Gözün aydın:)beta hcg 38 çıktı.sanırım 3.haftaya gelmişş.
ama tsh 11 olmuş.yarın doktora gidip ilacın dozunu yükseltecem..hamile kalacağınız zaman ya da kaldıysanız mutlaka tsh ölçtürün.hamilelikte yükselebiliyor.
beta hcg 38 çıktı.sanırım 3.haftaya gelmişş.
ama tsh 11 olmuş.yarın doktora gidip ilacın dozunu yükseltecem..hamile kalacağınız zaman ya da kaldıysanız mutlaka tsh ölçtürün.hamilelikte yükselebiliyor.
Dogru ben zaten adetim bittikten kisa bir sure sonra oldugunu hissesdebiliyorum cunku cok yogun bir akinti gelmeye basliyor ben doktora gittigimde vajinal muayene yapti birde ultrasonla bakti ben birkac ay sonra bebwk istiyorum dedim folik asit verdi gunun gecince hemen gel test yapalim dedi ana denemeler sonuc vermezse tekrar gidicemYardimci olabildiysem ne mutlu. İnan yumurta takibinde ben doktorumu ikna ettim. O erken yumurtladigima inanmayip bence bu gecmis adetinden kalan kist dedi 8. Gun baktiginda. Ben her ay ayni oluyor dedigim de daha olgunlasmamis yumurtalarin 2 gun sonra gel dedi. Sonraki muayeneleri 2 gun arayla yapti. Sonunda soyledigi sey evet hakliymissin catlamis o gordugum yumurta, demek ki erken yumurtluyorsun oldu. Yani her dongunun en gec 12.gunu. O yuzden adet biter bitmez baslayin siz de denemelere. Yalniz benim rahim kalinligi erken yumurtlama old icin ince kaliyormus catladigi gun. Gebelik olsa da tutunamaz ya da duser dedi ve eger bu ay dollenme olduysa sansi artirmak icin progesran verdi gunde 3 tane 10 gun iceyim diye. Pazar bitti hsp. Persembe son gunum. İstersen hap biter birmez kan testi yaptir gebelik varsa cikar dedi. Tum bunlari anlatmamin nedeni belki sen de doktoruna bunlari sorup onu dogru yonlendirebilirsin. İnan sen sorgulamadikca onlar da cok ayrinti anlatmiyor. Sana da Allah hayirli bir evlat nasip etsin insallah:)
Canım tebrik ederim minnacikmis daha ay ne guzel benimde oyle ciksa
Gözün aydın:)
Tsh bende de yüksek. 3 buçuk çıktı.
Doktor 2 buçuk olması gerekiyor hamilelikte dedi.
Önümüzdeki hafta doz ayarlaması yapacak.
Kendi kendine doz yükseltme sakın. Endokronoloji doktoruna git her ay tsh değerine baktır.
evet canım adete 2-3 gün var diye düşük çıktı. inşallah seninkini de öğreniriz yakında:))
slm kızlar benim adet başlıyor pembe şu an yarına sökülür.rahim filmine gidecem
Canim hadi hayirli olsun.
Rabbim saglikli bir gebelik hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah.
Cok sevindim senin adina.
Bir bir hamilelik haberlerini aliyoruz elahmdulillah.
Insallah canim 2 gundur kusuyorum annem kizdi git doktora yaptir test diye
Sende bulanti falan varmi
Kizlar strestenmi ne basim agriyor migrenim tuttu eve geldigimden beri uyuyorum simdi uyandim cok kotuym((
canım bendede var o hastaalık
dünde bugunde ad arda tuttu
havalardan diye düşündm bnde :26:
gecmiş olsun 11senedir cekiorum bunu
bendede var migren allah düşmanıma vermesin ağrı gelince vur kafanı duvarlara yani öyle bir his
kızımda 3 ay şiddetli baş ağrıları çektim ben miyde bulantısı ağrı çok feciydi doktorum acı çektirme kendine minoset içebilirsin demişti ağrılar dayanılmaz olursa içebilirsiniz emzirikende kullanılıyor tabi sesiz ve karanlık ortamda uyumakta iyi geliyor
bendede var migren allah düşmanıma vermesin ağrı gelince vur kafanı duvarlara yani öyle bir his
kızımda 3 ay şiddetli baş ağrıları çektim ben miyde bulantısı ağrı çok feciydi doktorum acı çektirme kendine minoset içebilirsin demişti ağrılar dayanılmaz olursa içebilirsiniz emzirikende kullanılıyor tabi sesiz ve karanlık ortamda uyumakta iyi geliyor
canim gecmis olsun cok ya banada bi yard etseniz reglime 1 gun kaldi son bir haftadir agzimda metAl aci bi tat var cok yogun oluyor bazen yogurt yiyince cogaliyor bunu yasayan var mi ve domatese karsi tiksinme gibi bisey oldu lutfen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?