canım merhaba,yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun mesela ben 27 kasımda adet oldum ve adet aralığım 30 gün süre ile oluyor?
tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama ben buradan bakıyorum..
ama ben ovulasyon günü hesaplamıyorum...adetim biter bitmez gün aşırı çalışma yapıyoruz..
1 gün dur 1 gün yap..doktor bunun en doğrusu olduğunu söledi.
tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama ben buradan bakıyorum..
ama ben ovulasyon günü hesaplamıyorum...adetim biter bitmez gün aşırı çalışma yapıyoruz..
Birbirimize ettiğimiz dualar daha makbuldur:)
İnşallah hayırlısıyla bebek sahibi olursun:)))
Haber aldığımız gün buraya yazalım:)
İnşallah hayırlı haberler yazarız.
inşallah GeLiNiMRabbim isteyen herkese versin inşallah kahverengi akıntı beyaza döndü puff beklemek zormuş
merhaba kızlar günaydınbende aralıkta hamiş kalmak isteyenleerdenim inş...yeni yılı güzel haberlerle girmek nasıp olur hepimize
ayyyyyy gelinim bat tarihimiz aynı inş ikimizde ogunlerde güzel haberi veririz ne güzel olur yaa
günaydınnn
ayyy inşşş 2014 e hepimizzz göbüşümüzz dolu girerizzzz
canım merhaba,yumurtlama gününü nasıl hesaplıyorsun mesela ben 27 kasımda adet oldum ve adet aralığım 30 gün süre ile oluyor?
Araştırıyorum canım online bile görüşüyorum doktorlarla :) bu hafta görünüyor yani dün 16. günüm bugunde yüksek görünüyor internette pazartesine kadar ilişkiye girilirse tutabılırmiş eğer kaliteli sperm yakalarsa
aynen canim bizde insaAllah ilk ayimizda bu sekilde deneyecegiz.. ben malesef akintidan anlamiyorum catladimi catlamadimi diye :))
CANIM neler yapıyorsun mesela ilişkiden sonra ve tarihlerini nasıl hesaplıyorsun bende bu ay deniyorum :) inşlh mutlu haberleri veririz dua edelimm...
Ben yumurtlama günümü hesapladım.
Benim günüm bugün.
Bu hafta başından beri iki günde bir ilişki yaşadım.
Bugün de aynı şekilde olacak.
Böyle açık yazınca biraz garip oluyor ama yapacak bir şey yok:)
Bir de pazar günü olacak.
Bakalım tutacak mı :))))
Eşim yoğurt mu diyor :)))))))))))))))))
kızlar bir yerde okudumm..eşinize çalışmadan yarım saat önce falan bir nescafe içirin...
Bizim spidermanlara çok iyi geliomuş...hızlarını artırıyormuışşş
Ben yumurtlama günümü hesapladım.
Benim günüm bugün.
Bu hafta başından beri iki günde bir ilişki yaşadım.
Bugün de aynı şekilde olacak.
Böyle açık yazınca biraz garip oluyor ama yapacak bir şey yok:)
Bir de pazar günü olacak.
Bakalım tutacak mı :))))
Eşim yoğurt mu diyor :)))))))))))))))))
inş hemen tutar canım beklemezsiniz hiç...
bakalım bu ay tutcakmı bizimde
kızlar bir yerde okudumm..eşinize çalışmadan yarım saat önce falan bir nescafe içirin...
bizim spidermanlara çok iyi geliomuş...hızlarını artırıyormuışşş
sert bi türk kahvesi öneriliyor canım..nescafe kısırlığa yok açtığı için pek önerilmiyor
sert bi türk kahvesi öneriliyor canım..nescafe kısırlığa yok açtığı için pek önerilmiyor
Biz mayayi iyi calalimda bakarsin tutar
Bizde ancak onumuzde ki hafta calismalara baslayacagiz insaAllah :)
Esimin varidyasi 4-12 olmasi biraz kotu oldu ama olsun ya erken uyandiricam ya gec yatacak :))
Amiin canim insaAllah..
Sende simdi adetsin o zaman degil mi?
Bu konuda hic bi firkim yok kizlar..
Esim zaten sigara kullanan birisi o yuzden bizim spidermanlarin ne kadar kaliteli ve hizli bilmiyoruuum
ama ben nesacefe diye okudum...
olsunn türk kkahvesi daha bende içerimm çok severimm olsada içsekk şimdiii:126::126::126:
evet canım sen türk kahvesi iç garanti olsun işini şansa bırakma :) bana da dua edin ne olur bu ay benimde tutsunn..
kız dur daha ilk aydan böle yaparsannn ohoooo...
bizimm 7. ayy biz napalımmm
evet canım sen türk kahvesi iç garanti olsun işini şansa bırakma :) bana da dua edin ne olur bu ay benimde tutsunn..
evet bebeğim bugün 5.günümm..yarın inş bitcekk..
kız dur daha ilk aydan böle yaparsannn ohoooo...
bizimm 7. ayy biz napalımmm
Canim bencede hemen karamsarliga kapilirsan 1-0 yenik duruma dusersin..
Hamile kalma sureci cok zor bir surec..
En ufak bir durum psikolojimizi etkiliyor..
Sakin olmaya calis bol bol dua et..
Bak isyanciminda dedigi gibi aylardir hatta senelerdir o haberi bekleyenler var..
Ustelik calismaya basladigin ilk gunden itibaren bir seneye kadar olmuyorsa eger doktorlar normal diyorlar..
Bir sene sonra tedavi uygulaniyor gerekiyorsa eger..
Benimde pazar gunu bitecek insaAllah.. Benim son gunlerde sadece leke leke geliyor sende de oylemi?
Beyaz akinti gelmesini bekliyorum bende ancak o zaman abdestleniyorum..
Allahim bi daha ki aya nasip edecek insaAllah canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?