GUnaydin kizlar.
Bata 4 gun var dun gece sag kasigim ve belim bacagim inanilmaz agridi adetten hemen once agrirdi boyle ayaklarimin altida yandi resmen adet oldum sandim ama olmamisim bide dun gece 4 kez tuvalete kalktim acayip tuvaletim geliyo 2 gundur.
Veee super bir ruya gördüm hamileyim ve doktora muayeneye Gidiyorum hemem dogum oluyo normal dogum ve findik bi kizim oluyo hemen gozlerini aciyo hep bana bakiyo superdi
sen kendine işkence yapıyorsun bence.. vücudunu doğal akışına bıraksan stres yapmasan olacak belki de.. Allah herşeyin doğrusunu bilir, ona bırak kendini.. bu kadar üzülmeah ah ah ah ah ah ah ah bebeğim annem geldin sanmıştım hayatıma
hayır olsun canım.. bahsettiğin belirtiler sanki bir mucizenin habercisi olabilir gibi geldi bana test falan yapmayı düşünüyor musun? yoksa adetinin geçmesini mi bekleyeceksin?
sen kendine işkence yapıyorsun bence.. vücudunu doğal akışına bıraksan stres yapmasan olacak belki de.. Allah herşeyin doğrusunu bilir, ona bırak kendini.. bu kadar üzülme
Senden aldigim bilgiyle erken testlerden aldim dun geldiler ama ne zaman yapiyim bilmiyorum yine üzülmekten korkuyorum
Gunaydin canlarim nasilsiniz bata 3 gun kaldi ama iyce umutkarim bitti sanki agrilarimda bitti rabbim bebislerimizi ver bize...
kendinize iyi bakın bacılar. bir daha girmeyi düşünmüyorum taki hamile kalana kadar. hoşçakalın.
herşey gönlünüze göre olsun
hayır olsun canım.. bahsettiğin belirtiler sanki bir mucizenin habercisi olabilir gibi geldi bana test falan yapmayı düşünüyor musun? yoksa adetinin geçmesini mi bekleyeceksin?
sen kendine işkence yapıyorsun bence.. vücudunu doğal akışına bıraksan stres yapmasan olacak belki de.. Allah herşeyin doğrusunu bilir, ona bırak kendini.. bu kadar üzülme
Senden aldigim bilgiyle erken testlerden aldim dun geldiler ama ne zaman yapiyim bilmiyorum yine üzülmekten korkuyorum
haklısın canım ama korkma bence.. yarın sabah ilk idrarınla yap mesela
kırmızılar gelmeden umutlar bitmez
inşallah senin de herşey gönlüne göre olsun canım.. güzel haberlerini bekliyor olacağız..
Erken gbelik testleri de herzaman pozitif sonuc vermiyo cnm stres yapma hicc nefatif bile ciksa 2 gun sonra tekrarlarsin testi...insallah allahin izniyle hamilesindir cnm:)
Bakalim ya yarin yada sali yaparim :)
Simdi bi baktm yumurtlama zamanindaki gibi yumurta aki kivaminda yogun bi akintim geldi bata 4 gun kala yumurtluyo olabilirmiyim ama bu ay 2. Kez gelisi yada belirti olabilirmi
bir arkadaşım 4 yıl olmadı sonra oldu sordum naptınız diye keçiboynuzu içirdim eşime sabak akşam dedi.
bende denemeyi düşünüyorum.acaba aranızda kullanan fayda gören varmı kızlarr ?
beni yeni demeye başladık eşimle faydası bakalım olacakmı pişirilen keci boynuzlarınıda ben yiyiorum
Offf allahim beklemek zor
Offf allahim beklemek zor
Benimde 12si adet tarihim stresten patlicam ama ayni adet olacakmisim gibi agrilar var beklemekten baska care yok insallah seviniriz
Benimde 12si adet tarihim stresten patlicam ama ayni adet olacakmisim gibi agrilar var beklemekten baska care yok insallah seviniriz
beklemek zordur bilirim
bekleyip üzülmek cok zormus ama bugün ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?