Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Evet canim onerilen her iki yada uc gunde bir iliski. 19.12 civarinda kan tahlili yaptirabilirsin eger ki tam 14.12 de catlama olacaksa :) Hadi hayirlisi insaAllah :)

İnşallaaahhhh oluuurrrrrrr :)
Önerilerin için teşekkür ederim.
Genelde ilk seferde olmuyor gibi. Burada çoğu insan öyle yazmış.

İnşallaaahhhh oluuurrrrrrr :)
Önerilerin için teşekkür ederim.
Genelde ilk seferde olmuyor gibi. Burada çoğu insan öyle yazmış.

Amin canim insaAllah
Ya bence kisiden kisiye degisiyor..
Rabbim nasil emrederse öyle oluyor..
Ama ben ilk seferde hamile kalan insanlari da taniyorum..
Uzun sene hamile kalamayanlarida taniyorum..
Pazar günü mesela bebek görmeye gittik arkadasim ilk ay da hamile kalmisti mesela :)
Rabbim yeter ki ol desin insaAllah

Ay inşallah benim de ilk denemede olur.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sen ne zamandır istiyorsun?

Ay inşallah benim de ilk denemede olur.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Sen ne zamandır istiyorsun?

Allahtan hayirlisi insaAllah canim.
Bol bol dua edelim insaAllah dualarimiz kabul olur.
Rabbim kimsemizin kucagini bos birakmasin insaAllah.
Bizde bu ay ilk calismamizi yapacagiz :)
3-4 ay önce ben hapi biraktim.
Esim korundu.
Bundan sonra ikimizde korumayacagiz :)

Merhaba arkadaşlar.
Ben bugün hamile olduğumu öğrendim. Dün adet olmam gerekiyordu ve bu sabah test yaptım hamişim
Allahım hepinize nasip eder inşallah. Çok mutluyum henüz eşime söylemedim. Yarın tanışma yıl dönümümüz. yarın akşam söylemeyi düşünüyorum tabi sabredebilirsem. 7 aydır deniyorduk olmuyordu. Burda okuduğum bazı yöntemleri de denedim, yumurta takibi yaptım, ovulasyon testleri yaptım,... falan çok sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür çift çizgiyi gördüm. Darısı başınıza Tabi doktora gideceğim kalp atışlarını henüz duyamayız sanmıyorum 10 gün beklemeyi düşünüyorum ondan sonra. İnşallah o dönemi de sorunsuz atlatırız.
Arkadaşlar benim de bir iki (kişisel tecrübelerime dayanarak) tavsiyelerim olacak. Hani hep deniyor ya ilişkiye girerken altta ol, yok beline, popişe yastık koy, ayaklarını kaldır..., yarım saat bekle. ovulasyon testi yapınca çift çizgiyi gördüğün akşam hemen ilişkiye girin.... ben Bunların hepsini denedim OLMADIIIII.
Benim 5 yaşında bir oğlum var Allahım uzun ömür versin. Ona da hamile kalanakadar 4 ay geçmişti ama ben bebeğim olmaz diye korunmuyordum. Çünkü Adetlerim çok düzensizdi. Bekarken doktora gittiğimde "senin çocuğun zor olur" demişti. Ben tabi o zamanlar üstünde durmamıştım. evlenince bakarız çaresine diye. Evlendim ve 4 ay sonra hamile kaldım. Hamileyken gittiğim doktorum bana rahmimin içe dönük olduğunu ve böyle durumlarda zor hamile kalınabileceğini söylemişti. Tabi hamile olduğum için bununda üstünde durmadım. Sonra ikinci bebeği düşünmeye başladık denedik denedik olmadı.
Neyse uzatmayayım hanımlar benim size ilk tavsiyem bu durumu kendinize zehir etmeyin strese girmeyin çünkü gerçekten çok etkiliyor. Ben geçen ayki denemeden sonra hemen tatile çıktım 1 haftalığına hiç düşünmedim olur mu olmaz mı diye taki adetime 1 gün kala içime bir kurt düştü acaba mı diye çünkü adet belirtileri yoktu sadece göğüslerimin sancısı beni bitirdi. bir gün sonrada mutlu haberi aldım sonunda
İkincisi yumurtlama gününüzü bilmeniz buda ovulasyon testinde 2 çizgi çıktığı gün değil ondan bir sonraki gün demek. Ben kendimi 14. gün yumurtluyorum sanıyordum 14 de 2 çizgi çıkıyordu bende tamam bu gün diyordun 3 ay öyle heba oldu sonraki ay 15 de ve 16 da yaptım yine çift çizgi meğer ben 15 de yumurtluyormuşum.Her halde 16 da da çatlıyor. Üçüncüsü şu rahim yoluna gelelim. Siz altta olduğunuz pozisyonda iken rahim geriye doğru gidiyor yol uzuyor. Siz üste olursanız rahim öne doğru geliyor (rahim içe dönük bile olsa öne yaklaşıyor) yol kısalıyor ve spermler rahim ağzına çok yakın bir yere ulaşıyor. Gerisi de Allah kerim deyip dua etmek ve stresten uzak durmak. Umarım bu bilgiler sizin de işinize yarar. Şimdilik hoşçakalın. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin.

Çok güzel bir haber.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. bizler gibi isteyenlere de dua et olurmu.. hamilelerin duası kabul olurmuş. ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum uzun zamandır ama bir gün olucak biliyorum...

Rabbim hayırlısını versin canım bi deneyin bakalım

MasAllah canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah. Yalniz yukarda olmani tavsiye edildigni ilk defa duydum canim :26:

Amiin canim Rabbim bizlere de nasip etsin insaAllah en dogru zamanda hayirlisiyla insaAllah :)

Rabbim hayırlısını versin canım bi deneyin bakalım

Amin camin cümlemiz icin.. Hafta sonu yada en gec pazartesi abdestlenicem..
Sonrasina bakalim Rabbim neler nasip edecek :)

Hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Ben hiç hap kullanmadım.
Seninle aynı anda çalışmalara başlamışız:)
Belki hamileliğimiz de aynı anda başlar:))

Amin canım Yüce Rabbim kimsecikleri evlatsız bırakmasın. dileyen herkese nasip etsin inşallah. Mutlaka bir zamanı vardır onu bekliyordur. Ben de çok umutsuzluğa kapılıyordum ne zaman oluruna bırakmaya karar verdim o zaman oldu. Şİmdi geriye dönüp bakıyorum da her ay bir engel çıkmış aslında. Bir ay ben çok hastalandım, bir ay oğlum çok hastaydı, bir ay dişim intihap oldu iki ay çektim tedavi diş çekimi mafoldum , bir ay işlerim çok yoğundu, bir ayda ilk defa eşimle küstük tamda yumurtladığım gece. ertesi gün barıştık ama günü geçti işte. En hayırlı zaman bu imiş demek ki çok şükür.

Umudunu sakın kaybetme canım benim. Stresten uzak durmaya çalış. Eşine daha yakın olmaya çalış çocuğunla daha çok ilgilen. Kaygılarından uzak durmaya çalış, kötü düşünceleri kovala kafandan. Ben kitap okuyorum çok faydalı oluyor. Boş vakit bulunca hemen kitap okuyorum. böylelikle kafam dağılıyor tavsiye ederim. Allah Cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin Aminnnn

Allahım hepinizin güzel gönlünüze göre hayırlı evlatlar nasip etsin. Kendinize bu günleri zehir etmeyin sakın. Olumsuzlukları düşünmeyin. Allaha sığının dua edin ve oluruna bırakın. Stres en büyük düşmanınız bu süreçte. Boş kaldıkça kitap okuyun. Eşinize daha yakın olun sevginizi merhametinizi esirgemeyin çünkü bu süreçte en büyük destekçiniz ve ortağınız o. Güzel haberler bekliyorum hayırlısıyla.

Son düzenleme:

Amin insaAllah güzel dualarin icin cok tesekkür ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…