Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Saol canim insallah bkalim yaklastigi icin umudum bitti ne yalan soyleyeyim

Cnm bende klomen kullandım 2 tane oluşmuş..bugün akşam üzeri yine randvum var gidicem........yine klomen kullndğım ay hamile kalmıştım geçtğmiz aylarda ama kalbi durfu maalsf....sana nir tiyo verym.otufup kalkarken kasıklarında mink top varmış gibi olur...ben ordan blyorum büyüdgnü

Yaa kızlar ya benm sayfam önceden mobil sayfasıydı yani cepten girdğim için...ama 2 gündür pembe ve masaüstü sürümüyle kullnyrum forumu..hiç sevmedim giresim bile gelmiyo artık..ben bu sayfayı nasıl füzelticem

Seni çok iyi anlıyorum ayni durumdayiz insan ne kadar umutlanmicam desede olmuyor iste o kadar keyfim yok ki isteyim su an cikip gidesim varrrr

aynıı durumdayımm inan kii alıp çantamı çıkıp gidesim varrr evimee

üzülme canım yaaaa önümüzdeki aya artık
inşallahhhh canımm

çok sağol canım inşallahh ama insan hani ne biliyim sanki hamile gibiydim öyle hissediyordumm

günaydın eflulim çook sevindim canım gözün aydın..darısı başımıza inşallah

kızlarrr bennn şimdi topikten çıkmak zorundamıyım peki hani hamile kalamadım ya bu ayy
okadar karnaşık duygular içerisindeyim ki ğözüme yaş doluyo akmadan siliyorum okadar garip haldeyim

aynıı durumdayımm inan kii alıp çantamı çıkıp gidesim varrr evimee

inşallahhhh canımm

çok sağol canım inşallahh ama insan hani ne biliyim sanki hamile gibiydim öyle hissediyordumm

Uzulmeyin demek bos bende yarin araniza katilicam hep beraber aglayalim

Esim bile bu ay umutlu canim benim yaklasmiyor bana insallah umutlarimiz suya dusmez bu ilacla ikiz bebek ihtimali var unutma insallah saglikli bebisin ve bebislerimiz olur ..

Uzulmeyin demek bos bende yarin araniza katilicam hep beraber aglayalim

yaa öyle düşünme canımmm inşallahhh sende vardırr inşallahhhhh güzel haber veririrsinn..

Canim bende de olmustu oyle.
Cahe yi bosaltmistim ben internet ayarlarindan.
Eski haline donmustu.
Dene bakalim sende canim?

kızlarrr bennn şimdi topikten çıkmak zorundamıyım peki hani hamile kalamadım ya bu ayy
okadar karnaşık duygular içerisindeyim ki ğözüme yaş doluyo akmadan siliyorum okadar garip haldeyim

Canim ya Allah sabie versin dayanma gucu versin insaAllah.
Eger sana daha iyi gelecekse hamilelik topiclerinden uzaklas bencede.
Baska seylere ver kendini.
InsaAllah olacak canim.

Aynen dunden beri agliyorum bide kimseye soylemedigim için icime atiyorum herkes senin neyin var diyor gozler şiş şiş

kızlar ıstanbulda bugün hava coookkk güzel
Canim kocaelide bugun cok guzel :)
Ama bence hayra alamet degil.
Suan kis olmasi lazim
Cahe ne canm nasl yapcammm
Canim ya ben almanca kullaniyorum telefonu.
Bi bakayim anlatabilirsem anlatayim.
Olmazsa sey yapinca olmuyormu i terneti komple kapatip yeniden acinca?
Yada google yaz kk mobil gorunum?
Ordan link cikar belki?

Aynen dunden beri agliyorum bide kimseye soylemedigim için icime atiyorum herkes senin neyin var diyor gozler şiş şiş

arkadaşlar kendnizi bukadar yıpratmayın. kaç aydır ya da yıldır bekliyorsunuz bilmiyorum ama, ilk aylarda ben de çok kötü oluyodum. ama zamanla insan olumsuz sonuçlara alışmaya başlıyor. ve her regl gününde yeni bi deneme ayı için hevesleniyor. hem bi arkadaşım bana baharda gelsin bebişlerimiz kendini üzme, zamana bırak demişti ve bunu söylediği ay hamile kaldı. akışına bırakmıştı yani. siz de öyle yapın akışına bırakın. Allah nezaman olacağını biliyor ve doğru zamanda kucağımız bebiş dolcak. ben de önümüzdeki ay elimden geleni yapıcam ve gerisi Allah'a kalmış.

kendinizi iyi hissettirecek şeylerle oyalanın, mutlu olun unutmayın her bebeksiz geçen ay bizi doğru zamana biraz daha yaklaştrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…