inşallahh canımmm yaaa
Secidooooo naptınnnn varmı bişeyyy inşallahh bebiş seninledirrrrr
günaydın kızlar adete yakın herkes stresli :)
sakin olun bebişler sakin anneleri seviyorlar
benimde belirsizlik en nefret ettiğim şeydir oyüzden adet günü yaparım testi yoksa yok varsa zaten çıkıyor emin olun
hani adetten bir hafta sonra öğrendim filan bunlar biraz istisna adet düzeni 28-30 gün olan bir kadın hamileyse zaten adete yakın çıkıyor rahat olun adet olmak kötü bir şey değil bir şansınız daha var diyor size
ben ilaçsız göremiyorum bu ay gördüm tedaviyide bıraktım aslan pençesi kaynatıp içiyorum hamileliği geçtim artık her ay düzenli adet görmek istiyorum inşallah işe yarar rabbim yüzümüzü güldürsün
İnsallah canim benim Rabbim cumanin hurmetine hepimize saglikli bebisperimizi verir
Gelen giden veya belirtiler yok canim arada kasik ve bel agrisi oluyor okadar midemde falan simdilik bisi yok yarin test yapayim diyorum insallah bebislerimiz gelmiatir
CANIMMM İNŞALLLAAHHH TUTUNMUŞTURR BEBİŞİNNNSAKIN TAKMA KAFANAA DÜŞÜNME SAKIN ADET OLUCAM DIYEE
BENDEE DİETE BAŞLADIM BEBİŞ YOK BU AY AMA OLSUN ADET SONRASI DENEMELERE DEVAM AMA ÖYLE TAKİP ETMEDEN YAPICAM RABBİM NASİP EDERSE OLUR ZATEN
VE BEN HANİ DÜN ADET OLMUŞTUM YA HANİ DÜN SABAH 1 DAMLA KAHVERENGİ GELMİŞTİ HALAAA GELN GİDEN YK AMA UMUTLANMICAMM NASİPSE OLUR İNŞALLAHH
Günaydın hanımlar.Listeria canım nasıl sende durumlar inş hamişsindir yaaa
arkadaşlar ben çarşamba günü doktora gittim yumurtalarım biri 21mm biri 25mmdi bugün yarın çatlar çarşambadan itibaren günaşırı ilişki olsun dedi.. ve sancı olacak dedi çarşamba ve dün çok sancım oldu kasıklarda batma çekilme seyirme gibi... dün ilişki olmadı bugün olacak yumurta dün çatlamışsa kaçırmış oluyo muyum ki :44:
Canimcim sperm 3 gun yasiyor 1 gun oncekilerinsallah bebis olur
Ayy ciddenmi insallah yerlesme kanamasidir Allah sahidim her duada herkes icinde istiyorum Allahim insallah kabul edrr dualarimizo
canım benimm sağolasın Allah razı olsun bende hep dua ediyorum hepimize inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
bana gelince sanmıyorum canım normal adetimdir içime doğmuyor artık hamilelik hissi
Canim benim adetim son iki uc aydir duzensizlesmisti o yuzden 26. inci gun (yani en erken bat gunumden bir gun once) test yaptim negatif cikti. Adetim gecikecek diye dusundum. Sonra ancak 34 uncu gun tekrarladim ve iki cizgide ayni kalinlikta cikti. Suan diyorum belki pazar gunu testi yapsaydim silik cizgi cikardi bilemiyorum artik?? Hayirlisi canim insaAllah seninde bebegin tutunmustur sana.
Ayy ciddenmi insallah yerlesme kanamasidir Allah sahidim her duada herkes icinde istiyorum Allahim insallah kabul edrr dualarimizo
Gunaydin kizlar. Bendede simdilik grlen giden yok. Bende efulim gibi biraz bekliyip olmazsam test yapicam.
canım benimm sağolasın Allah razı olsun bende hep dua ediyorum hepimize inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder
bana gelince sanmıyorum canım normal adetimdir içime doğmuyor artık hamilelik hissi
dün idrar testi yaptrdm negatfti cnm nolur dua et bna kan testi verdm yarn çkck inşlh hamileymdrCanim idrar testi yapmismiydin?
Saglik ocaginda kan tahlili yaptirabilirsin belki?
Hayirlisi canim insaAllah bebegin tutunmustur sana.
nasılsın canım hosgeldın
iyiyim cnm hosbuldum cok saol.
yokmu hamiss hic yaa umut gerek bizeee .
Hosgeldinn bakalim nerdesin sen???
iyiyim cnm hosbuldum cok saol.
yokmu hamiss hic yaa umut gerek bizeee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?