Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bende oyle diyorum ama beynine soz geciremiyorsun

doğru diyosunuz bizde geçen ay başladık çalışmalara. ne kadar beklerim bilmiyorum geçen ay ben bile heyecanlandım ilk ay olmasına rağmen.. bende kilo aldım bana da çok dediler hamilemisin ddiye. bol bol dua edelimde rabbim bize aratmasın mucizemizi biran önce versin bize

kızlar merhaba ya ben bişey soracam ben dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı bat 15 şubat acaba ben hamilemiyim gebelik testi yapsam çıkarmı yoksa daha erkenmi

canım varyaa bak bendee tam aynısını yaşıyorummm kilo aldığım içinn hamilesin diyorlar yarın itibari ile çok sıkı bir diyete başlıcam artık (( dualarımda inan hepiniz varsınız rabbim hepimize nasip etsin anneliği

Doktordan geldin kizlar hormon tahlillerini gormeden tedaviye baslayamazmis iyi hos dedim aldin kagidi gittim laboratuar a demesinmi 500 lira ohaa dememek icin kendimi zor tuttum ciktim gittim bu ne ya soygunculuk resmen gittim aktara aldim aslan pencesini basladim kure bugun bir ay yapicam rabbim nasip ettiyse zaten gerisi fos adetim duzenli gelsin yeterki diyetede basladim pko da kilo sorun kilo verenlerde yumurtlama duzgun hale geliormus olmazsa ari sutu bal bolende alip kullanicam oda cok faydali diyorlar

valla ölü soyucular altı üstü kan alıp bakacan sanki ameliyat yapıcan
iyisini yapmıssın canım 500e bebegine beşik alırsın

Canım bende gecen ay gittim doktora ozel hastaneye muayeneye 70 lira verdim tahlillerede 130 soyuldum yani. Ama seninki 500 neymis ya dogummu yaptiriyolar bi devlet hastanesine gidip hormon tahlili istiyorum dersen yaparlar heralde emin degilim ama denemekte fayda var

Son düzenleme:
Inşallah guzel sonuclar alirsin strese sokma sakin kendini. Herhangi bi belirtin varmi??

Mide bulantisi uyku falan yok kasik ve bel agrim cok ben oyle sanmiyorsam goguslerimde koyulasma var birde benim akintim cok fazla olurdu sadece bugun biraz geldi bir haftadir hic akintim yok altta kasinma var

muayne ücreti 35 lira muayneden alamadığımızı tahlillleden alalım diyorlar herhalde
böyle şey görmedim sanki ilk defa yaptırıcam adam kazıklıcaklar 130 filan dese hadi yine bir nevi der yaptırırdım 500 ne yahu birde ssklı yanlış anlamayın sskm olmasa binlira derdi herhalde

devlet hastanesinde yapıyorlar ben zaten 4 ay önce yaptırmıştım
sadece oraya günler öncesinden randevu alman lazım bende de pko olduğu için adetim ne zaman gelir bilmiyordum oyüzden
özele gittim oda bizi keriz sandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…