Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

3 gun gecti canim ama negatif olaa cikardi ne diyeyim rabbim bebislerimizi bize versin insallah

bekle bakalım bikaç gün daha olmazsa doktora gidersin en zoru bu zaten bebek yoksa adet gecikmesi
insanın içinde bir umut kalıyor belki vardır diye oyüzden hep diyorum bebek yoksa adet gününde geliyorsa hiç üzülmemek gerek en azından yeni ay yeni umut yola devam

Evet aynen oyle canim bebek yoksa edet olsak isimize bakariz sorunda o ya benim adet belirtilerimde yok goguslerim indi akintim yok sadece bel ve kasik agri var bakalim nolcak

bilmiyorum bu sefer hersefer k gibi değil :)) hayırlısı olsun hakkımızda doktora gidiim yazarım yine :)

Slm kızlar bısey sorucamcam bılgısı olan varmı ben alttan muayyne oldum hıc bı sorun cıkmadı pko ve polip olsa cıkardı dımı

İyi cok sukur canim polip bilmiyorum ama pko kocaman cikiyor

kan tahlıllerı ıdrar tahlıllerım yapılmıstı alttan ulrasonlada bakltı bısey yok dedı bebk sıtedıgımı soyledım hamıle kalabılırsın dedı bu gunlerde yumurtlama gunlerım ama kocam grıp oldu dun gece acıle gıttık ıgne ve ılaclar verdı dr korkuyorum aslında calısmada yapamıyotuz ne olacak bılmıyorum

Kizlar nasilsiniz? adetime 5 gun var hic bir belirtim yok umitlenmicem diyorum olmuyo.belirti yoksa gebelik ihtimali azaliyo mu?

kizlar benim adetime 9 gün var ama ben merakimdan gidip fortest erken gebelik testi aldım fakat negativ yaaaaaacaba erkenmi yaptım testi.sizce hamile olabilirmi yim yinede.çok Üzgünüm yaaaa

aynen canım ya benimde bu hafta yumurtlamam ama bizimkide grip oldu şansa bak ya nolucak adam hastayken bebek çalışması mı yapalım dicem :26:

Son düzenleme:
kizlar benim adetime 9 gün var ama ben merakimdan gidip fortest erken gebelik testi aldım fakat negativ yaaaaaacaba erkenmi yaptım testi.sizce hamile olabilirmi yim yinede.çok Üzgünüm yaaaa

ccanım erken biraz bekle adetinin geçmesini yoksa boş yere hayal kırıklıgına ugruyosun Rabbim gönlüne göre versin inş. sıkma bu ay olmazsa gelecek ay inşallh

Slm kızlar.yumurtlamadan itibaren bitmeyen bel ağrım vardı.başka belirtim yoktu.adete 4 gün kala göğsüm şişti.

salı günü lekelendim önce pembe , çarşamba kahveye döndü.bekledim sökülsün diye.arkadaşım mesaj çekti seni rüyamda gördüm

hamileyim diyordun dedi.ben de maalesef adet oldum rahim filmine gidecem mecburen dedim.

cuma gelmedi bi şey yok.geçen ay da böyle olmuştu sonra şiddetli gelecek dedim yok.

diğer adetlerden farkı ilk defa göğsüm şişti ki benimki kuru tahta gibi küçüktür

dün sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı ben muallaktayım testi 3 liraya almıştım adını yazamam Türkçe değil

bu test yanlış dedim.eşim biraz daha bekleyelim dedi belki olursun.

dün arkadaşım da telkin ettiği için laboratuvara gittim kan testi verdim.akşam 6 gibi arayacağız sizi dediler.o saatte kapatıyorlarmış.

neyse ki 17.18'de aradılar bayan pozitif dedi nasıl yani dedim peki değer kaç çıktı dedim.255 dedi.

Heyecandan ne yapacağımı bilemedim yakın arkadaşımla dertleştim sağ olsun dua etti hep bana

Rabbim tüm bekleyenlere yaşatsın.olmaması için sebep yoktu fakat her şeyin zamanı varmış.14 ay geçti düşük yapalı olmadı şimdi oldu.

Hayirli olsun canim saglikla kucagina alirsin insallah

Ayyy :)
Canim coook cook sevindim.
Hayirli olsun gozun aydin.
Saglicakla kucagina alirsin insaAllah.
Hangi hastanede kan tahlili yaptirdin?
Ben sifaya gitmistim.

Bu arada bende dun 11 inci kez teyze olduuummmm ablam dogum yapti dun Darisi bizlere artik :)

Canim 9 gun baya bi erken olmus ya. Bence biraz daha bekle en azindan 2-3 gun kala yap. Ama bat gununu beklemen en dogrusu olur tabi ki.

Kizlar nasilsiniz? adetime 5 gun var hic bir belirtim yok umitlenmicem diyorum olmuyo.belirti yoksa gebelik ihtimali azaliyo mu?

Selam canim.
Kesinlikle oyle bir sey yok.
Genelde zaten bebegimiz cok kucuk oldugu icin ve kan dolasimimiza da daha gec baglandigi icin bir sey hiss etmemek normal.
Ornegin ben hic bir sey hiss etmedim..
Hic bir sey :)

çok sevindim rabbim şimdi zamanıymış gönderdi meleğini darısı bizlerin başsına sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…