- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
3 gun gecti canim ama negatif olaa cikardine diyeyim rabbim bebislerimizi bize versin insallah
bekle bakalım bikaç gün daha olmazsa doktora gidersin en zoru bu zaten bebek yoksa adet gecikmesi
insanın içinde bir umut kalıyor belki vardır diye oyüzden hep diyorum bebek yoksa adet gününde geliyorsa hiç üzülmemek gerek en azından yeni ay yeni umut yola devam
bende pkoluyum ne zaman bu sefer hamileyim desem kesin negatif çıktı maalesef bu kasık ağrısı göğüs sızlaması filan kistlerdende oluyor inşallah bebiş vardır ama bence fazla bekleme test yaptır bekledikçe insan daha çok ümitleniyor
Slm kızlar bısey sorucamcam bılgısı olan varmı ben alttan muayyne oldum hıc bı sorun cıkmadı pko ve polip olsa cıkardı dımı
İyi cok sukur canim polip bilmiyorum ama pko kocaman cikiyor
kan tahlıllerı ıdrar tahlıllerım yapılmıstı alttan ulrasonlada bakltı bısey yok dedı bebk sıtedıgımı soyledım hamıle kalabılırsın dedı bu gunlerde yumurtlama gunlerım ama kocam grıp oldu dun gece acıle gıttık ıgne ve ılaclar verdı dr korkuyorum aslında calısmada yapamıyotuz ne olacak bılmıyorum
kizlar benim adetime 9 gün var ama ben merakimdan gidip fortest erken gebelik testi aldım fakat negativ yaaaaaacaba erkenmi yaptım testi.sizce hamile olabilirmi yim yinede.çok Üzgünüm yaaaa
iiiyi gecelerr kızlarr
Slm kızlar.yumurtlamadan itibaren bitmeyen bel ağrım vardı.başka belirtim yoktu.adete 4 gün kala göğsüm şişti.
salı günü lekelendim önce pembe , çarşamba kahveye döndü.bekledim sökülsün diye.arkadaşım mesaj çekti seni rüyamda gördüm
hamileyim diyordun dedi.ben de maalesef adet oldum rahim filmine gidecem mecburen dedim.
cuma gelmedi bi şey yok.geçen ay da böyle olmuştu sonra şiddetli gelecek dedim yok.
diğer adetlerden farkı ilk defa göğsüm şişti ki benimki kuru tahta gibi küçüktür
dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ben muallaktayım testi 3 liraya almıştım adını yazamam Türkçe değil
bu test yanlış dedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi belki olursun.
dün arkadaşım da telkin ettiği için laboratuvara gittim kan testi verdim.akşam 6 gibi arayacağız sizi dediler.o saatte kapatıyorlarmış.
neyse ki 17.18'de aradılar bayan pozitif dedi nasıl yani dedim peki değer kaç çıktı dedim.255 dedi.
Heyecandan ne yapacağımı bilemedim yakın arkadaşımla dertleştim sağ olsun dua etti hep bana
Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın.olmaması için sebep yoktu fakat her şeyin zamanı varmış.14 ay geçti düşük yapalı olmadı şimdi oldu.
Slm kızlar.yumurtlamadan itibaren bitmeyen bel ağrım vardı.başka belirtim yoktu.adete 4 gün kala göğsüm şişti.
salı günü lekelendim önce pembe , çarşamba kahveye döndü.bekledim sökülsün diye.arkadaşım mesaj çekti seni rüyamda gördüm
hamileyim diyordun dedi.ben de maalesef adet oldum rahim filmine gidecem mecburen dedim.
cuma gelmedi bi şey yok.geçen ay da böyle olmuştu sonra şiddetli gelecek dedim yok.
diğer adetlerden farkı ilk defa göğsüm şişti ki benimki kuru tahta gibi küçüktür
dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ben muallaktayım testi 3 liraya almıştım adını yazamam Türkçe değil
dün arkadaşım da telkin ettiği için laboratuvara gittim kan testi verdim.akşam 6 gibi arayacağız sizi dediler.o saatte kapatıyorlarmış.
neyse ki 17.18'de aradılar bayan pozitif dedi nasıl yani dedim peki değer kaç çıktı dedim.255 dedi.
Heyecandan ne yapacağımı bilemedim yakın arkadaşımla dertleştim sağ olsun dua etti hep bana
Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın.olmaması için sebep yoktu fakat her şeyin zamanı varmış.14 ay geçti düşük yapalı olmadı şimdi oldu.
kizlar benim adetime 9 gün var ama ben merakimdan gidip fortest erken gebelik testi aldım fakat negativ yaaaaaacaba erkenmi yaptım testi.sizce hamile olabilirmi yim yinede.çok Üzgünüm yaaaa
Kizlar nasilsiniz?adetime 5 gun var hic bir belirtim yok umitlenmicem diyorum olmuyo.belirti yoksa gebelik ihtimali azaliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?