Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Bat 13 ü. Ya o gun ya 14 unde kan veririm heralde tabi beklenmeyen kirmizilar gelmezse..
Ins esime sevgililer gunu hediyesi veririm

inşallahh cnm bizlerede umut olursun
canım benim rabbim dualarımızı kabul eyleee

senin yaşın çok genç canım ya eminim en kısa zamanda hamile kalırsın yeterki kafaya bukadar takma ben yaş geçiyor diye korkmaya başladım

evet yaşım daha küçük şanslıyım belki ama istiyorum bebekkkk..
nasip bu işler yaşa başa bakmıyor ki.inş.bizlerinde olur cnmmmm

evet yaşım daha küçük şanslıyım belki ama istiyorum bebekkkk..
nasip bu işler yaşa başa bakmıyor ki.inş.bizlerinde olur cnmmmm

hepimiz istiyoruz canım benim inşallah en kısa zamanda rabbim sağlıklı bebek nasip eder bize hepimize :)) gördüğüm kadarıyla sen çok iyi bir kızsın allah dualarını kabul eder inşallah canım

canım bnde özele para vermemek için devlete gttm ama tabi binbir zorlkla özeln verdiği testleri çoğu yapmıo o yuzden bn önce herhangi bi zmnda randevu aldm gttm çocğm olmuo dedm oda hemn şu testleri yapalm dedi adetn şu günün gel randevuya gerek yok dedi bu şklde yaptrdm cnm
bnce snde önce bi randevu al gt sonrasnda dersn zaten düzenszm dye

Sende demi pko var ilk bebekten oncede varmiydi? Yoksa yenimi olustu

vardı canım ozamanda vardı ben kızımada ilaçla hamile kaldım
ama doğumdan sonra zayıflamıştım 3 sene normal düzenli adet gördüm ne zaman kilo almaya başladım yine bozuldu

gittim canım geçen yaz devlete gittim hep ekim ayına kadar hatta
ama bir şey yapmadı bana ilk gittiğimde klomen verdi
sonra gittiğimde progestan verdi tahlillerimi yaptı hiçbişey söylemedi
bende bıraktım bakalım bu ay şu kürü bir yapayımda ne çıkıcak

inşlh iyi bi sonuç alırsın cnm

Merhabalar kizlar ben de bu ay hamile kalmak istiyorum artik. Bu ay laboquick ovulasyon testi kullanıyorum. 2 çizgiyi net görmedim henüz.net gördüğüm anda büyük bir çalışma bizi bekliyor :))) daha once hic isteğim yoktu ama ne zaman ki gecen ay gebelik Testi yaptım olumsuz oldu. ondan sonra fena halde hamile kalma isteği var durduramiyorum :) inşallah bu ay guzel haberleri alırım, hep beraber hamile kaliriz ve subatta gebe kalanlar topigi acarz :))

Kizlar esimin ust patronu kesinlikle zam vermem cikmak isterseler kapi orada demis..

Esimle detayli konusamadim gece isten gelince ogrenicem herseyi..

Hayirlisi Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…