Kizlar esimin ust patronu kesinlikle zam vermem cikmak isterseler kapi orada demis..
Esimle detayli konusamadim gece isten gelince ogrenicem herseyi..
Hayirlisi Allahtan..
Canım bende merak ediyordum...Doğru herşey Allahtan. sizin için en hayırlısı nasıl olucaksa o şekilde gelişsin inşallah olaylar... Ama sende stres yapma olurmu
Amin canim insaAllah.. Esim surekli sen cikacakmisiz gibi dusun diyordu zaten.. Nasip kismet.. Esim benden cok daha sakin sukur onun sakinligi biraz daha guven veriyor bana.. Ama yine de endiselenmiyor degilim.. Rizki veren Allah...
Sen nasilsin?
İyi değilim efulim 2 gündür ne yesem çıkarıyorum midem hep ayakta. üşüttümmü belirtimi bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim.
InsaAllah belirtidir diyelim.
Batin ne zamandi senin?
Kan tahlilinde 2-3 gün önceden hatta belki daha evvel cikiyormus.
Eger kendini daha kotu hiss edersen tahlil yaptir ona gore harekrt edersin canim.
bat 13ü bitek yarın kaldı geçen ayki gibi 5 gibi küçük değerleri görmiyim adet günüm gelsin geçsin diyorum korkumdan
inş tutmustur canım ve cıkar doktorun ne diyor olumlu konusmus sanırım sen sıkı calıs canım
Kizlar sizden birsey rica edicem son 3 adet tarihimi yaziyorum benim yumurtalama gunum ne zaman oluyor yardimci okabilirmisiniz
25aralik 19ocak 10subat
böyle birşey alıp kendimiz dinleyebilir miyiz evde.. kaçaymış bunlar yaaa
Kizlar sizden birsey rica edicem son 3 adet tarihimi yaziyorum benim yumurtalama gunum ne zaman oluyor yardimci okabilirmisiniz
25aralik 19ocak 10subat
11 Aralik/ 5 Ocak / 28 Ocak. Son adet tarihinden 14 gun geriye gideceksin. Ya da en basiti beklenen adet tarihinden 14 gun geriye gitmek. Adet tarihlerimiz ayni neredeyse. Ben ovulasyon testi de yapiyorum doktorda yumurtalik takibi de. Benim 25 Aralik'taki adetim sonrasi ovulasyon tarihim 5 Ocak'tı. Bu ayki yani 20 Ocak'taki adetimden sonraki ovulasyon tarihim de 30 Ocak'tı. Yani sozun kisasi adetimin 10.gunu ovulasyon testinde yumurtlamayi buluyorum. Onemli olan 11. Ve 12. Gunleri degerlendirmek. Catlama 11. Ve 12. Gunlerde oluyor cunku. Benim 13 Subat'ta adet gormem gerekiyor, hesaplarima gore de senin 12 Subat:) Umarim yardimci olabilmisimdir
Canim allah senden razi olsun siteler hep 2 8 gore hesapliyor adet tarihlerimiz benzemesine sevindim cunku sende benim gibi erken oluyosun evet benim 12 dinde olmam gerekiyordu ama 10unda oldum sen bana aciklayici bilgi vermissin ben cunku takip cin doktora gitmedim ovulasyon testi alsam mi bende acaba o yuzden mi tuturamiyorum
Bence mutlaka al. Ben galenik aliyorum uygun ve dogru sonuc veriyor. Bazen 9. Gun bazen 10. Gun bazen 11. Gun control cizgisinden daha koyu cift cizgiyi buluyorum ve sonraki 24-48 saatin gebelik icin uygun oldugunu anliyorum. Yani bizim dongumuze gore en uygun gebe kalma tarihlerimiz 8-13 gunleri arasi. O 6 gun cok onemli. Esimin isinden dolayi aylardir hic etkili kullanamadik. Artik o gunlerde yillik izninden kullanacak:))
Kendimi cok iyi hissettim tekrar tesekkur ederim biz erken oldugumuz icin kafa karisiyor ben 3 ay once doktora gittim erken oluyorum diye o zaman korunuyorduk hic bir problem olmadığını eger 23gunden once gelirse hormonlarima bakacagini soyledi yumurtalamyla ilgili problem yok dedi ama takiple ilgili birşey demedi sen bana yardimci oldun insallah saglikla bebisini alirsin kucağına testi alicam bende ama bu ay benim icin 21ve 22 gunler cok onemli:)
canım mesaj kutuna bakar mısın
Kirya haber bekliyoruz senden hadii sonucunu al da gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?