Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Amin hayirlisiyla hepimiz anne olalim

Mervecim aman dikkatli ol sen bisey kaldirma babaniz calissin :)
Onemli olan birlikte mutlu olmak zaten her gun bizim ama adet yerini bulsun diye bende masami guzelce hazirlayip susliycem hepsi bu :))

Keske sen bugun bi test yaptirip sonucu da kocana sevgililer gunu hediyesi olaeak verseydinn tatlimm :)

023630]Kizlar hastabmi oluyorum ne gittim beyaz puturlu bir akinti gelmis kasik agrilarimda basladi hasta oluyorum

canım ben şifada renan hanıma gidiyorum.
merkezde Ahmet beye gitmiştim
farabide cemalettine gittim memnun kalmadım .adem bey nasıl bilmiyorum.
kafamda net doktor yok tavsiye edebileceğim.şimdilik renan hanım daha iyi geliyor bakalım
kalp atışını duyduktan sonra ara ara çağırırlar zaten canım hayırlısı inş kucağına alırsın

katılıyorum sana bayanlar çok kompleksli oluyor canım

ayniyiz sanirim ben gcen ay 16 sinda oldum benim 2 3 gun geri atiyor hep bugun olmadim ama yarin olursam bu ayda olmadi dicem

evet canım ben de olmadım şimdilik bi şey yok.bi tane test aldım gebelik testi yarın bir yaparım aslında içimden yapmak gelmiyor kendimi zorluyorum.hayal kırıklığı yaşamak çok kötü.benim de perşembe olmam gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…