Canim bildirimler gelmiyo yeni gordum 2 gun arayla yaptim ama yine ayniydi. Hayirlisi kismet artik senin gibi bekliycem 1 hafta kadar
Yok canim olmazdi ama yinede umutlanmak istemiyorum
canim sabret biraz :) bende gecen ay oylr yaptim yokmus zaten benimde gelmedi hala pazara kadar beklicem
cnm ben dayanamıorm merktn ölcem bugün öğle arsnda yakndaki kadın doğuma gtcem hamile değilsmde hç değilse kasık ağrılarmn sebebişi söyler allh korusun kötü bişy çkmsndada korkuyorm
İnsallah bebisinle gelirsin canim
inşlh cnm bnde senin gbi çok korkuyorm ama işte hç değilse belrszlkten kurtulurm bn stres yptkça adetmde gecikio aslnda sabh gttm test için ama 33 tl dedi doktra muyne olursam 20 imiş muaynede 20 en iisi doktora görnyem blki teste gerek klmadan nolduğunu söyler çnkü adtn gelip glmıceğnide görüyolar
Yuhh soyguncu olmus millet bencede muayene ol daha iyi iyi haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka
yazarım tabiki inşlh hamileyim dye yazarmsnde aynı şklde cnm rabbim yardmcmz olsun
Kizlar bugun ogle 3 gibi kirmizilar geldi. Inanim son 1 haftadir hamilemiyim stresi gitti, cok da uzulmedim bu ay. Zamani degilmis. Gecen ayki butun adetim kahverengi kurumsu gelince ve dis gebelikten suphelenince, bu ayki rahar adet sonrasi herseye sukretmek lazim dedim. Daha ciddi saglik problemi de olabilirdi sonucta. Tam beklenen gunde oldum, yani 24 gunluk periyodum sukur ki sasmadi. Ve bu ay yumurtlama gunumden adetime kadar neler hissettiysem not aldim. Cunku biliyorum ki adet ve hamilelik belirtileri cok benziyor. Yazmasam yine kendimi umutlandirir yine her ay ki eziyet.
midem iyi göğüsler şiş ve dokununca sızlıyor..onun dışında sol yumurtalığda ağrı gelip gidiyor şu an belirtim fazla yok..kese oluşunca sanırım artar.
Canim guzel haberlerini bekliyorum. Her zaman yazmasamda yazilanlari okuyorum.valla efulimm bana sorsalar o kadına sakın gitmeyin demez miyim.. bilmiyorum niye böylelerr..aman kötüsüne denk gelme insanı alt üst ediyolar..içimi döktüm rahatladım çook şükür.. salı günü gideyim de sonucu yazarıım....hayırlısı bakalım ben ilk başta içimdeki iltihapı yook edemm...
Hadi hayirlisi canim.Ins.ama bugün yapmadım test yarın sabah erkenden yapacam testi ins. Sonuç net cikarda kandada belliolur ins. Hayırlısı ins.
:):):)
Canim bildirimler gelmiyo yeni gordum 2 gun arayla yaptim ama yine ayniydi. Hayirlisi kismet artik senin gibi bekliycem 1 hafta kadar
inşlh cnm bnde senin gbi çok korkuyorm ama işte hç değilse belrszlkten kurtulurm bn stres yptkça adetmde gecikio aslnda sabh gttm test için ama 33 tl dedi doktra muyne olursam 20 imiş muaynede 20 en iisi doktora görnyem blki teste gerek klmadan nolduğunu söyler çnkü adtn gelip glmıceğnide görüyolar
Yuhh soyguncu olmus millet bencede muayene ol daha iyi iyi haberlerini bekliyoruz yaz mutlaka
Canim secido henuz adet olmamis ama testte yapmamis henuz. InsaAllah bebegi tutunmustur ona.
Hadi hayirlisi canim.
Testte silik cizgi olsa bile kan tahlilinde kesinlikle cikar.
Iyi haberlerini bekliyoruz.
secido sen n'aptin canim test yaptin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?