Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ay canim ya insallah vardir ben olmadim hala ve olmucam gibi hissediyorum insallah vardir ben pazartesi almayi dusunuyorum test dayanabilirsem

Amin amin insallah canim belim cok kotu bugun insallah yarin veya pazar yaparim teati

canim insallah vardir bebek bizde bekliyoruz bende dun bekliodum olmadim yarinda olmazsam pazartesi test alip yapicam insallah pazartesi guzel haberlerimizi veririz beni en cok hamilelige iten metalik tat var ve gordugum ruyalar

canim insallah vardir bebek bizde bekliyoruz bende dun bekliodum olmadim yarinda olmazsam pazartesi test alip yapicam insallah pazartesi guzel haberlerimizi veririz beni en cok hamilelige iten metalik tat var ve gordugum ruyalar

Yok ruya gormuyorum bu ara midemde arada yaniyor eksiyor insallah paikolojik degildir bebislerimiz gelir

Yok ruya gormuyorum bu ara midemde arada yaniyor eksiyor insallah paikolojik degildir bebislerimiz gelir

egerki kendini dinlemiyorsan ve aniden aa noluyo ya falan diosan bu tarz degisikliklerde psikolojik olamaz ya su iki gunude atlatayim insallah allahin izniyle guzel haberlerimi vericem :)

nerede çektrdin canım hangi hastane.benim bu ay gelirse ben de gidecem.

ben aslında burtomdan randevu almıştım son gün şans eseri gazete okurkan yanda haber gördüm ağrısız rahim filmi diye hemen iptal ettirip oradan aldım.doktorların ilgisi sakınleştirmesi,yardımcı olması 10 numara gerçekten..zaten yarım saat önce iğne vuruyorlar sonra çekime alıyorlar normal muayene gibi sadece çok hafif sızı oluyo tam hissetmiyosun bile..Bursa'da ren tıp diye bi yer canım..

Gunaydin kizlar test sonucum negatif hayalet bile yok

Canim her sey allahtan sakin uzulme.hamile cikip da daha kotu seyler yasayabilirdin de.allah bize hamileligin hayirlisini versin.ama o istedigi zaman veriyo.ben negatif gordgmde hep boyle dusunuyorum.ve hemen sonraki yum. Gunumu hesapliyorum.ama negatif cikip da hamile olanlar da oluyo.

Bilmiyorum canim su ansa hersey zor geliyor ayrica benim adet belirtimde yokki tuhaf tarafi 31. Gunum ama adet belirtilerim yok akintim bile yok kupkuru goguslerim indi sadece ust taraftaki noktalar buyudu ve kasiniyor ne diyeyim rabbimden gelene sukurler olsun

Canim ins. Adet olmazsin inss. Ama sen kdndine hep degilim de.hayal kirikligi cok kotu ; guzel sonuc cok cok guzel olur mucize gibi herhalde

Canim ins. Adet olmazsin inss. Ama sen kdndine hep degilim de.hayal kirikligi cok kotu ; guzel sonuc cok cok guzel olur mucize gibi herhalde

Benim de 5 gun sonra adet gunum.ama tek bir belirtim bile yok.hic bi sey.demek ki bu ay da olmadi.ins mucize olur ikimiz icin de..

Benim umudum yokki sadece adet belirtilerim niye yok anlamadim aile hekimligine pazartesi kan vereyim sonra sokturucu alip sogan kurube baslayayim

Gunaydin kizlar sonunda adetin bitti sayilir 8 gundur adetliyim 5 aydan sonra normal artik küre devam ediyorum hatta birazdan hazirlicam bir taraftanda ari sutu bal polen kullansammi acaba yumurtlamaya yardimciymis nedersiniz

Gunaydin kizlar sonunda adetin bitti sayilir 8 gundur adetliyim 5 aydan sonra normal artik küre devam ediyorum hatta birazdan hazirlicam bir taraftanda ari sutu bal polen kullansammi acaba yumurtlamaya yardimciymis nedersiniz

Canim bende test yaptim negatif ciktiincir ve havuk karisimi kur var oda yumurtlamaya ve catlatmaya yardimci arastir istersen

kızlar merhaba , sürekli yazışmaları okuyorum ve takip ediyorum ..ancak ne yazık ki sürekli yazma fırsatı bulamıyorum .. ne zaman ki kimseyle konuşamıyor patliicak gibi oluyorum ozaman buraya yazıp biraz kendimi rahatlatma yolunu seçiyorum :)
03/01 de adet oldum en son ve malum çağımızın hastalığına sahibim :) pkoluyum :) 3ay progestan kullanıp bu ay için doktor kontrolüne gidicektm ilacı kullandığım 2 ay boyunca adet oldum bir sıkıntı olmadı hatta gününden erken geldiği bile oldu ancak bu ay ilacım bitti ama ben adet olmadım göğüslerim alabildiğine şiş sanki içi su dolu , dolgun dolgun :) biraz canım acıyor üzerine yattığımda bile ... yaklaşık 20 gündür bu şekilde devam ediyor ve ben adetim olucak diye ona yordum ... adet olmadım zamanım geçti durmadım haftada iki kez test yaptım negatif şaşırmadım ... ancak içimden bi ses bu sefer hamilesin diyo sanki ... sürekli rüyalar görüyorum , her akşam inanılmaz uykum geliyo erkenden :) ki ben 12 den önce yatmam normalde ... akıntım var kokulu falan değil ama normal , ayaklarım donuyordu resmen hava soğuk değilken bile , dünden beri de kasıklarım ağrıyo , sanki bir damla kırmızılık vardı çamaşırımda ve ben dün akşam tamam dedim sabaha adet olurum artık .. sabah kalktım baktım teşrif etmemiş henüz :)
bu hafta çarşamba günü doktor kontrolüm var doktor ilaç bittikten 10 gün sonra kanda gebelik testi yap dedi ve ben ondada ne gatif çıkıcak diye çok korkuyorum ... artık yorulmaya başlıyorum 1 senedir hep aynı manzara tek çizgi ..
dün oturdum ağladım 1-2 saat sebepsiz yere ..
sizce hamile olabilir miyim kızlar yoksa yine kistlerle başım dertte mi ?

bende pkoluyum ne zaman bu sefer hamileyim desem kesin negatif çıktı maalesef bu kasık ağrısı göğüs sızlaması filan kistlerdende oluyor inşallah bebiş vardır ama bence fazla bekleme test yaptır bekledikçe insan daha çok ümitleniyor

Canim bende test yaptim negatif ciktiincir ve havuk karisimi kur var oda yumurtlamaya ve catlatmaya yardimci arastir istersen

hayırlısı olsun canım ya vardır bundada bir hikmek kaç gün geçmişti adetin

incir havuç karışımını ben yaptımda daha önce işe yaramadı bende canım

hayırlısı olsun canım ya vardır bundada bir hikmek kaç gün geçmişti adetin

incir havuç karışımını ben yaptımda daha önce işe yaramadı bende canım

3 gun gecti canim ama negatif olaa cikardi ne diyeyim rabbim bebislerimizi bize versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…