Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Yok canim olmazdi ama yinede umutlanmak istemiyorum

cnm ben dayanamıorm merktn ölcem bugün öğle arsnda yakndaki kadın doğuma gtcem hamile değilsmde hç değilse kasık ağrılarmn sebebişi söyler allh korusun kötü bişy çkmsndada korkuyorm

İnsallah bebisinle gelirsin canim

inşlh cnm bnde senin gbi çok korkuyorm ama işte hç değilse belrszlkten kurtulurm bn stres yptkça adetmde gecikio aslnda sabh gttm test için ama 33 tl dedi doktra muyne olursam 20 imiş muaynede 20 en iisi doktora görnyem blki teste gerek klmadan nolduğunu söyler çnkü adtn gelip glmıceğnide görüyolar

Yuhh soyguncu olmus millet bencede muayene ol daha iyi iyi haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka

günaydın kızlar adete yakın herkes stresli :)
sakin olun bebişler sakin anneleri seviyorlar

benimde belirsizlik en nefret ettiğim şeydir oyüzden adet günü yaparım testi yoksa yok varsa zaten çıkıyor emin olun
hani adetten bir hafta sonra öğrendim filan bunlar biraz istisna adet düzeni 28-30 gün olan bir kadın hamileyse zaten adete yakın çıkıyor rahat olun adet olmak kötü bir şey değil bir şansınız daha var diyor size
ben ilaçsız göremiyorum bu ay gördüm tedaviyide bıraktım aslan pençesi kaynatıp içiyorum hamileliği geçtim artık her ay düzenli adet görmek istiyorum inşallah işe yarar rabbim yüzümüzü güldürsün

Son düzenleme:
günaydın kızlar bol hamiş haberli bir gün olsun yine inşallah

Canim hakkinda hayirlisir.
Acikcasi ven belirti yasamadigim icin biraz psikolojik olabilecegini dusunuyorum.
Ilk zamanlar bebek o kadar kucuk ki zaten hiss edemiyorsun.
Beynimize hangi sinyali gonderiyorsak onu yasatiyor diye dusunuyorum.
InsaAllah hepinize nasip olacak.
Rabbim hepinizin yuzunu guldurecek insaAllah.
Oluruna birakmak cok cok zor.
Ama bazen olumlu sonuc aliniyor o sayede.
Allah sabir versin canim.

midem iyi göğüsler şiş ve dokununca sızlıyor..onun dışında sol yumurtalığda ağrı gelip gidiyor şu an belirtim fazla yok..kese oluşunca sanırım artar.

Canim ben sag tarafimda bir seyler hiss ediyorum ve bazen adet sancim oluyor. Bebeklerimiz henuz cok kucuk. Onlar buyudukce insaAllah daha fazla hiss ederiz. Rabbim saglikli bir gebelik hayirli bir evlat ve kolay bir dogum nasip etsin insaAllah.

Canim guzel haberlerini bekliyorum. Her zaman yazmasamda yazilanlari okuyorum.

Ins.ama bugün yapmadım test yarın sabah erkenden yapacam testi ins. Sonuç net cikarda kandada belliolur ins. Hayırlısı ins.
:):):)
Hadi hayirlisi canim.
Testte silik cizgi olsa bile kan tahlilinde kesinlikle cikar.
Iyi haberlerini bekliyoruz.

Canim bildirimler gelmiyo yeni gordum 2 gun arayla yaptim ama yine ayniydi. Hayirlisi kismet artik senin gibi bekliycem 1 hafta kadar

Hadi hayirlisi canim..
Sen ama silik cizgiyi gordugun icin korkmadan kan tahlili yaptirabilirsin diye dusunuyorum canim.
Benim ki bildigin bariz tek cizgiydi ilk testim.
O yuzdrn adetimi bekledim.
Ama senin suphelerin suan daha coktur.

Canim idrar testi yapmismiydin?
Saglik ocaginda kan tahlili yaptirabilirsin belki?
Hayirlisi canim insaAllah bebegin tutunmustur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…