ben de gelmemesini bekliyorum ama haftasonu ya da yarın gelebilir benimki hayırlısı
oylemı dıyorsun benım gecıkmelerım oldugundada tam 28. gun oldumu goguslerım sıser akıntım artardı fakat geç gelirdi kanamam ama sımdı bunlar yok bugunde felaket kasık agrılarım arttı sol degılde sag tarafım agrıyor
anestezili mi canım.iyi gözünaydın.3 ay iyi çalışmanız lazım
Allahim ya.. Sanki basindan def etmek icin yapmis.. Sen ne anlayacaksin iltihabin var mi yok mu? Bence de eski doktoruna git tekrar.. Ilaclari goster.. Akintin hakkinda bilgi al.. Bilgili olmadigimiz icin en ufak bir seyde korkuyor aklimiza kotu seyler getiriyoruz.. Bende gecen ay acaba iltihab mi var diye dusundum doktora gidecektim vazgectim sonra cunku adetimde gelmisti.. Hic moralini bozma canim.. Salak birine denk gelmissin af edersin..
Ne biliyim bence yapmalisin cunku suan beklerken de acaba hamilemiyim diye stres yapiyosun ne gerek var bunu cekmeye yaparsin testi hamileysen sevinirsin diilsen onumuzdeki maclaea bakarsin cnm yapixagin strese degmezzyap testi bitsin bu is
Haklisin insallah rabbim hayirli evlatlar verir
kızlar nabervar mı gelişmeler, yeni yeni hamişler
listeria canım nasılsın ne yaptın? tekrarladın mı testi.. yazmışsındır belki ama takip edemedim sayfaları
Yaptim canim yine ayni o cook silik cizgi. Olsaydi daha belirginlesirdi diye düşünüyorum. Oyuzden bosverdim biraz :) bugun adet gunumdu olmadim bakalim 1 hafta falan gelmezse oyle test yaparim
hmmm tamam canım :) inşallah güzel haberlerini bekliyorum
yani ben bilsem gider ilacımı alır kullanırım zaten...akıntı bazen normal olabiliyor yani ben onu öğrenmek için gittim iltihp vara da çaresine bakayım diye..aynen ölee içime kurt düştü şimdi salı gününe randevu aldım ..aman alttan mayene de zor değilmişş utanmma artık erkek doktrdan neyim o derece sinirlendim kadına..
bende adet gelmeden gideyim de o ne diyecek bakalıımm..istediğini diyebilirsinn efuliim valal hakediyoorr zaten randevu saati her an müsaiitti ondan anlamam lazımdı..diğer erkek doktor hep dolu bunun da hergün bir sürü boş saati vardı..
valal eşim biliyodu gideceğimi çıkışta mutlaka haber et dedi konuşsam ağlayacam mesaj attım kadın köpek gibi idi anlatırım sonra diye..öbe yani i daha biri tavsiye etmeden bi bayan doktora giderseemm.. oldum olası iyi bir bayan doktor görmedim ben her branşta
Yaptim canim yine ayni o cook silik cizgi. Olsaydi daha belirginlesirdi diye düşünüyorum. Oyuzden bosverdim biraz :) bugun adet gunumdu olmadim bakalim 1 hafta falan gelmezse oyle test yaparim
kızlarrr varmı güzel haberlerrr secido naptınn olmadın inşallahhhh
inşallah canım..
senin bebişin napıyo büyüdümü fındık :)
merhaba bende bugün test yaptım. ikinci çizgi silik ama çok belirgin bir şekilde çıktı.yarın kan tahlili yaptırcam. buyük bi ihtimal hamileyimdir diye düşünüyorum yanılıyor muyum acaba. silik çıkıpta negatif olma durumları oluyor mu?
kımse yokmu herkes nereye gıtti
Kızlar bende varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?