Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

cok saol canim gecen ay erken test yapmistim negatif simdi sabirsizlik etmek istemiyorum ama persembe alip yapicam yarinda gelmezse insallah rabbim ol dediyse olmustur

Gunaydin kizlar bugun hasta olmam gerekiyor insallah olmam bebisim gelir.. Anneler size birsey sormak istiyorum benim goguslerimde sislik yok gecti hepsi ama bugun felaket bel agrim var arada kasiklarimda batmavar sizdede olmusmiydu yoksa hastami oluyorum

günaydınn canımmm inşaallaahhh adet olmazsınnn

kızlaaar hepinize günaydınn bugün regli günüm ama şu an bişey yokk umutlanmak istemiyorum çünki pztesi test yapmıştım negatif çıkmıştııı o yüzden bugün beklicemmm böyleee heyacanlaa:26::26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar bu ayda hüsran oldu geçen ay adetim on yedisinde geldi bir ihtimal diyordum bu ay olur diye normalde c.tesi günü gelmesi gerekti sabah kalktım ve belirtisini gördüm

Benimde bugun insallah olmayizda bebislerimiz gelir

şu an bulantı yok..ilk hamileliğimde düşük yapmıştım 5 haftalıkken yine bulantım yoktu...sanırım erken...

Tekrardan tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim de bat 13 subat erken test yapmicam demistim. Ama 3 gundur devam eden ic bulantisi ve senin erkn cikan test sonucu aklimi celdi. Dun aksam test yaptim hem de erken gebelik testi ama sonuc negatif. Sanirim bu saatten sonra da pozitif cikma ihtimali kalmamistir bizim icin de dua et

günaydın kızlar bu ayda hüsran oldu geçen ay adetim on yedisinde geldi bir ihtimal diyordum bu ay olur diye normalde c.tesi günü gelmesi gerekti sabah kalktım ve belirtisini gördüm

canım üzülmee rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inmşallah hepimizeee gerçi üzülmemek elde değill çok iyi anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…