Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Gunaydin canlarim nasilsiniz.. Yeni gun yeni umutlari ve bebislerimizi bize getirir insallah..

Günaydın. 12 sinde regli olmam gerekiyordu dun akşam oldum zaten 25gunde bir oluyordum simdi 2 gun one geldi benim yumurtalamam adet biterbitmez mi oluyor anlamadim canim cok sıkıldı benim bu ayda bosa geçti inşallah bekleyen arkadaslarim güzel haber alir

gunaydın kızlar
benim de eşim bu ay çok ağır grip, sinüzit geçirdi. şimdi biraz toparladı çok sükür ama bu ay bizim de boş geçti.
kaç aydan sonra ilk defa bu ay acabalarım yok:) kafam rahat biliyorum ki bebek yok.
ama beklemek de güzelmiş yaw. onun eksikliğini hissediyorum. önümüzdeki aya çok heves yaptım.
herkes hamile ya da bebeği olmuş gibi geliyor bana...
eee sıra bize de gelsin dimi ama

Sana da nasip olacak insaAllah canim.
Rabbim buyuk.
Hic ummadigin bir anda mucizen gelecek insaAllah.
Evet canim bende hamileymisim.
Gectigimiz persembe ogrendim.
Suan cok kucuk bizim mucizemiz :)
Darisi basina insaAllah.
inşallah canım benim.. ben bu ay klkomen kullandım yumurta takibi yapılacak daha bi umutluyum geçen aylardaki gibi de çok düşünmüyorum her şey allahtan.. vardır bir bildiği....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini canım :)
Aynen oyle bebekimmm 12 subat bat yani iki gunum kaldi ama adet belortim goguslerim siserdi yok sadece uclari arada aciyor bakalim rabbim bilir

yaniiiiiii yarınn az kaldı canım inşallah olmazsın.. adet olmadan önce leke falan geliyo mu..ay çok heycanlı :)

Arvierimm bende cok grrildim sanki testereyi izliyorum evet yarin az kaldi yok lekw oluyor ilk gun o olursa zatwn hasta olurum(( goguste sorun yok ama karnimda agri var bakalim rabbim hayirlisini versin dun ev temizledim gece belim cok agridi ama neden bilmiyorum sen nasilsin kusumm

günaydın kızlar okadar moralim bozukkkiii anlatamam
bat yarın yani 1 gün kaldı ama ben dün eve giderken test aldım hatta 2-3 saat idararının tut demiştiniz su bile içmedim tuttum akşam yaptım bırakın çift çizgiyi hayalet çizgi bile yokk eşimlee yaklaşık bi 10 dakıka bekledikk hadi akşamdır çıkmaz belki dedi eşim sabah namaza kalktım ve hemen yaptım yine aynı yine aynııı kocamannnnn bir tek çizgi hamile değilim yani kızlar zaten yarın sabaha da adet olurummm

Canim esine cok gecmis olsun Rabbim sifaasini versin.
InsaAllah hamilesindir :)
En beklemmedik zamanda oluyormus cunku ogrendik bunu artik

Allah razi olsun canim insaAllah darisi basiniza.
Canim klomenle ilgili bilgim olmadigi icin birsey diyemiycem malesef.
Ama insaAllah hersey yolunda gider ve bebegine kavusursun.
Oluruna birakmak cok zor ama bazen ancak o zaman sonuca variliyor.
Hadi hayirlisi :)

canım dinlen temizlik yapma... yarın ikimiz için de büyük gün desene benm de kontrolüm var çok heycanlıyım yumurta oluşmuş mu kaç tane olmuş ne olacak... merak ediyorum... sen dinlen bugün ağır iş yapma tehlikeli günler bnlar

üzülme canım yaaaa önümüzdeki aya artık

Canim tek cizgiyi gorenler nasil bir hayal kirikligi oldugunu bilirler o yuzdrn seni suan cok iyi anliyorum.
Ama insaAllah adetin gecikmeden gelir.
Buda herseyin yolunda oldugunun bir isareti aslinda.
InsaAllah onumuzde ki ay olur canim.
Ovulasyon testi kullanabilirsin.
Iki gunde bir iliski oneriyorlar.
Fakat iliski aninimda bebegi dusunmeyeceksin.
Bir de psikolojik olarak kafani baska seylere vermeye calis.
Kitap oku.
Orgu or.
Arkadaslarinla zaman gecir.
Film izle.
Spor yap.
Surekli bir seylerle mesgul olmaya calis.
InsaAllah olacak canim.

Canim esine cok gecmis olsun Rabbim sifaasini versin.
InsaAllah hamilesindir :)
En beklemmedik zamanda oluyormus cunku ogrendik bunu artik

teşekkürler canım benim. senin de bebek geliyormuş sanırım hayırlısı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inş.

Canim dikkat etmek en dogrusu.
Ama bebegin gelecekse her turlu geliyormus demekki.
Ben bu ay hem camasir makinasini hem firini cektim temizlik yaparken.
O an hic dusunmedim ama sonra ya hata yaptiysam dedim.
Sonra arastirdi..
Ilk 3-4 hafta bebegim benim kan dolasimimda bile olmuyor.
Fakat yine de bundan sonra daha dikkatli olacagim.
InsaAllah seninde mucizen gelmistir.

Esim bile bu ay umutlu canim benim yaklasmiyor bana insallah umutlarimiz suya dusmez bu ilacla ikiz bebek ihtimali var unutma insallah saglikli bebisin ve bebislerimiz olur ..

Seni çok iyi anlıyorum ayni durumdayiz insan ne kadar umutlanmicam desede olmuyor iste o kadar keyfim yok ki isteyim su an cikip gidesim varrrr

Canim benim de ilk ayimizda 27 inci gunde geldi adetim.
Ondan once ki ay 31 inci gunde geldi.
Neden bilmiyorum acikcasi.
Yumurtlama gunumu bende anlamiyordum.
Akintidan anlamiyordum.
Internette baktigim takvime gore hareket ettim.
Ama bedenimizin kendine has bir saati var.
Bu yuzden iki gunde bir iliski oneriyorlar.
Ama.Rabbim ol desin yeter ki tek iliskiyle de olanlar var.
Moralini yuksek tutmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…