- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
hamilelik belirtiside akıntı olabiliyo canım korkma :) inşallah iyiye yor. bat ne zaman
Yarin canim benim
hadi bakalım inşallah:) test yaptınmı hiç
Bende oyle diyorum ama beynine soz geciremiyorsun
canım inan ki dua hep dilimde ama hani mesela hafta sonu benim komşularım bana geldi ay sen hamilemisinn aynı öyle duruyosun hayır dedikçe ayy yok bence git test yap hamilesin diye söyleyen çok oluncaa ister istemez hamileyim diye düşündümmmm
Süper bir şeymiş bu :)))))))))))))
Kalbinin attığını duydukça rahat eder insan:))))
doğru diyosunuz bizde geçen ay başladık çalışmalara. ne kadar beklerim bilmiyorum geçen ay ben bile heyecanlandım ilk ay olmasına rağmen.. bende kilo aldım bana da çok dediler hamilemisin ddiye. bol bol dua edelimde rabbim bize aratmasın mucizemizi biran önce versin bize
Yapmadim olumsuz sonuca hazir degilim henuz
kızzzz napıon sen buralarda
Kan testine gidecem birazdan canim.yazarim sonucumu
kızzzz napıon sen buralarda
Ayyy kactim komsunun topigine :) napayim ya sizi gibi seker atlrkadaslarla muhabbet esiyorum sen nasilsin bebekimmmmmm
Hosgeldiniz kizlar her zaman bekleriz
Be artik buraliyim:)) off ya son 1 gun cok korouyorum ya napicam ben :44:
Doktordan geldin kizlar hormon tahlillerini gormeden tedaviye baslayamazmis iyi hos dedim aldin kagidi gittim laboratuar a demesinmi 500 lira ohaa dememek icin kendimi zor tuttum ciktim gittim bu ne ya soygunculuk resmen gittim aktara aldim aslan pencesini basladim kure bugun bir ay yapicam rabbim nasip ettiyse zaten gerisi fos adetim duzenli gelsin yeterki diyetede basladim pko da kilo sorun kilo verenlerde yumurtlama duzgun hale geliormus olmazsa ari sutu bal bolende alip kullanicam oda cok faydali diyorlar
Doktordan geldin kizlar hormon tahlillerini gormeden tedaviye baslayamazmis iyi hos dedim aldin kagidi gittim laboratuar a demesinmi 500 lira ohaa dememek icin kendimi zor tuttum ciktim gittim bu ne ya soygunculuk resmen gittim aktara aldim aslan pencesini basladim kure bugun bir ay yapicam rabbim nasip ettiyse zaten gerisi fos adetim duzenli gelsin yeterki diyetede basladim pko da kilo sorun kilo verenlerde yumurtlama duzgun hale geliormus olmazsa ari sutu bal bolende alip kullanicam oda cok faydali diyorlar
Inşallah guzel sonuclar alirsin strese sokma sakin kendini. Herhangi bi belirtin varmi??
Sağlık ocağını arayıp kayıt yaptıracaksın canım.Tatlım bebeğin kalbi atmaya başladığından beri napmak lazımmış.Sağlık ocagınamı gidicez?
Canım bende gecen ay gittim doktora ozel hastaneye muayeneye 70 lira verdim tahlillerede 130 soyuldum yani. Ama seninki 500 neymis ya dogummu yaptiriyolar bi devlet hastanesine gidip hormon tahlili istiyorum dersen yaparlar heralde emin degilim ama denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?