Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Negatifse su an buna hazirmiyim bilmiyorumm;50:

yarın adet olduğunu farzet, yine aynı üzüntüyü yaşayacaksın...hem bir de hamileysen ve dikkat etmen gereken şeyler varsa.ben mesela troidim fırlamış resmen..iki doz ilaç alıyorum bir günde...test yaptırmasaydım büyük ihtimalle düşük yapacaktım.Allah korusun..öğrenmen daha iyi olur..yoluna bakarsın

Yaptim canim yine ayni o cook silik cizgi. Olsaydi daha belirginlesirdi diye düşünüyorum. Oyuzden bosverdim biraz :) bugun adet gunumdu olmadim bakalim 1 hafta falan gelmezse oyle test yaparim

taptığın iki testin markası aynı mı? ben iki farklı testle yaptıydım.birinde çok netti diğerinde çok zor görülüyodu...

Haklisin bendede o sorun var sen kac gun gecincs test yapmistin canim benim daha 1. Gunum

Benim bat günüm bugün ama hala regl olmadım.ATEŞİM 36.8 -37 civarı.Göğüslerim 10 gün önce şişmeye başladı ama şuan hiç bir ağrım var.bu şekilde hamile olduğunu öğrenenleriniz var mı aranızda

Haklisin bendede o sorun var sen kac gun gecincs test yapmistin canim benim daha 1. Gunum

adetim bugün dü canım...10 gün önce yaptığımda çıkmadı.4 gün önce yaptığımda çıktı işte..ertesi gün kan verdim.bir de baktım benim tsh 2 olması lazımken 11 olmuşmu..tesadüfen işte..o yüzden diyorum yaptır diye..çünkü kanda bir çok şeye bakıyolar..ve daha kese oluşmadığı için şanslıyım...bir haftaya kadar inş düzelecek benimkiler..

İnsallah canim seninde gogusler indimi bende hic agri akinti yok sadece sag kasigimda cekilme ve batma vsr birde bugun midem kotu yaniyormu eksiyormu cozemeduim

İnsallah canim seninde gogusler indimi bende hic agri akinti yok sadece sag kasigimda cekilme ve batma vsr birde bugun midem kotu yaniyormu eksiyormu cozemeduim

midem iyi göğüsler şiş ve dokununca sızlıyor..onun dışında sol yumurtalığda ağrı gelip gidiyor şu an belirtim fazla yok..kese oluşunca sanırım artar.

midem iyi göğüsler şiş ve dokununca sızlıyor..onun dışında sol yumurtalığda ağrı gelip gidiyor şu an belirtim fazla yok..kese oluşunca sanırım artar.

Benim sag genelde solmus bilmiyorum umudum yok ama Rabim insallah verir

valla efulimm bana sorsalar o kadına sakın gitmeyin demez miyim.. bilmiyorum niye böylelerr..aman kötüsüne denk gelme insanı alt üst ediyolar..içimi döktüm rahatladım çook şükür.. salı günü gideyim de sonucu yazarıım....hayırlısı bakalım ben ilk başta içimdeki iltihapı yook edemm...

Son düzenleme:
Kizlar bugun ogle 3 gibi kirmizilar geldi. Inanim son 1 haftadir hamilemiyim stresi gitti, cok da uzulmedim bu ay. Zamani degilmis. Gecen ayki butun adetim kahverengi kurumsu gelince ve dis gebelikten suphelenince, bu ayki rahar adet sonrasi herseye sukretmek lazim dedim. Daha ciddi saglik problemi de olabilirdi sonucta. Tam beklenen gunde oldum, yani 24 gunluk periyodum sukur ki sasmadi. Ve bu ay yumurtlama gunumden adetime kadar neler hissettiysem not aldim. Cunku biliyorum ki adet ve hamilelik belirtileri cok benziyor. Yazmasam yine kendimi umutlandirir yine her ay ki eziyet.

Umarim geriye kalanlar hamiledir. Ama kizlar tavsiyem madem planli hamilelik bekliyoruz, illa gecikmesini beklemeden kan testi yaptirmak cunku ruhsal olarak en sagliklisi. Gunlerce kendimizi yiyip bitirmeyiz acaba bu belirti su, su belirti bu mu diye:) Saglik acisindan da en mantiklisi cunku gebeligin erken belirlenmesi dusuk riski vb ciddi sorunlari egale etmek icin iyi bir firsat olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…