inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip eder gönlümüzdekini verir bize hayırlı bir şekilde.
Rabbim nasip etmemiş, bu ay olmaması gerekiyormuş, sonraki ay ya da aylarda daha hayırlı bir evlat nasip olacağı için belki de.. ilkinde tutmamış olabilir ve bunun bir çok sebebi olabilir, ovulasyon tarihini tutturamamış olabilirsin, kaliteli sperm yumurtaya ulaşmamış olabilir döllenme olmamıştır.. bunun bir çok bahanesi var. ilkinde olmadı diye yıkılmamak gerek azimle ve duayla denemeye devam etmek gerek.
inşaalllah
canım hep ben korundum hapla 3 ay önce bırakıyorum 4. ay başlıyoruz ilk bebeğimde 4. ay hamile kaldım
walla nasıl oldu ben de bilmiorum ki
Bende istnabuldan daha cok Kocaeli'ne yakinim gebze cikisindayim .. sen kocaeli nin Neresindesin. Senin sohbet grubunda varmış benin kimsen yokCanim ben avusturyadan gelin geldim.
Kocaelideyim.
1 bucuk sene oldu ama hala ailemin boslugunu tam anlamiyla doldurabilen insanlar bulamadim.
Bulamam da eminim.
Suan yeni evimize tasinali 4 ay oldu hemen hemen.
Komsularimin 2-3üyle biraz daha sIk görüsüyorum.
Haftada bir sohbet filan yapiyorlar.
Gidiyorum bende bazen.
Ama henüz bir sirdas kazanmis yada edinmis degilim.
Cocugum olursa hersey daha güzel olacak insaAllah.
Hayatimiza yeni bir sayfa acmis olucaz insaAllah.
Hos geldin eburs :)
Hadi bakalim hayirlisi.
Rabbim insaAllah melegini gönderir size
Dualarimizla her birzimize destek olalim insaAllah
iyiyim bende saol canım ben daha ovulasyonu bekliyorum henüz zamanı gelmedi tutturabilecek miyim bilmiyorum akıntılarıma bakıyorum şimdilik henüz ıslaklık yok inşallah tutturabilirim de bende heyecanla beklerim
sen de durumlar nasıl efulim? ne zamandır deniyorsun?
eh zamanı gelmiş artık :) inşallah gönlündekini hayırlı kılar Rabbim. ben hep şeyi düşünüyorum 3-4 yaşından sonra 2. bebek sahibi olmak daha zor gibi geliyor bana çünkü çocugun tam yuvaya başlama zamanı daha bir sorumluluk, dışarı ile çok bağlantı kurdugu için bu dönemde mikroplarla iç içe olma vs.. öyle değil mi?
Canlar listemiz suan en güncel haliyle birinci sayfada..
Her zaman gelemesekte en azindan ara ara ugrayip bir bilgi verelim ne durumda oldugumuza dair
Haftaya pazartesi mevlid kandili hanimlar..
InsaAllah hep birlikte o gün bir birmiz icin dua edelim ne dersiniz
inşaalllah
canım hep ben korundum hapla 3 ay önce bırakıyorum 4. ay başlıyoruz ilk bebeğimde 4. ay hamile kaldım
walla nasıl oldu ben de bilmiorum ki
Bende istnabuldan daha cok Kocaeli'ne yakinim gebze cikisindayim .. sen kocaeli nin Neresindesin. Senin sohbet grubunda varmış benin kimsen yok
kızın mı oğlun mu var. benim 1,5 yaşında kızım.
kızın mı oğlun mu var. benim 1,5 yaşında kızım.
evet canım bol bol dua edelim
Bende hep cuma pazarina gidiyorum gebze merkeze. Yakinmisiz . Ben de köşklu cesmedeyim. Vallahi kuran kursuna kucukken gitmistim sertifikam bile var . Gesmek gibi kurslara bekarken gittin artık yapıcak bi etkinligimde uok. Sohbete gidiyim diyorum kimseyide tanımıyorum. :44:Canim bende gebze merkezdeyim
Zamanla seninde olacaktir canim.
Calismiyorsun sanirim degil mi?
Kurslara filan katilabilirsin.
Ne bileyim yemek kursu, dikis kursu, kuran kursu vs.
Ben ilk etapta o sekilde adapte olmaya calistim yeni hayatima.
Kuran kursuna gittim ve cok güzel arkadasliklar edindim.
Fakat kurs bitince herkes yine kendi hayatina dönünce görüsme sansimiz azaldi.
Simi dedigim gibi komsularimla biraz daha yakinlasmaya calisiyorum.
şadiyecim sen benden önce hamiş oldugunu ögrenceksin sanırım
ne zaman test yapmayı planlıyosun
Bende hep cuma pazarina gidiyorum gebze merkeze. Yakinmisiz . Ben de köşklu cesmedeyim. Vallahi kuran kursuna kucukken gitmistim sertifikam bile var . Gesmek gibi kurslara bekarken gittin artık yapıcak bi etkinligimde uok. Sohbete gidiyim diyorum kimseyide tanımıyorum. :44:
Allah bagislasin canim
InsaAllah canim
Duanin gücüne inanmayacagiz da neye inanacagiz degil mi
Benim bir arkadasim hamile kaldigini ögrendiginde bebegi icin hatime baslamis.
Dogmadan bebegime hatim indirdim demisti.
Cok hosuma gitti bu düsünce.
Benim suan son 2 cüzüm kaldi.
Bu hatimi bitirip insaAllah bende hamile kaldigimi ögrendigim gün bebegim icin bir hatime baslamak istiyorum
Bende hep cuma pazarina gidiyorum gebze merkeze. Yakinmisiz . Ben de köşklu cesmedeyim. Vallahi kuran kursuna kucukken gitmistim sertifikam bile var . Gesmek gibi kurslara bekarken gittin artık yapıcak bi etkinligimde uok. Sohbete gidiyim diyorum kimseyide tanımıyorum. :44:
ayyyyy inşallah ama yapmaya korkuyorum gelen giden yok 11 kadar bekliyim dedim pazar a kadar olmassam pazar eşim evdeyken yapıcam iki gün önce az pembe kan geldi inşallah yerleşmedir tek umudum o korkuyotum yaaa negatif çıkarsa diye
Canim bende gebze merkezdeyim
Zamanla seninde olacaktir canim.
Calismiyorsun sanirim degil mi?
Kurslara filan katilabilirsin.
Ne bileyim yemek kursu, dikis kursu, kuran kursu vs.
Ben ilk etapta o sekilde adapte olmaya calistim yeni hayatima.
Kuran kursuna gittim ve cok güzel arkadasliklar edindim.
Fakat kurs bitince herkes yine kendi hayatina dönünce görüsme sansimiz azaldi.
Simi dedigim gibi komsularimla biraz daha yakinlasmaya calisiyorum.
kızlar bende gebzedeyimmmmmm merkez hastanesinn yanında oturuyorummm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bişey diyeceğim şuan ellerim titriyor bu olabilir mi bilmiyorum ama. dün netten aldığım erken gebelik testlerim gelmişti ya şuan onu bi deniyim dedim nolur nolmaz diye ama ikinci çok silik bi çizgi var. allahım bu ne????:18:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bişey diyeceğim şuan ellerim titriyor bu olabilir mi bilmiyorum ama. dün netten aldığım erken gebelik testlerim gelmişti ya şuan onu bi deniyim dedim nolur nolmaz diye ama ikinci çok silik bi çizgi var. allahım bu ne????:18:
nerde oturuyosun cnm ben merkez hastanesini biliyosan arka tarafında oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?