Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

chocolate batın 3 ocakmış geçmiş hamile misin?

aaayyyy inş hamileyimmmmmm dir......ama daha test yapmadım canım beklıyorum:18: yarın sabah test yapıcam nasıpse....

zaten bı hamiş olayım bagırıcam hamileyım diyeeeee

Canim bacaklarindan tutup silkeliyorlarmiymis? Bunu da ilk defa duydum denemek laziim
Iyi alis verisler canim bende carsamba gidicem pazara sebze mevye alicam..
Market alis verisimi bugün yaptim

Bu bacak silkeleme işini bende deneyeceğim bu ay kızlar :)))

kızlar nasıpse bebişlerimiz olacak hepimizin....

çocugunuza hangi isimleri düşünüyosunuz?

Canlar ben yemek yapmaya kaciyorum görüsmek üzere

Kızlar ya bugün migdemde yanma var ya kasık ve bel ağrım vr yorgunm uykm çokkkkkk halsiz hisedyorm kndimi ya miğde ilaçı alsmmı diye düşünyorum :2:

aaayyyy inş hamileyimmmmmm dir......ama daha test yapmadım canım beklıyorum:18: yarın sabah test yapıcam nasıpse....

zaten bı hamiş olayım bagırıcam hamileyım diyeeeee

inşallah :)) güzel haberlere diyoruz o zaman :)

baya da geçmiş aksama olmaz di mi adetlerinde......... o zaman essin bayram havası :)

Kizlar size bisey danismak istiyorum. adet gunume 10 gun olnadina ragmen goguslermde agri sislik ve kasiklarimda agri var. Piskolojik bi durum da olabilir gercekten hamilelik belirtiside. sizce erken gebelik testi yapayim mi yoksa bekleyim mi cok kararsizim

Bence yapıp moralini bozma canım çünkü test de çıkmaz

Bence daha çok erken canm bekle son 5 gnde yap

inşallah :)) güzel haberlere diyoruz o zaman :)

baya da geçmiş aksama olmaz di mi adetlerinde......... o zaman essin bayram havası :)

normalde saat gibidir dakıkasında gelir ama bu ay sekti çokta umutlanmak istemiyorum ama inş bebişim gelmiştir

ayyyyy agzın bal yesin ....inş esicek bayram havası

ben kızım olursa ecrin ama oğlum olursa bilemiyorum

ne güzel isim canım ben düşünüyorum düşünüyorum hangi isim olsun bilmiyorum

canım bencede yapma cünkü test yapmak için adetin gecmesi gerek...belki adete iki gün kal yaparsın...morelın bozulması

Canım senin için inşşşş gerek kalmaz ben şuan reglim yumurta takibi yapılacak dr ilişki dediği akşam yapıcam kocişime söyledim tamam dedi :))))

amin inş...

yap canım yap çocuk yolunda hersey mübah...inş bebişin gelir bekletmeden

erken gebelik testi de olsa çıkmaz ama kan tahlilinde belki..

evet aslında 1 kere koyacaksın 1 ömür çocugu o isimle çağırıcaksın :S çok önemli bir karar bu ya. tabiki ben kendi kendime düşünüyorum eşime kalsa ayşe falan der elif de güzel elif ecrin olabilir

Kizlar yorumlar icin tesekkurler. neden acele edyorum bilmiorum.normalde rahat bi yapim var ama konu bu ilunca farkli davraniyorum. hepimizin saglikli bebisleri olur ins. Kendimizi kasmayip akisina birakdak belki daha iyi olacak. takvime bak gun say. siniri bozuluo insanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…