Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Selam canim.
Kesinlikle oyle bir sey yok.
Genelde zaten bebegimiz cok kucuk oldugu icin ve kan dolasimimiza da daha gec baglandigi icin bir sey hiss etmemek normal.
Ornegin ben hic bir sey hiss etmedim..
Hic bir sey :)

Canim cok sagol.niyeyse olsaydi bilirdim diyorum nasi bilceksem:)

sağ ol canım belirtiler falan hikaye ben adet oldum sandım.

önceki gebeliğimle aynı değil belirtileri kesinlikle rahat olmak gerekiyor.aklım rahim filminde olduğundan gebeliği sallamıştım bu ay isteyerek oldu hep

hastaneye gitmedim.özel bir laboratuvar var.meydanın oralarında Yüksel tıbbi laboratuvar var.tesadüfe bak ki 3,5 aylık düşüğümde kuzumun adını Yüksel katmıştım.eşimle birbirimize baktık laboratuvarın adını görünce

şifaya perşembe gidecem inş.hem kese hem de görülmesi için.

İnş kucağımıza da alrız

Canim tebrik ederim cok sevindim cok.bukadar sabirdan sonra allah kucagina almayi nasip eder insallah

çok sevindim rabbim şimdi zamanıymış gönderdi meleğini darısı bizlerin başsına sağlıkla kucağına al inşallah

Amin canım duaya gerçekten ehemmiyet vermek gerekiyormuş.bizim değil de başkalarının bizim için yaptıkları dua çok önemli.yakın arkadaşım dua edip yatmış beni hamile görmüş sağ olsun.bol bol dua almalıyız

Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin

Canim tebrik ederim cok sevindim cok.bukadar sabirdan sonra allah kucagina almayi nasip eder insallah

Çok sağ ol canım gerçekten sabretmek lazım.eşimin isteği üzerine abartısız seviniyoruz.ilki düşük olduğundan temkinli davranıyoruz.

İnş bebek isteyen tüm arkadaşlar müjdeli haberlerini alırlar tez zamanda.dua edelim özellkle birbirimize

dua çok önemli ne mutlu senin için dua eden iyi bir dostun var allah herkese böyle dostalar nasip etsin inşallah dua ile kavuşuruz isteklerimize

kızlar çok garip rüyalar gördüm dün gece kaynanam şerbetli tatlı getirmiş nasıl canım istiyor ama elime alıp yiyemedim bir türlü

çok sevindim hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

Canım benim tebrik ederim seni .veee çok sevindim senin adına. İnşallah bebisini hayırlısı ile kucağına alırsın..

Canimmm cok cokk sevindimmm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh:) darisi da isteyen tum arkadaslarimizin basina...

Bende iki aydır siteyi takip ediyorum.paylasimlar cook hoşuma gidiyor bilgilendigimi hissediyorum.kasım ayında düşük yaptim bir buçuk aylık.adet tarihim 26 şubat ama 12 şubattan beri acayip kasık ağrısı bacak ağrısı çekiyorum artı bide bel ağrısı .bi iki gün öncesi göğüslerimde hassasiyet başladı. İdrarimda çok koyu.bu ay hamile olabilir mıyım?ne zaman İdrar testi yapsam acaba?

Merhaba askadasim hosgeldinn,
İnsallah hamilesindir diyerek baslamak istiyorum:)
Belirtilere cok takilma bazilarimiz en ufak bi belirti bile yasamadan hamile kaisken bazilarimizsa saydigin tum belirtileri hemen hergun hissettiklerini soylemelerine ragmen maalesef regl oldular...regl e gebelik belirtileri maalesef ki birbirine cok benziyo...
Eger yumurtlama gunlerini iyi degerlendirdiyseniz Allahin izniyle hamilesindir:)
Test yapmak icin cok erken bence en azindan 24-25 ine kadar falan bekle o ginlerde yaptigin test genelde dogru sonuc verir( gerci bende pozitif olmasina ragmen negatif vermisti ama neyse:))
Guzel haberlerini bekliyoruzz:)

Adet günüm yarin ama her ay 4 ya da 5 gun ileri atiyo benim.. bugun meraktan test yaptım sabah esimden gizli .. miratech marka test ile ama cikmadi
Oysa hep var sanmistim.. hep sol kasıgım agriyordu akşamları.. cok umitlenmostim yine ama cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…