Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Allah buyuk canim.
Bu ay olmadiysa insaAllah onumuzde ki ay olur.
Haberdar et bizi de.
InsaAllah gelmistir bebegin.

Goguslerimde agri sislik yok benim siserdi adete 1 hafta kala birde cok tatli yemek isterdim simdi yiyemiyorum canim istemiyor ama kasik ve bel agrilarim artti

kızlar kendinizi bu kadar üzmryin psikolojinizi olumsuz yönde etkilemeyin. tevekkül edin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur deyin. kendi kendinizi telkin etmeniz çok önemli. rahat olmanız gerekiyor psikolojik olarak. bol bol dua edin ve bol bol çalışma yapın

eşimle konuştum şimdi doktordaydı perşembe günü tahlil vermiştim kan demir tsh v.s demir anemisi var çünki bende sonuçları almaya gitti doktorumlada konuşmuş sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür (evlendiğimden beri eşimin zorlamasıyla et yiyorum çünki) mıtlu oldum bin şükür rabbime .. birde folik asit alsın mı diye sormuş eşim bebek düşündüğümüz için doktorum yani siz bilirsiniz ama biz gebelik sırasında 4 ay vericez zaten demiş .
ve demiş ki eşimm doktoruma testlerde negatif çıktıı doktorumda kızmışş niye yapıpta moralini bozuyor zaten çıkmaz hemen adeti geçince bana gelsin kan tahlilinden bakıcamm diye bayaa bi azarlamışşş beni
ben şimdi napayımm kafam karmakarışık oldu:44::44::44:
eşimde yanıma geliyor şimdi ofisee

Bende oyle diyorum ama beynine soz geciremiyorsun

canım inan ki dua hep dilimde ama hani mesela hafta sonu benim komşularım bana geldi ay sen hamilemisinn aynı öyle duruyosun hayır dedikçe ayy yok bence git test yap hamilesin diye söyleyen çok oluncaa ister istemez hamileyim diye düşündümmmm

Ben evlendigimden beri hic korunmadim ama dikkat etmemistim hemen ayaga kalkiyorum son 3 aydir dikkat ediyorum yumurtlama tarihine falan

anladım canım daha 7 ay olmuş erken ama doktora gittinizmi hiç?

Akıntın artınca neden korktun???

Son düzenleme:
anladım canım daha 7 ay olmuş erken ama doktora gittinizmi hiç?

Akıntın artınca neden korktun???

Gittim kist var ama pko falan degil hoemonlar hersey normal ama kistim var gitmiycem artik dogum kontrol hapi verip gonderiyorlar hasta olurum diye korluyorum

Gittim kist var ama pko falan degil hoemonlar hersey normal ama kistim var gitmiycem artik dogum kontrol hapi verip gonderiyorlar hasta olurum diye korluyorum

hamilelik belirtiside akıntı olabiliyo canım korkma :) inşallah iyiye yor. bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…