Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Anlıyorum canım,herşeyin hayırlısı...

selaaaammmm, nasılsın güzel anne:)
ben dayanamadım gittim doktora. dediki regl ol. sonrra 11. gün gel yumurtatakibine başlayalım. eşime de spermiyogram yaptırdık. o da iyi çıktı çok şükür. yani nisan1 den itibaren yumurta takibim başlıyor. umarım nisan ayında bebiş hayırlısıyla gelir:) yumurtada sorun varsa sonraki ay da ilaç vercekmiş. en azından çabalıyor olmak içimi rahatlatıyor. gerisi Allah'a kalmış

Selam canım :)
En iyisini yapmışsın... Bak ben sana reglinin 10'undan itibaren gitmelisin demiştim Eşinin tetkikinin iyi çıkmasınada ayrıca sevindim... Hayırlısı ile inşallah Nisan ayında güzel haberlerini alırız,beni haberdar etmeyi unutma olur mu?

Selam canlar nasilsiniz sizleri de unutmus degilim insaAllah heoinizden guzel haberler alacagiz.

benim annem.ve babam yurt disindan turkiyeye geldiler cok mutluyum bu yuzden yokum bir sure.. hasretlik cok zor kizlar ozellikle hamilelik donemimde..

okulum ve diger arkadaslar insaAllah hepinizden iyi haberler alacagiz.

dualarimiz sizker icin :)

unutur muyum hiç:)
dua et olur mu? hamilelerin duası kabul olurmuş.

canım benimm çoook svindiimm ailenin yanına gelmesine güzlece tadını çıkarr..bizlere bıol bol dua dua..enim fsh 14.69 çıktı u da kötü imiş dşük çıkması iyimişş..doktor dedi diğer ay tekrarlayaım gene yüsek olursa aşılama ya da tüp bebek diyecem dedi..

kızlar benide aranıza alın. bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor. 10 yıl korundum onun etkisi olurmu sizce. dr gitmiştim. muayenede hiç bişi yok dedi.smear da temiz. ama başka test yapmadı. 2.5 aydır korunmuyorum. bekleyim biraz diyorum. hamile kalmayı etkileyen bişilerr biliyomusunuz

bebeğimin misafir hediyeliklerini bile ellerimle ördüm hazır olmak üzere. eşim bebek arabası fln ısmarlamış araba koltuğu vs hazır. bebiş yok eşim çok üzülüyor her ay adet olduğumu duyunca

aramıza hoşgeldin canım..10 YILL mı 10 ay mıı..ben sana adetin 3. günü hormon testi yaptırmanı ineririmm....

Arkadaslar yeni uye oldum benide araniza alirsaniz cok sevinirim.. Ben 2.5 yildir evliyim 6 aydir korunmuyoz butun tahlillerimi yaptirdim film haric bisey cikmadi ocakta kimyasal gebelik yasadim subat ta hic adet olmadim martta en son 13 mart bat im incir kuru ve keci boynuzu kuru yapiyoruz ins bu ay hamile kalirim isteyen herkese ginlundekini versin allahim

kızlar merhaba,
bırsey sorucam aranızda sokturucu ıgne ıle adet olan varmı varsa ıgneden kacgun sonra adet oldunuz?

hoşgeldin cnm
benim hiç bilgim yok. nasıl oluyoki o kür

hamilelik icin işe yaradıgını görmedik maalesef bu ay amaa:) esimin tahlil sonuclarında gercekden ileri hızlınınn baya yukseldigini gördk canımm

Mrb kizlar bende katıldım aranıza 😍ateş ölçme yöntemine bakıyorum ara ara kaç gündür de adetine yakın test yapıyorum negatif çıkıp durup adetim bugundu ama gelmedi ınş gelmez de bebisimin müjdesini alırım.bu arada da atesimi ol tum 36.8 çıktı sabahta 36.4 tu yani bisiler olabilir mi bi fikir verin nolurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…