Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah canım inşallah rabbim hiç birimizi bekletmeden gönderir mucizelerimizi

amin canım inş.....

evet haklısın canım...anlamıda cok önemli isim koyarken...bencede elif te cok güzel isim .....

inş bebişlerimiz gelirde burda isimleride paylasırız

ben 5 gün geçe yapmıştım kızımda gayet de kıpkırmızı çıkmıştı test :) eminim ki şimdi bile kıpkırmızı çıkar seninki

aayyyyy inş rabbimmm...

bende kıpkırmızı olsun diye bekliyorum tabi varsa:18:

hepimiz acele ediyoruz canım merak etme, evet sınırbozucu ama sabredelim muradımıza erelim

amin canım inş.....

evet haklısın canım...anlamıda cok önemli isim koyarken...bencede elif te cok güzel isim .....

inş bebişlerimiz gelirde burda isimleride paylasırız

inşallah :) bi gelsin de isim koyarız bir türlü

Neden kimse cvp vermiyor ya

yakamozcum gecmiş olsun agrıların inş gecer...bence mide hapı alma derim....cunku hamişsen zarar olmasın...

mide yanması agrısı gecirmek için ....oda sıcaklıgında 2 yudum süt iç canım geciyo.denenmiş tir

slm kızlar ben geldm yemek konuşmussunuz ben brokoli çorbası musakka plav yapıcam bebşme kız olursa asel smni düşünüyorum erkek olursa yusuf yada ömer asaf hoşuma gdiyo olsunda ben ali ahmede razıyım isim önemli değil şuan bu arada bnm gelen giden yok tuvalete gidip durum yarın ola hayrola

Kızlar ya bugün migdemde yanma var ya kasık ve bel ağrım vr yorgunm uykm çokkkkkk halsiz hisedyorm kndimi ya miğde ilaçı alsmmı diye düşünyorum

mide yanması gebelk belrtisi olablirmi acba =(

canum benim, çok az kaldı 5-6 gün sonra belli olacak hamişmiyiz değil miyiz.
eğer bebekler yoksa napıyoruz saçları kestirip boyatıyoruzz :))

İnşallah gelen giden olmaz :)

Kızlar ya bugün migdemde yanma var ya kasık ve bel ağrım vr yorgunm uykm çokkkkkk halsiz hisedyorm kndimi ya miğde ilaçı alsmmı diye düşünyorum

mide yanması gebelk belrtisi olablirmi acba =(

mide yanması duymamıştım hiç belirtiler arasında ama olabilir canım. diğerleri hamilelik belirtisine benziyor :) ama bence bellli olmadan ilaç alma. dokunur falan belki.

merhaba ben dünden yaprak sarmıştım bir düdüklü yanına da tarhana çorbası :)

kız olursa miray, ismini erkek olursa hiç düşünmedim yaaa (

merhaba ben dünden yaprak sarmıştım bir düdüklü yanına da tarhana çorbası :)

kız olursa miray, ismini erkek olursa hiç düşünmedim yaaa (

ahhh bu erkeklerin pABUCU dama atılıyo bayılırım yaprak sarmasına kız canım istedi valla en yakın zamnda sarmalı

ahhh bu erkeklerin pABUCU dama atılıyo bayılırım yaprak sarmasına kız canım istedi valla en yakın zamnda sarmalı

anacığım memleketten bastığı yapraklardan yollamış bende sardım epeydir yemiyordum.birde birsürü bazlama yollamış iki gündür sabahları ısıtıp yağlıyorum.annem benim ben yemeyince boğazından geçmiyor
evet benim ablalarım ve abimin çocuklar hepsi 6erkek 1 tane kızımız var oyüzden kız çok istiyorum yinede hayırlısı olsun

İyi akşamlar kızlar....
Dün akşam bağdaş kurduğumda sağ kasığımda ağrı hissettim bugünde dışarı çıkarken ayakkabımı bağlamaya eğildiğimde sağ kasığım batıyo resmen böyle bişey yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…