Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Gözün aydın:)

Tsh bende de yüksek. 3 buçuk çıktı.
Doktor 2 buçuk olması gerekiyor hamilelikte dedi.
Önümüzdeki hafta doz ayarlaması yapacak.
Kendi kendine doz yükseltme sakın. Endokronoloji doktoruna git her ay tsh değerine baktır.

Canım tebrik ederim minnacikmis daha ay ne guzel benimde oyle ciksa

Dogru ben zaten adetim bittikten kisa bir sure sonra oldugunu hissesdebiliyorum cunku cok yogun bir akinti gelmeye basliyor ben doktora gittigimde vajinal muayene yapti birde ultrasonla bakti ben birkac ay sonra bebwk istiyorum dedim folik asit verdi gunun gecince hemen gel test yapalim dedi ana denemeler sonuc vermezse tekrar gidicem

tabi canım. 50 mg ilaç kullanıyorum sanırım yetersiz.yarın görünecem artık..

Canim hadi hayirli olsun.
Rabbim saglikli bir gebelik hayirli bir evlat nasip etsin insaAllah.
Cok sevindim senin adina.
Bir bir hamilelik haberlerini aliyoruz elahmdulillah.

Kizlar strestenmi ne basim agriyor migrenim tuttu eve geldigimden beri uyuyorum simdi uyandim cok kotuym((

canım bendede var o hastaalık
dünde bugunde ad arda tuttu
havalardan diye düşündm bnde :26:
gecmiş olsun 11senedir cekiorum bunu

Bilmiyorum ne tetikledi ama 7 den 23:00 a kadar uyudm hala agri var ilacta iedim belki bebisim vardir diye ama butun agrim sixim gitti yarin bat gunum bakalim nolucak

tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
bol sütlü bir anne bol uykulu bir bebiş olursunuz inşallah :)))

bendede var migren allah düşmanıma vermesin ağrı gelince vur kafanı duvarlara yani öyle bir his
kızımda 3 ay şiddetli baş ağrıları çektim ben miyde bulantısı ağrı çok feciydi doktorum acı çektirme kendine minoset içebilirsin demişti ağrılar dayanılmaz olursa içebilirsiniz emzirikende kullanılıyor tabi sesiz ve karanlık ortamda uyumakta iyi geliyor

selam kizlar bizde 3. ayimizdayiz deniyoruz rglime 1 gun var sivilce cikti hafif kasik agrilarim oldu bakalim ne olucak ve agzimda yogun bi acilik var insallah olur

canim gecmis olsun cok ya banada bi yard etseniz reglime 1 gun kaldi son bir haftadir agzimda metAl aci bi tat var cok yogun oluyor bazen yogurt yiyince cogaliyor bunu yasayan var mi ve domatese karsi tiksinme gibi bisey oldu lutfen ya

Aynen oyle hala var agri basimi duvarlara vurmak istedim

canim gecmis olsun cok ya banada bi yard etseniz reglime 1 gun kaldi son bir haftadir agzimda metAl aci bi tat var cok yogun oluyor bazen yogurt yiyince cogaliyor bunu yasayan var mi ve domatese karsi tiksinme gibi bisey oldu lutfen ya

valla canım nediyeyimki şimdi inşallah bunlar belirtidir bebişin seninledir canım
ben bir hamilelik geçirdim ama her hamilelik farklı hepsinin belirtisi farklı ben de hiç bir belirti olmamıştı mesela 8 haftaya kadar
sabırsızlığımdan erken öğrenmiştim adetine çok az kalmış bir test yap bence varsa var yoksa yok
belirsizlikten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…