- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Canim o mahalleye bir sefer geldim kurstan arakdasim evine davet etmisti.
Mahallende kiracimisin yoksa ev sahibimi?
Merkeze biraz uzak olan bir mahalle oldugu icin henüz cevre edinememis olabilirsin.
Ama dedigim gibi zamanla oda olacaktir insaAllah.
Sen cok fazla icine kapanamamaya calis.
Canim komek var bildigim kadariyla bir de gesmek var.
Internetten yinede bir bak belki ilgini ceken yeni bir alan vardir?
Esin vardiyalimi calisiyor yoksa sabit mi?
Baksana nerden nereye hamilelik topikinden 'komsu' ciktik
Canim olumsuz düsünme.
Ama streste yapma kendine.
InsaAllah tutunmustur bebegin
:18: Ayyy.. heyecanlandim bende..
Canim senin adet kanaman gelmemisti öylemi?
Normal gebelik testi alip yapsan mi acaba?
Yada direk hcg mi ölctürsen
Sadiye cim inşalla hamilesindir . Birbirimiz icinndua edelim ..ayyyyy inşallah ama yapmaya korkuyorum gelen giden yok 11 kadar bekliyim dedim pazar a kadar olmassam pazar eşim evdeyken yapıcam iki gün önce az pembe kan geldi inşallah yerleşmedir tek umudum o korkuyotum yaaa negatif çıkarsa diye
Mustafa Pasa Camiisine cok yakinsin o zaman.
Ayy heyecanlandim simdi belkide tanisiyoruzdur ama farkinda degiliz
Sadiye cim inşalla hamilesindir . Birbirimiz icinndua edelim ..
olabilir ÖZEN YUFKA VAR biliyosan ben onun çaprazında oturuyorum eskiden hakmar vardı altımda yeni bina cym grp yazıyo cephede geçerken filan görmüşsündür belki sen nerdesin
canım 2 gece önce gittim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı değerim negatifti. daha 10u 11i gibiydi adet günüm ama şimdi bu çok silik de olsa çizgi :S ne bileyim elim ayağım boşaldı ya
inşallah cnm ben herkeze dua ediyorumn allahım kimsenn yüzünü çevree krşı eymesin göbüşü kucağı boş kalmasın tez zamnda bebişine kavuştursun inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr bişey diyeceğim şuan ellerim titriyor bu olabilir mi bilmiyorum ama. dün netten aldığım erken gebelik testlerim gelmişti ya şuan onu bi deniyim dedim nolur nolmaz diye ama ikinci çok silik bi çizgi var. allahım bu ne????:18:
Amin camin amin insaAllah.
Olumlu düsünüyoruz ve kötü düsünceleri aklimiza getirmiyoruz
Canim ben tatlikuyudayim yazdim arka sayfada ama görmedin canim
ayyyyy inşallah cnm yüklesene bizde bakalım adetin geçmişmiydi yoksa daha varmıydı cnm hatırlıyamadım ayyyy inşallah güzel haber alırız
Amin canim insaAllah.
Evet cok dogru söylüyorsun.
Ilk negatif sonucu alinca insan bi anda en kötü ihtimaller aklina geliyor nedense.
Ama zaman sonra dinginlesiyorsun.
Kafani toparliyorsun bi nevi.
Bende ablamla konustuktan sonra kendime geldim.
Oda bana ayni senin söylediklerini söylemisti.
Birde burda ki bir arkadasin yazdigini da mantikli bulmustum.
Spermler ve yumurtalar ilk defa 'bulustu'..
Ben daha öncesinde hapla korunuyordum cünkü.
Sonrada esim korundu.
Yani gercekten her anlamda bir ilk oldu.
InsaAllah Rabbim saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
Ve o evlatlarimiza kavusana kadar da bol bol sabir versin insaAllah.
Sen peki korunuyormuydun daha önceden?
yok canım ben hiç korunmadım eşimde idi top. haplar kullanmanın hormonların dengesini şaşırttıgını biliyoruz bu sebeple kullanmadım gerçi bu biraz eşin anlayışı ile ilgili bişey, hani çiftler arasındaki gelişmeler nasıl gerektiriyorsa öyle oluyor biraz, çok şükür kullanmadım, o sebeple niyetlendiğimizde bi kaç içinde hamile kalabildim. hap vs. kullandığında vucudun normal dengesine dönebilmesi için bi süre gerekiyor, hap kullanan arkadaşlar sabırla beklesinler.
canım ben çalışıyorum en azında kızımı okula yanımda götürürüm ufaklık bakıcıda kalır diye düşündük
bakalım Rabbim naip ederse
yoksa ben daha erken olsun isterdim 2 yaş dolunca falan ama şartlar işte....
şartlar zor çok haklısın istemek de yetmiyor ki şartları uydurmak lazım, 1 bebek bile o kadar yoruyor ki insanı, Allah'ım 2. lerde sabırla anlayışla büyütebilmek nasip etsin ama şu bir gerçek ki kendinden çok büyük ödünler vererek büyüyor bebekler
Allah bağışlasın canım kızımvar benim de
maaşallah canım Allah'ım hayırlı gönlüne göre bir kardeş nasip etsin
olabilir ÖZEN YUFKA VAR biliyosan ben onun çaprazında oturuyorum eskiden hakmar vardı altımda yeni bina cym grp yazıyo cephede geçerken filan görmüşsündür belki sen nerdesin
hmmm sen aşağıda kalıyosun bana nazaran ama ne güzel kısmete bak yakın çıktık
canım şuan resmini net bir şekilde çekmeye çalışıyorum becerebilirsem atıcam. yok daha günüm gelmedi 10u gibi falan adetim. erken gebelik testi bir de bu
Annamm topikten bildigin komsun ciktik. Ben emlak konutlarina yakinim bide donerci metin ustanın ordayım sitemiz e 5 e bakıyor.. ve sitemiz cok kalabalik 100 daire var ben kiraciyim cogu çalışıyor .esim 8 aksam 5 çalışıyor hafta sonu da evde .
canım şuan resmini net bir şekilde çekmeye çalışıyorum becerebilirsem atıcam. yok daha günüm gelmedi 10u gibi falan adetim. erken gebelik testi bir de bu
yok canım ben hiç korunmadım eşimde idi top. haplar kullanmanın hormonların dengesini şaşırttıgını biliyoruz bu sebeple kullanmadım gerçi bu biraz eşin anlayışı ile ilgili bişey, hani çiftler arasındaki gelişmeler nasıl gerektiriyorsa öyle oluyor biraz, çok şükür kullanmadım, o sebeple niyetlendiğimizde bi kaç içinde hamile kalabildim. hap vs. kullandığında vucudun normal dengesine dönebilmesi için bi süre gerekiyor, hap kullanan arkadaşlar sabırla beklesinler.
Canim kiraciysan bosver..
InsaAllah yakin zamanda kendi evinizi alirsiniz..
Daha farkli bir mahalleden..
Osman Yilmaz mesela..
Sanirim sadiyenin oturudugu mahallede osman yilmaz diye geciyor degil mi?
100 daire baya baya fazla :)
Kizlar kis ciksin insaAllah bulusuruz meydanda bi dondurma yeriz ne dersiniz
Evet canim komsu ciktik
Tatlikuyu köprüsü var ya oraya 7dk sürüyor bizim evden.
Esimle tasinirken saat tutmustuk
Sen gebzenin yerlisimisin?
Ben 1 bucuk sene önce geldim.
Aslen karadenizliyim.
Ay hadi bakalim canim ne güzel bir süpriz olur bize
Canim kiraciysan bosver..
InsaAllah yakin zamanda kendi evinizi alirsiniz..
Daha farkli bir mahalleden..
Osman Yilmaz mesela..
Sanirim sadiyenin oturudugu mahallede osman yilmaz diye geciyor degil mi?
100 daire baya baya fazla :)
Kizlar kis ciksin insaAllah bulusuruz meydanda bi dondurma yeriz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?