normalde saat gibidir dakıkasında gelir ama bu ay sektiçokta umutlanmak istemiyorum ama inş bebişim gelmiştir
ayyyyy agzın bal yesin ....inş esicek bayram havası
ben 5 gün geçe yapmıştım kızımda gayet de kıpkırmızı çıkmıştı test :) eminim ki şimdi bile kıpkırmızı çıkar seninki
İnşallah canım inşallah rabbim hiç birimizi bekletmeden gönderir mucizelerimizi
evet aslında1 kere koyacaksın 1 ömür çocugu o isimle çağırıcaksın :S çok önemli bir karar bu ya. tabiki ben kendi kendime düşünüyorum eşime kalsa ayşe falan der elif de güzel elif ecrin olabilir
ben 5 gün geçe yapmıştım kızımda gayet de kıpkırmızı çıkmıştı test :) eminim ki şimdi bile kıpkırmızı çıkar seninki
Kizlar yorumlar icin tesekkurler. neden acele edyorum bilmiorum.normalde rahat bi yapim var ama konu bu ilunca farkli davraniyorum. hepimizin saglikli bebisleri olur ins. Kendimizi kasmayip akisina birakdak belki daha iyi olacak. takvime bak gun say. siniri bozuluo insanin
amin canım inş.....
evet haklısın canım...anlamıda cok önemli isim koyarken...bencede elif te cok güzel isim .....
inş bebişlerimiz gelirde burda isimleride paylasırız
Neden kimse cvp vermiyor ya
Neden kimse cvp vermiyor ya
ne sormuştun canım :/
Kızlar ya bugün migdemde yanma var ya kasık ve bel ağrım vr yorgunm uykm çokkkkkk halsiz hisedyorm kndimi ya miğde ilaçı alsmmı diye düşünyorum
mide yanması gebelk belrtisi olablirmi acba =(
slm kızlar ben geldm yemek konuşmussunuz ben brokoli çorbası musakka plav yapıcam bebşme kız olursa asel smni düşünüyorum erkek olursa yusuf yada ömer asaf hoşuma gdiyo olsunda ben ali ahmede razıyım isim önemli değil şuan bu arada bnm gelen giden yok tuvalete gidip durum yarın ola hayrola
Kızlar ya bugün migdemde yanma var ya kasık ve bel ağrım vr yorgunm uykm çokkkkkk halsiz hisedyorm kndimi ya miğde ilaçı alsmmı diye düşünyorum
mide yanması gebelk belrtisi olablirmi acba =(
İnşallah gelen giden olmaz :)
slm kızlar ben geldm yemek konuşmussunuz ben brokoli çorbası musakka plav yapıcam bebşme kız olursa asel smni düşünüyorum erkek olursa yusuf yada ömer asaf hoşuma gdiyo olsunda ben ali ahmede razıyım isim önemli değil şuan bu arada bnm gelen giden yok tuvalete gidip durum yarın ola hayrola
merhaba ben dünden yaprak sarmıştım bir düdüklü yanına da tarhana çorbası :)
kız olursa miray, ismini erkek olursa hiç düşünmedim yaaa(
ahhh bu erkeklerin pABUCU dama atılıyo bayılırım yaprak sarmasına kız canım istedi valla en yakın zamnda sarmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?