- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
Allah buyuk canim.
Bu ay olmadiysa insaAllah onumuzde ki ay olur.
Haberdar et bizi de.
InsaAllah gelmistir bebegin.
yaa öyle düşünme canımmm inşallahhh sende vardırr inşallahhhhh güzel haber veririrsinn..
Canim kocaelide bugun cok guzel :)
Ama bence hayra alamet degil.
Suan kis olmasi lazim
haklısın:) ben hava nekadar güzel dedikçe eşim de öyle diyo. yağmur lazım kar lazım diyo. hastalıklar arttı aslında kar yağsa temizlenicek biraz. hem barajlar da su dolcak.
ama yine de hava güzel:)
Canlar sizlerden yeni haber var mi
Canlar sizlerden yeni haber var mi
Aynen dunden beri agliyorum bide kimseye soylemedigim için icime atiyorum herkes senin neyin var diyor gozler şiş şiş
kızlar kendinizi bu kadar üzmryin psikolojinizi olumsuz yönde etkilemeyin. tevekkül edin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur deyin. kendi kendinizi telkin etmeniz çok önemli. rahat olmanız gerekiyor psikolojik olarak. bol bol dua edin ve bol bol çalışma yapın
Bende oyle diyorum ama beynine soz geciremiyorsun
kızlar kendinizi bu kadar üzmryin psikolojinizi olumsuz yönde etkilemeyin. tevekkül edin rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur deyin. kendi kendinizi telkin etmeniz çok önemli. rahat olmanız gerekiyor psikolojik olarak. bol bol dua edin ve bol bol çalışma yapın
Ben kalbini dinlediğim zaman arayıp kaydımı yaptırıcam. El dopplerini ilk defa duydum:)
Canım siz ne zamandır korunmuyosunuz?
Süper bir şeymiş bu :)))))))))))))
Ben evlendigimden beri hic korunmadim ama dikkat etmemistim hemen ayaga kalkiyorum son 3 aydir dikkat ediyorum yumurtlama tarihine falan
böyle birşey alıp kendimiz dinleyebilir miyiz evde.. kaçaymış bunlar yaaa
anladım canım daha 7 ay olmuş erken ama doktora gittinizmi hiç?
Akıntın artınca neden korktun???
Gittim kist var ama pko falan degil hoemonlar hersey normal ama kistim var gitmiycem artik dogum kontrol hapi verip gonderiyorlar hasta olurum diye korluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?