormuş ondan hamile kalamamış.
relax diyorlar artık olması için.aslında sorun biziz
mrrhaba arkadaslar ben dun incir kuru ve bal tarcin corek otu kurune basladim ikidine ayni anda baslayip faydasini goren varmi yada bilgisi olan yardimci olursaniz sevinirim...
yaklaşık 1 ay önce 27 haftalık bebeğim melek olduherşey yolunda giderse bende şubat sonunda hamilelik planlıyorum ...
bana yardimci olacak kimsecikler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?