Negatifse su an buna hazirmiyim bilmiyorumm;50:
Yaptim canim yine ayni o cook silik cizgi. Olsaydi daha belirginlesirdi diye düşünüyorum. Oyuzden bosverdim biraz :) bugun adet gunumdu olmadim bakalim 1 hafta falan gelmezse oyle test yaparim
yarın adet olduğunu farzet, yine aynı üzüntüyü yaşayacaksın...hem bir de hamileysen ve dikkat etmen gereken şeyler varsa.ben mesela troidim fırlamış resmen..iki doz ilaç alıyorum bir günde...test yaptırmasaydım büyük ihtimalle düşük yapacaktım.Allah korusun..öğrenmen daha iyi olur..yoluna bakarsın
Haklisin bendede o sorun var sen kac gun gecincs test yapmistin canim benim daha 1. Gunum
adetim bugün dü canım...10 gün önce yaptığımda çıkmadı.4 gün önce yaptığımda çıktı işte..ertesi gün kan verdim.bir de baktım benim tsh 2 olması lazımken 11 olmuşmu..tesadüfen işte..o yüzden diyorum yaptır diye..çünkü kanda bir çok şeye bakıyolar..ve daha kese oluşmadığı için şanslıyım...bir haftaya kadar inş düzelecek benimkiler..
İnsallah canim seninde gogusler indimi bende hic agri akinti yok sadece sag kasigimda cekilme ve batma vsr birde bugun midem kotu yaniyormu eksiyormu cozemeduim
midem iyi göğüsler şiş ve dokununca sızlıyor..onun dışında sol yumurtalığda ağrı gelip gidiyor şu an belirtim fazla yok..kese oluşunca sanırım artar.
Benim sag genelde solmus bilmiyorum umudum yok ama Rabim insallah verir
benim de bu ay umudum yoktu.nasip işte..inşallah yüzün güler.
Canim inanamiyorum gercekten. Nasil boyle olabiliyorlar? Ben Allahtan simdiye kadar iyilerine denk gelmismim bayan doktor olarak. Ama fenalarida varmis goruyoruz. Allahim hayirli doktorlarla karsilastirsin insaAllah. Umarim biraz daha sakinlesmisindir. Kendi doktorundan sonuc alinca bize de haber edersen sevinirim. Hersey yolundadir insaAllah. Iyi dusun iyi olsun.
Haklısın cnm 10 gün sonra gidecem doktora ama eşim yarin test yapmami istiyor ne yapam mecbur pozitif cikarsa doktora cikmazsa gecikicem cnm hayırlısı. ..
evet canım hAYırlısı inşALLAH kuzun vardırr
büyüdü teyzesi 2cm olmuşiyi çok şükür.. kanamam falan kesildi :)
teyzesi yer miniği yer :) ooo annesi kocaman olmuş şimdiden :) yokdan var ediyo rabbim nasıl bir mucizedir binlerce kez şükürler olsun
evet canım gerçekten mucize şükürler olsun :) Rabbim herkese nasip etsin
Canim hadi hayirli insaAllah hamilesindir kac gun arayla yaptin testleri? Guzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?