Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ah ah ah ah ah ah ah ah bebeğim annem geldin sanmıştım hayatıma

hayır olsun canım.. bahsettiğin belirtiler sanki bir mucizenin habercisi olabilir gibi geldi bana test falan yapmayı düşünüyor musun? yoksa adetinin geçmesini mi bekleyeceksin?

ah ah ah ah ah ah ah ah bebeğim annem geldin sanmıştım hayatıma
sen kendine işkence yapıyorsun bence.. vücudunu doğal akışına bıraksan stres yapmasan olacak belki de.. Allah herşeyin doğrusunu bilir, ona bırak kendini.. bu kadar üzülme

Senden aldigim bilgiyle erken testlerden aldim dun geldiler ama ne zaman yapiyim bilmiyorum yine üzülmekten korkuyorum

Gunaydin canlarim nasilsiniz bata 3 gun kaldi ama iyce umutkarim bitti sanki agrilarimda bitti rabbim bebislerimizi ver bize...

kendinize iyi bakın bacılar. bir daha girmeyi düşünmüyorum taki hamile kalana kadar. hoşçakalın.
herşey gönlünüze göre olsun

Senden aldigim bilgiyle erken testlerden aldim dun geldiler ama ne zaman yapiyim bilmiyorum yine üzülmekten korkuyorum

haklısın canım ama korkma bence.. yarın sabah ilk idrarınla yap mesela

Gunaydin canlarim nasilsiniz bata 3 gun kaldi ama iyce umutkarim bitti sanki agrilarimda bitti rabbim bebislerimizi ver bize...

kırmızılar gelmeden umutlar bitmez

kendinize iyi bakın bacılar. bir daha girmeyi düşünmüyorum taki hamile kalana kadar. hoşçakalın.
herşey gönlünüze göre olsun

inşallah senin de herşey gönlüne göre olsun canım.. güzel haberlerini bekliyor olacağız..

aşılama beni umutlandırmıştıı yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmm

Erken gbelik testleri de herzaman pozitif sonuc vermiyo cnm stres yapma hicc nefatif bile ciksa 2 gun sonra tekrarlarsin testi...insallah allahin izniyle hamilesindir cnm:)

ahh kırmızılarr umutlarımı kırdınızzzzz

Erken gbelik testleri de herzaman pozitif sonuc vermiyo cnm stres yapma hicc nefatif bile ciksa 2 gun sonra tekrarlarsin testi...insallah allahin izniyle hamilesindir cnm:)

Bakalim ya yarin yada sali yaparim :)
Simdi bi baktm yumurtlama zamanindaki gibi yumurta aki kivaminda yogun bi akintim geldi bata 4 gun kala yumurtluyo olabilirmiyim ama bu ay 2. Kez gelisi yada belirti olabilirmi

Bakalim ya yarin yada sali yaparim :)
Simdi bi baktm yumurtlama zamanindaki gibi yumurta aki kivaminda yogun bi akintim geldi bata 4 gun kala yumurtluyo olabilirmiyim ama bu ay 2. Kez gelisi yada belirti olabilirmi

olabilir tatlım belki de bir belirtidir belli olmaz ama sen genede bat gectikten sonra emin olarak testi yapmanda fayda var

bir arkadaşım 4 yıl olmadı sonra oldu sordum naptınız diye keçiboynuzu içirdim eşime sabak akşam dedi.
bende denemeyi düşünüyorum.acaba aranızda kullanan fayda gören varmı kızlarr ?

bir arkadaşım 4 yıl olmadı sonra oldu sordum naptınız diye keçiboynuzu içirdim eşime sabak akşam dedi.
bende denemeyi düşünüyorum.acaba aranızda kullanan fayda gören varmı kızlarr ?

beni yeni demeye başladık eşimle faydası bakalım olacakmı pişirilen keci boynuzlarınıda ben yiyiorum

beni yeni demeye başladık eşimle faydası bakalım olacakmı pişirilen keci boynuzlarınıda ben yiyiorum

şöyle siyah uzun uzun dün aldım aktardan.netten baktım 5 dk kaynatın spermleri hızlandıır yazıyor.
arkadasım faydasını gördü 2 ay icti esi oldu cocukları.bakalım bende baslayayım eşime içirmeyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…