Olsun cok sukur oluyoruz yumurtluyoruz ben olursan bu ay sogan kurune basliycam
Benimde 12 si canim bende oyleyim belirtiler basladi insallah olmayiz bebislerimiz gelir
Canim umarım guzel haberi birlikte aliriz.benim ikinci denemem biz 5 yıllık evliyiz ve bu zamana kafat istememistik.ve aklıma istemeye basladiktan sonra bu kadsr stres olacağım kendi kendime bu kadar kuruntu yapacagim aklima gelmezdi. Korunurken insanlar sonra cok ugradirsiniz dediklerinde sanki hemen olucak gibi düşünüyordum aslinda benim daha cok yeni neden bu kadar kafaya taktim anlamdim simdi deli gibi arastirma yapiyorum sitelerde
Dolasiyorum senin kaçıncı dememen peki
bende keçi boynuzu aldım bakalım
Hic moralimizi bozmayalim bugun sabah bir program izledim cocuk sahibi olmak isteyenlet ariyordu 15 yıldır bekleyenlet var nasil uzuluyordu kadınlar icim parcalandi cok şükür saglikliyiz neden olmasin rabbim hayirlisiyla verecek inşallah
Canim 8 aylik evliyim hic korunmadim ama son 4 aydir bu konuda daha ciddiyizbende oypeyim surwkli nette arastiriyorum rabbim insallah kismet eder ve surekoi salati tefriciye okuyorum rabbim kabup ederse
Salaten tefriciye çok guzel bir dua bizde hep okurduk allahim kabul etsin
Amin insallah canim benim
Mrblar öncelikle bebek sahibi olmak istiyorum dun ilk calismalara basladik yalniz yumurtlama donemim coktan gecti suan subat 3du yumurtlama tarihim hamile kalma ihtimalim varmi sizce kizlar cok heycan yptim
Hadi bakalim 12 sinde haberleselim:) aslinda ben bugun kendimi kan tahlili yaptirmamak icin zor tuttum:)
Kizlar benim kasik agrilarim azaldibata 3 gun kaldi ama adete olacagim zaman gogusleeim tamamen agrir ve siserdi simdi ise sislik az ama uclari cok axiyor gogus etrafim koyulasti damar goruyorum ama bu arami cikti bilmiyorum Allahim yardim et bize:18:[/
Kizlar benim kasik agrilarim azaldibata 3 gun kaldi ama adete olacagim zaman gogusleeim tamamen agrir ve siserdi simdi ise sislik az ama uclari cok axiyor gogus etrafim koyulasti damar goruyorum ama bu arami cikti bilmiyorum Allahim yardim et bize:18:[/
Canım anlattıkların psikolojik degilse hamilesin
cünkü damarlar belirginlesir uneler kararır ilk belirtilerindendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?