adet gününe kadar şans vardır rabbim nasip ettiyse gerisi hikaye
inşallah canım benim.. ben bu ay klkomen kullandım yumurta takibi yapılacak daha bi umutluyum geçen aylardaki gibi de çok düşünmüyorum her şey allahtan.. vardır bir bildiği....Sana da nasip olacak insaAllah canim.
Rabbim buyuk.
Hic ummadigin bir anda mucizen gelecek insaAllah.
Evet canim bende hamileymisim.
Gectigimiz persembe ogrendim.
Suan cok kucuk bizim mucizemiz :)
Darisi basina insaAllah.
Aynen oyle bebekimmm 12 subat bat yani iki gunum kaldi ama adet belortim goguslerim siserdi yok sadece uclari arada aciyor bakalim rabbim bilir
inşallah canım benim.. ben bu ay klkomen kullandım yumurta takibi yapılacak daha bi umutluyum geçen aylardaki gibi de çok düşünmüyorum her şey allahtan.. vardır bir bildiği....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini canım :)
yaniiiiiii yarınn az kaldı canım inşallah olmazsın.. adet olmadan önce leke falan geliyo mu..ay çok heycanlı :)
gunaydın kızlar
benim de eşim bu ay çok ağır grip, sinüzit geçirdi. şimdi biraz toparladı çok sükür ama bu ay bizim de boş geçti.
kaç aydan sonra ilk defa bu ay acabalarım yok:) kafam rahat biliyorum ki bebek yok.
ama beklemek de güzelmiş yaw. onun eksikliğini hissediyorum. önümüzdeki aya çok heves yaptım.
herkes hamile ya da bebeği olmuş gibi geliyor bana...
eee sıra bize de gelsin dimi ama
inşallah canım benim.. ben bu ay klkomen kullandım yumurta takibi yapılacak daha bi umutluyum geçen aylardaki gibi de çok düşünmüyorum her şey allahtan.. vardır bir bildiği....
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini canım :)
yaniiiiiii yarınn az kaldı canım inşallah olmazsın.. adet olmadan önce leke falan geliyo mu..ay çok heycanlı :)
Arvierimm bende cok grrildim sanki testereyi izliyorumevet yarin az kaldi yok lekw oluyor ilk gun o olursa zatwn hasta olurum (( goguste sorun yok ama karnimda agri var bakalim rabbim hayirlisini versin dun ev temizledim gece belim cok agridi ama neden bilmiyorum sen nasilsin kusumm
günaydın kızlar okadar moralim bozukkkiii anlatamam
bat yarın yani 1 gün kaldı ama ben dün eve giderken test aldım hatta 2-3 saat idararının tut demiştiniz su bile içmedim tuttum akşam yaptım bırakın çift çizgiyi hayalet çizgi bile yokk eşimlee yaklaşık bi 10 dakıka bekledikkhadi akşamdır çıkmaz belki dedi eşim sabah namaza kalktım ve hemen yaptım yine aynı yine aynııı kocamannnnn bir tek çizgi hamile değilim yani kızlar zaten yarın sabaha da adet olurummm
bat yarın yani 1 gün kaldı ama ben dün eve giderken test aldım hatta 2-3 saat idararının tut demiştiniz su bile içmedim tuttum akşam yaptım bırakın çift çizgiyi hayalet çizgi bile yokk eşimlee yaklaşık bi 10 dakıka bekledikkhadi akşamdır çıkmaz belki dedi eşim sabah namaza kalktım ve hemen yaptım yine aynı yine aynııı kocamannnnn bir tek çizgi hamile değilim yani kızlar zaten yarın sabaha da adet olurummm
Canim esine cok gecmis olsun Rabbim sifaasini versin.
InsaAllah hamilesindir :)
En beklemmedik zamanda oluyormus cunku ogrendik bunu artik
Arvierimm bende cok grrildim sanki testereyi izliyorumevet yarin az kaldi yok lekw oluyor ilk gun o olursa zatwn hasta olurum (( goguste sorun yok ama karnimda agri var bakalim rabbim hayirlisini versin dun ev temizledim gece belim cok agridi ama neden bilmiyorum sen nasilsin kusumm
canım dinlen temizlik yapma... yarın ikimiz için de büyük gün desene benm de kontrolüm var çok heycanlıyım yumurta oluşmuş mu kaç tane olmuş ne olacak... merak ediyorum... sen dinlen bugün ağır iş yapma tehlikeli günler bnlar
Günaydın. 12 sinde regli olmam gerekiyordu dun akşam oldum zaten 25gunde bir oluyordum simdi 2 gun one geldi benim yumurtalamam adet biterbitmez mi oluyor anlamadim canim cok sıkıldı benim bu ayda bosa geçti inşallah bekleyen arkadaslarim güzel haber alir
Gunaydin canlarim nasilsiniz.. Yeni gun yeni umutlari ve bebislerimizi bize getirir insallah..
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar birazdan doktora gidiyorum bakalım ne vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?