Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benimde 12 si canim bende oyleyim belirtiler basladi insallah olmayiz bebislerimiz gelir

Canim umarım guzel haberi birlikte aliriz.benim ikinci denemem biz 5 yıllık evliyiz ve bu zamana kafat istememistik.ve aklıma istemeye basladiktan sonra bu kadsr stres olacağım kendi kendime bu kadar kuruntu yapacagim aklima gelmezdi. Korunurken insanlar sonra cok ugradirsiniz dediklerinde sanki hemen olucak gibi düşünüyordum aslinda benim daha cok yeni neden bu kadar kafaya taktim anlamdim simdi deli gibi arastirma yapiyorum sitelerde
Dolasiyorum senin kaçıncı dememen peki

Canim 8 aylik evliyim hic korunmadim ama son 4 aydir bu konuda daha ciddiyiz bende oypeyim surwkli nette arastiriyorum rabbim insallah kismet eder ve surekoi salati tefriciye okuyorum rabbim kabup ederse

Hic moralimizi bozmayalim bugun sabah bir program izledim cocuk sahibi olmak isteyenlet ariyordu 15 yıldır bekleyenlet var nasil uzuluyordu kadınlar icim parcalandi cok şükür saglikliyiz neden olmasin rabbim hayirlisiyla verecek inşallah

Mrblar öncelikle bebek sahibi olmak istiyorum dun ilk calismalara basladik yalniz yumurtlama donemim coktan gecti suan subat 3du yumurtlama tarihim hamile kalma ihtimalim varmi sizce kizlar cok heycan yptim

inşallahhhhhhh cnm nasip, kısmett bu işlerrrrrrr

Canim 8 aylik evliyim hic korunmadim ama son 4 aydir bu konuda daha ciddiyiz bende oypeyim surwkli nette arastiriyorum rabbim insallah kismet eder ve surekoi salati tefriciye okuyorum rabbim kabup ederse

Salaten tefriciye çok guzel bir dua bizde hep okurduk allahim kabul etsin

Mrblar öncelikle bebek sahibi olmak istiyorum dun ilk calismalara basladik yalniz yumurtlama donemim coktan gecti suan subat 3du yumurtlama tarihim hamile kalma ihtimalim varmi sizce kizlar cok heycan yptim

Zor ama imkansiz diil Allah bilir cnmm orasini eger istiyoaaniz insallah hayirlisiyla nasip etsin en kisa zamanda Allahim...

iyiaksamlar burda kimse kalmamıs haftasonu diye sanırım yada ekim annelerinemi kactınız yaaa
bende cizelge yaptım belki sans getirir belki buay kalırım ve bebegim 4.evlilik yıldönümümüzün en paha bicilmez hediyesi olurrr

Kizlar benim kasik agrilarim azaldi bata 3 gun kaldi ama adete olacagim zaman gogusleeim tamamen agrir ve siserdi simdi ise sislik az ama uclari cok axiyor gogus etrafim koyulasti damar goruyorum ama bu arami cikti bilmiyorum Allahim yardim et bize:18:[/

Yokmu kimseeee

Canım anlattıkların psikolojik degilse hamilesin
cünkü damarlar belirginlesir uneler kararır ilk belirtilerindendir canım

Canım anlattıkların psikolojik degilse hamilesin
cünkü damarlar belirginlesir uneler kararır ilk belirtilerindendir canım

Pdikolojik krarirmi ya o zamn bariz gozum kararmis:)damar var ama simdimi cikti bilmiyorum ama bezeler belirginledip gogsum loyulssti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…