valla canım nediyeyimki şimdi inşallah bunlar belirtidir bebişin seninledir canım
ben bir hamilelik geçirdim ama her hamilelik farklı hepsinin belirtisi farklı ben de hiç bir belirti olmamıştı mesela 8 haftaya kadar
sabırsızlığımdan erken öğrenmiştim adetine çok az kalmış bir test yap bence varsa var yoksa yok
belirsizlikten iyidir
Gunaydin kizlar bugun hasta olmam gerekiyor insallah olmam bebisim gelir.. Anneler size birsey sormak istiyorum benim goguslerimde sislik yok gecti hepsi ama bugun felaket bel agrim var arada kasiklarimda batmavar sizdede olmusmiydu yoksa hastami oluyorum
günaydınn canımmm inşaallaahhh adet olmazsınnngund/QUOTE]
İnsallah ya dun esimi eskikomsulari gormus beni ruyasinda gormus kadin hamileymisim o gunde namazda dua etmistim Allahim hamileysem sen bir sekilde haber ver bana diye aksam sok opdum insallah gercektede bebgim gelir:44:
kızlaaar hepinize günaydınn bugün regli günüm ama şu an bişey yokk umutlanmak istemiyorum çünki pztesi test yapmıştım negatif çıkmıştıııo yüzden bugün beklicemmm böyleee heyacanlaa:26::26::26::26::26::26::26:
İnsallah ya dun esimi eskikomsulari gormus beni ruyasinda gormus kadin hamileymisim o gunde namazda dua etmistim Allahim hamileysem sen bir sekilde haber ver bana diye aksam sok opdum insallah gercektede bebgim gelir:44:
inşallahhh canım benim rabbim çok büyük çünki bende sabah namazda dua ettim hepiniz için ettim rabbim bize annne olmayı nasip et dedimm
Benimde bugun insallah olmayizda bebislerimiz gelir
inşallahhh canım benim rabbim çok büyük çünki bende sabah namazda dua ettim hepiniz için ettim rabbim bize annne olmayı nasip et dedimm
Bende oyle diyorum insallah rabbim bos cevirmez bizi
İNŞALLAHHHHH İNŞALLAHHH GELİRLERRR BEBİŞLERR ama korkuyorumda ben canımm
şu an bulantı yok..ilk hamileliğimde düşük yapmıştım 5 haftalıkken yine bulantım yoktu...sanırım erken...
canım ınsallah bebeğın gelır hayırlısı ıle
kızlar bende 5 yıllık evlıyım
4 yıl esım korundu
1yıldır da korunmuyoruz
4ay evvel bır düşük gecırdım onun harıcınde bırsye yok
ıkımızdede hıc bır sorun bulunmadı ama ne zaman olacak bebegımız cok ıstıyorum dua edıyorum sureklı hergun meryem ve yasın durelerını okuyorum.allahım cumlemıze nasıp etsın
kızlaaaaarrrr kırmızılar geldi önümüzdeki aya artık
benı de cok kısı gördü ruyasında bebegım olmus bende gecen ay kendımı rüyamda normal doğum yaparken gördüm kzılar
rabbım cumlemıze nasıp etsın
günaydın kızlar bu ayda hüsran oldugeçen ay adetim on yedisinde geldi bir ihtimal diyordum bu ay olur diye normalde c.tesi günü gelmesi gerekti sabah kalktım ve belirtisini gördüm
canım ınsallah bebeğın gelır hayırlısı ıle
kızlar bende 5 yıllık evlıyım
4 yıl esım korundu
1yıldır da korunmuyoruz
4ay evvel bır düşük gecırdım onun harıcınde bırsye yok
ıkımızdede hıc bır sorun bulunmadı ama ne zaman olacak bebegımız cok ıstıyorum dua edıyorum sureklı hergun meryem ve yasın durelerını okuyorum.allahım cumlemıze nasıp etsın
İnsallah canim benim rabbim dualarimizi kabul eder
İnsallah canim benim rabbim dualarimizi kabul eder
amın ınsallah
bende kızlar medıneden acve hurması getırtdım
annem bu hafta 41 bayana dağıtacak 1 er tane yasın okuyup her bırı gerı verecek bana
bende hergun 1 yasın okuyup yıyıcem ınsallah
allah buyuk bakalım her yolu denıcem duayı bırakmamk laızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?