Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

uyuycaz tabi çok çalışıyoruz biz evde di mi canım gerçi ben oldum olası uykucuyum

Kızlar benide ekleyin 2 aylık evliyim.26 yaşındayım BAT 17 ocak inş hamile kalırım en kısa zamanda

hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versin evde kalmak zor bilirim 1 ay zor dayandım ben insan daha cok strese giriyor canım nerede yaşıyosun

Hos geldin canim sen nasilsin

iyiyim bende saol canım ben daha ovulasyonu bekliyorum henüz zamanı gelmedi tutturabilecek miyim bilmiyorum akıntılarıma bakıyorum şimdilik henüz ıslaklık yok inşallah tutturabilirim de bende heyecanla beklerim

sen de durumlar nasıl efulim? ne zamandır deniyorsun?

evet çok istiyorum inşllaaaaahhh

bebeğim aralıkta 3 yaşını bitirdi kardeş lazım artık kuzuma :)

eh zamanı gelmiş artık :) inşallah gönlündekini hayırlı kılar Rabbim. ben hep şeyi düşünüyorum 3-4 yaşından sonra 2. bebek sahibi olmak daha zor gibi geliyor bana çünkü çocugun tam yuvaya başlama zamanı daha bir sorumluluk, dışarı ile çok bağlantı kurdugu için bu dönemde mikroplarla iç içe olma vs.. öyle değil mi?

Son düzenleme:
Haklısın canım .Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Bakalım ne olcak. Off offf millet bi seferde kalır .kocası üstüne ceket atsa kalıyorlar .benim üstüme gardırop bosalt tık yok

Allah iyiliğini versin benzetmeye bayıldım aynen ya bende de öyle işte niye böyleyiz biz. demek filmlerde bizi hep kandırmışlar bir de ben korunmayı düşünüyordum ha evlenmeden önce aile doktoru aramıştı işte bebek istiyormusunuz falan diye. o zaman ben kocam istemiyor diye biliyordum hap kullan o zaman dedi tamam dedim eşimle konuştum meğer ben çekingen kalınca o da istediğini söylemiyormuş kullanmıcaksın o hapları zararlı dedi. evlendiğimiz ilk günden beri deniyoruz 5 ovü. geçti. tık yok :44:

evet canım çalışıyorum 7 15 de yola çıkıyorum 8 de iş başı izmirde yaşıyorum 1 yıl 7 ay 23 günlük evliyim eşim bnden sonra cıkıyo evden 8 30 gibi

MasAllah canim :)
Fotografta ki senmisin?
Sen isen gelinligin gördügüm kadari ile cook güzel
Forumda bazen gelinlikleri görüyorum esime diyorum yeniden yapalim dügünümüzü

Al benden de o kadar canim
Ev hanimi olmak tabii ki cok zor 7/24 meslek..
Ama ancak anne olacaksin kalabalik bir ailen olacak o zaman..
Suan bende 3,5/12 yani

Haklısın canım .Zaten gün aşırı ilişkiye giriyoruz. Bakalım ne olcak. Off offf millet bi seferde kalır .kocası üstüne ceket atsa kalıyorlar .benim üstüme gardırop bosalt tık yok

Canim ya ablamin komusu emzirirken hamile kalmis.
Komsular demis ona ceketini üstümüze at hamile kaliriz belki.
Oda demis ki atmama gerek yok göstermem yeter

uyuycaz tabi çok çalışıyoruz biz evde di mi canım gerçi ben oldum olası uykucuyum

Sorma canim yukarda anlattim zaten ne kadar cok calitigimi
Bende uykucuyumdur ya
Eskiden okula gittigim zamanlar eve gelir yemek yer gider 1-2 saat uyurdum

Kızlar benide ekleyin 2 aylık evliyim.26 yaşındayım BAT 17 ocak inş hamile kalırım en kısa zamanda

Askgulu aramiza hos geldin
Daha cicim aylarinizdasiniz desene
InsaAllah RAbbim cok bekletmeden gönderir bebegini..
Listeye ekliyorum senide

Herkese gunaydin en guzel anne adaylari. hepimizin istedigi haberleti aldigi bi ay olur ins. Listede bende oluyum istiyorum. 26 yasindayim bat 17 ocak

hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versin evde kalmak zor bilirim 1 ay zor dayandım ben insan daha cok strese giriyor canım nerede yaşıyosun

evet ya evde olmak bir yandan rahat bir yandan kötü. çalışmak güzel. ben okurken bile çalışırdım insan kendi ayakları üzerinde duruyor, psikolojik olrak da kafan dağılıyor, güzel yani ama çocuk olursa çalışmak istemem işte o minicik pamuğu başkasına bırakıp nasıl gidebilirim kiii

InsaAllah bu ay olacak canim.
Pozitif düsünerek fakat stres yapmadan calismalara devam etmeliyiz.
O zaman insaAllah olumlu sonucu alacagiz.

Canim ben henüz adetliyim.
Sanirim bu hafta sonu bitecek.
Bizim ilk denememizdi ve basarili olamadik :)
Rabbim büyük bakalim ne zaman nasip edecek.

Ilk anda cok büyük bi hüsran yasadim sanki.
Ama simdi gercekten toparladim kendimi sanirim.
Hos bat tarihi yaklasinca nasil olacagim onu bilemiyorum simdi :)

Hanimlar listemiz gittikce uzuyor insaAllah hepimizin göbisine bebisler gelir

Bende gurbetteyim istanbulda hic kimsem uokt .komşu desen kimse yok .insanlar korkar olmuş komşuluk yapmaya. BBende yanlız kalmak istemiyorum o yüzden bebeğim olsa onunla ilgilenirim diyorum . Ama henüz hazır değilim . Şimdi telaş yapmıyorum ama Sen beni bat a bir hafta kala gor kendimi harap ediyorum. .

Herkese gunaydin en guzel anne adaylari. hepimizin istedigi haberleti aldigi bi ay olur ins. Listede bende oluyum istiyorum. 26 yasindayim bat 17 ocak

Günaydin canim hos geldin tekrar
InsaAllah 17sinde cift cizgiyi görenlerden olursun.
10 gün kalmis canim..
Gün yaklastikca heyecanda artacaktir eminim

Aynen canim ya..
Bende bebegim olursa (insaAllah) calismam..
Hos zaten simdide is bulup calisamadim bebekli olunca hayli hayli almazlar beni

ayy canım Allah bize bi minik tosbik nasip etsin de o nedenle uykusuz kalalım inşallah

2. Aşılamamızı yaptırdık inşallah sonucu güzel olur :)

inşallah :) hayırlısı olsun

evet aslında bu da çok istediğini gösteriyor canım. Allah hayırlısını versin inşallah zaten o bizim için doğrusunu bilir

ben de çalışmam diye planlıyorum ama yine de o zamanki şartlara bağlı benimki de canım. Allaha şükür eşim iyi para kazanıyor rahat bir geçimimiz var biraz düğün borçlarımız bile olmasına rağmen ama ben de çalışırsam 3 kişi hayli rahat geçinebiliriz. o yüzden belki yine de az bir ara verip sonra yine çalışabilirim :/ koklar koklar giderim artık işe

Son düzenleme:

Canim ben avusturyadan gelin geldim.
Kocaelideyim.
1 bucuk sene oldu ama hala ailemin boslugunu tam anlamiyla doldurabilen insanlar bulamadim.
Bulamam da eminim.
Suan yeni evimize tasinali 4 ay oldu hemen hemen.
Komsularimin 2-3üyle biraz daha sIk görüsüyorum.
Haftada bir sohbet filan yapiyorlar.
Gidiyorum bende bazen.
Ama henüz bir sirdas kazanmis yada edinmis degilim.
Cocugum olursa hersey daha güzel olacak insaAllah.
Hayatimiza yeni bir sayfa acmis olucaz insaAllah.

2. Aşılamamızı yaptırdık inşallah sonucu güzel olur :)

Hos geldin eburs :)
Hadi bakalim hayirlisi.
Rabbim insaAllah melegini gönderir size
Dualarimizla her birzimize destek olalim insaAllah

inşallah hayırlı zamanda Rabbim nasip eder gönlümüzdekini verir bize hayırlı bir şekilde.

Rabbim nasip etmemiş, bu ay olmaması gerekiyormuş, sonraki ay ya da aylarda daha hayırlı bir evlat nasip olacağı için belki de.. ilkinde tutmamış olabilir ve bunun bir çok sebebi olabilir, ovulasyon tarihini tutturamamış olabilirsin, kaliteli sperm yumurtaya ulaşmamış olabilir döllenme olmamıştır.. bunun bir çok bahanesi var. ilkinde olmadı diye yıkılmamak gerek azimle ve duayla denemeye devam etmek gerek.

Canlar listemiz suan en güncel haliyle birinci sayfada..
Her zaman gelemesekte en azindan ara ara ugrayip bir bilgi verelim ne durumda oldugumuza dair

Haftaya pazartesi mevlid kandili hanimlar..
InsaAllah hep birlikte o gün bir birmiz icin dua edelim ne dersiniz

inşaalllah
canım hep ben korundum hapla 3 ay önce bırakıyorum 4. ay başlıyoruz ilk bebeğimde 4. ay hamile kaldım
walla nasıl oldu ben de bilmiorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…