- 30 Ekim 2013
- 20.586
- 57.196
- 798
beyazbulut canim ablamda da pco var iki tane oglu var ilki ne kadar surdu bilmiyorim ama ikinciye 4 uncu ayinda hamile kalmisti zor ama imkansiz degil o sekilde dusunerek moral ver kendine :)
laleaslan canim hadi hayirlisi insaAllah iyi haberlerini okuruz yarin ve insaAllah bebegin sana tutunmustur :)
esescim hos geldin :)
secido hadi hayirlisi canim..
Mervecim aman dikkatli ol sen bisey kaldirma babaniz calissin :)
Onemli olan birlikte mutlu olmak zaten her gun bizim ama adet yerini bulsun diye bende masami guzelce hazirlayip susliycem hepsi bu :))
Bende firinda mantarli biftek yapcam tarifini bugun buldum bide patates puresi pilav mantar corbasi salata
Ufff canimm istediii ellerine saglik cnm:)
023630]Kizlar hastabmi oluyorum ne gittim beyaz puturlu bir akinti gelmis kasik agrilarimda basladi hasta oluyorum
Canim hemen panikleme dur sonucta kirmizilar gelmedi daha
Yarin sabah test alayom dedim esim almayi unutmuszorla karar vermistim
Canim olmazsan sabahtan yap testini rahatla .umarim hamilesindir ama iste bu belirsizlige dayanmak cok zor oluyo.adet tarihin ne zamandi hatrlayamadim
Cok sukur canim iyiym.
Sen nasilIsin?
Bebegimiz iyidir insaAllah :)
Henuz doktora gitmedim.
Aceleye gerek yok.
7-8 inci haftalar da ilk muayeneye gitmem yeterlidir.
Kanama filan olursa erken giderim tabi ki.
Sen hangi doktora gidiyorsun bu arada?
Esimin is durumu belli olsun.
Ya merkeze pelin hanima gidicem.
Yada farabiye adem sag beye gidicem.
Ikisi de arkadasimin tavsiyesi.
kızlar ben hergün günlük ped kullanıyorum..kullanmadığım zaman iç çamaşırımı değiştirmek zorunda kalıyorum.o yüzden ugün doktora gittim..muayene oldum o sırada yumurtalarda bi sıkıntı yok ama tembel gibi dedi.. neyse muayene etti krem fitil ve hap verdii.. dedi bunlar iltihap için ..bende dedim ki iltihap varmıymış ..bana sen niye geldin akıntım var demedin mi dedi. hiç bişe diyemedim..doktor bayandı ve güzel azarladı suratsız kadın..tamam akıntı var diye geldim ama normal mi değil mi diye geldim yanii..sonra bana ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini anlattı çıktım gldiim..gecen hafta da gitmiştim o doktor erkekti ama dktora hamilelik oluşmadı diye gitmiştim doktor ultrasyonla karından bakalım dedi baktı ve çok sağlıklı yumurtan var demiştii..
şşimdi bu kadın hem moralmi bozdu hemde verdiği ilaçları almadım kullanmayacam .tekrar eski erkek doktruma gidecem ..bayan doktoru biri tavsiye etmedikçe gitmezdim ama sırf ilk defa alttan muayene olacam rahat olurum diye gittim o da beni sibnir etti azarladı..diyeceğim bu bayanlar bayanın halinden daha çook anlaması gerekirken hiiiiiiç anlamıyorlarr sanki bedava muayene ediyoor..
Carsambaydi canim
Carsambaydi canim
ayniyiz sanirim ben gcen ay 16 sinda oldum benim 2 3 gun geri atiyor hep bugun olmadim ama yarin olursam bu ayda olmadi dicem
hayır canım atestezili değil normal çektirdim..
hiç korkulcak gibi değildi ama sanırım çekildiğim aletler sayesinde kolay çekim oldu iyi araştır:26:
cnm ümidini kırmak ısemem kesınlıkle inş hamilesındır cnm benım basıma geldı sılık cızg cıktı adetım 2 gun gectı sonra regl oldum testlere guvenım yok artık inş bebesın sana tutunmustur cnm allah ısteyen herkese nasıp etsın[ka
kan testi sonucum 127 gebesin dedi doktor. bi kaç gün sonra tekrar test yapalım dedi. ama ultrasonda görülmedi. allah isteyen herkese nasip etsin. benimkini de sağlıklı doğurmayı nasip etsin inş.
Ufff canimm istediii ellerine saglik cnm:)
Bir sey sorcam bel agrin sdce bugun mu oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?