- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
chocolate batın 3 ocakmış geçmiş hamile misin?
Canim bacaklarindan tutup silkeliyorlarmiymis? Bunu da ilk defa duydum denemek laziim
Iyi alis verisler canim bende carsamba gidicem pazara sebze mevye alicam..
Market alis verisimi bugün yaptim
Bu bacak silkeleme işini bende deneyeceğim bu ay kızlar :)))
ayyy utanırım ben yakoçişe nasıl yaptırılcak ki ...ben yapmadım...inş gerek kalmaz
Canlar ben yemek yapmaya kaciyorum görüsmek üzere
aaayyyy inş hamileyimmmmmm dir......ama daha test yapmadım canım beklıyorum:18: yarın sabah test yapıcam nasıpse....
zaten bı hamiş olayım bagırıcam hamileyım diyeeeee
kızlar nasıpse bebişlerimiz olacak hepimizin....
çocugunuza hangi isimleri düşünüyosunuz?
Canlar ben yemek yapmaya kaciyorum görüsmek üzere
Kizlar size bisey danismak istiyorum. adet gunume 10 gun olnadina ragmen goguslermde agri sislik ve kasiklarimda agri var. Piskolojik bi durum da olabilir gercekten hamilelik belirtiside. sizce erken gebelik testi yapayim mi yoksa bekleyim mi cok kararsizim
Kizlar size bisey danismak istiyorum. adet gunume 10 gun olnadina ragmen goguslermde agri sislik ve kasiklarimda agri var. Piskolojik bi durum da olabilir gercekten hamilelik belirtiside. sizce erken gebelik testi yapayim mi yoksa bekleyim mi cok kararsizim
inşallah :)) güzel haberlere diyoruz o zaman :)
baya da geçmiş aksama olmaz di mi adetlerinde......... o zaman essin bayram havası :)
ben kızım olursa ecrinama oğlum olursa bilemiyorum
Canım senin için inşşşş gerek kalmaz ben şuan reglim yumurta takibi yapılacak dr ilişki dediği akşam yapıcam kocişime söyledim tamam dedi :))))
amin inş...
yap canım yap çocuk yolunda hersey mübah...inş bebişin gelir bekletmeden
normalde saat gibidir dakıkasında gelir ama bu ay sektiçokta umutlanmak istemiyorum ama inş bebişim gelmiştir
ayyyyy agzın bal yesin ....inş esicek bayram havası
ne güzel isim canım ben düşünüyorum düşünüyorum hangi isim olsun bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?