Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

olumsuz düşünmüyorum hatta diğer aylara nazaran içimde değişik bir his var sanki bu ay olucak gibi ama inşallah psikolojik değildir inşallah cnm ahhh bi olsun neler neler yapıcam ben onaa

:18: Ayyy.. heyecanlandim bende..
Canim senin adet kanaman gelmemisti öylemi?
Normal gebelik testi alip yapsan mi acaba?
Yada direk hcg mi ölctürsen

canım 2 gece önce gittim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı değerim negatifti. daha 10u 11i gibiydi adet günüm ama şimdi bu çok silik de olsa çizgi :S ne bileyim elim ayağım boşaldı ya

Sadiye cim inşalla hamilesindir . Birbirimiz icinndua edelim ..

Mustafa Pasa Camiisine cok yakinsin o zaman.
Ayy heyecanlandim simdi belkide tanisiyoruzdur ama farkinda degiliz

olabilir ÖZEN YUFKA VAR biliyosan ben onun çaprazında oturuyorum eskiden hakmar vardı altımda yeni bina cym grp yazıyo cephede geçerken filan görmüşsündür belki sen nerdesin

olabilir ÖZEN YUFKA VAR biliyosan ben onun çaprazında oturuyorum eskiden hakmar vardı altımda yeni bina cym grp yazıyo cephede geçerken filan görmüşsündür belki sen nerdesin

Canim o kadar detayli bilmiyorum
Ama merkez hastanesinin yerini biliyorum.
Oradan asaga yürüyünce akse sapagina iniliyor.

canım 2 gece önce gittim kan tahlili yaptırdım 1.20 çıktı değerim negatifti. daha 10u 11i gibiydi adet günüm ama şimdi bu çok silik de olsa çizgi :S ne bileyim elim ayağım boşaldı ya

Canim ya
Bende öyle olurudum silikte olsa bir cizgi görsem.
Yani suan tek aklima gelen gec döllenme ihtimali

inşallah cnm ben herkeze dua ediyorumn allahım kimsenn yüzünü çevree krşı eymesin göbüşü kucağı boş kalmasın tez zamnda bebişine kavuştursun inşallah

Amin camin amin insaAllah.
Olumlu düsünüyoruz ve kötü düsünceleri aklimiza getirmiyoruz

Canim ben tatlikuyudayim yazdim arka sayfada ama görmedin canim

ayyyyy inşallah cnm yüklesene bizde bakalım adetin geçmişmiydi yoksa daha varmıydı cnm hatırlıyamadım ayyyy inşallah güzel haber alırız

Amin camin amin insaAllah.
Olumlu düsünüyoruz ve kötü düsünceleri aklimiza getirmiyoruz

Canim ben tatlikuyudayim yazdim arka sayfada ama görmedin canim

hmmm sen aşağıda kalıyosun bana nazaran ama ne güzel kısmete bak yakın çıktık

ayyyyy inşallah cnm yüklesene bizde bakalım adetin geçmişmiydi yoksa daha varmıydı cnm hatırlıyamadım ayyyy inşallah güzel haber alırız

canım şuan resmini net bir şekilde çekmeye çalışıyorum becerebilirsem atıcam. yok daha günüm gelmedi 10u gibi falan adetim. erken gebelik testi bir de bu

Son düzenleme:

Annamm topikten bildigin komsun ciktik. Ben emlak konutlarina yakinim bide donerci metin ustanın ordayım sitemiz e 5 e bakıyor.. ve sitemiz cok kalabalik 100 daire var ben kiraciyim cogu çalışıyor .esim 8 aksam 5 çalışıyor hafta sonu da evde .

hmmm sen aşağıda kalıyosun bana nazaran ama ne güzel kısmete bak yakın çıktık

Evet canim komsu ciktik
Tatlikuyu köprüsü var ya oraya 7dk sürüyor bizim evden.
Esimle tasinirken saat tutmustuk
Sen gebzenin yerlisimisin?
Ben 1 bucuk sene önce geldim.
Aslen karadenizliyim.

canım şuan resmini net bir şekilde çekmeye çalışıyorum becerebilirsem atıcam. yok daha günüm gelmedi 10u gibi falan adetim. erken gebelik testi bir de bu

Ay hadi bakalim canim ne güzel bir süpriz olur bize

Canim kiraciysan bosver..
InsaAllah yakin zamanda kendi evinizi alirsiniz..
Daha farkli bir mahalleden..
Osman Yilmaz mesela..
Sanirim sadiyenin oturudugu mahallede osman yilmaz diye geciyor degil mi?
100 daire baya baya fazla :)

Kizlar kis ciksin insaAllah bulusuruz meydanda bi dondurma yeriz ne dersiniz

daha varmış çek bakalım ama pek ümitlenme kan testi yaptırmışsın çıkamış karmaşık olsa çıkmazmıydı kanda 6 günlük olsa bile çıkıyo diyolarya

Canim sende haklisin.
Ben 13 ay hapla korundum.
Biraktigimda kontrole gittim.
Esim 3-4 ay kendi korundu.
Bu süre zarfinda benim adet döngüm kendi saatine göre calismaya basladi :)
Suanda da dedigin gibi bekliyoruz iste.
Bakalim Rabbim ne zaman nasip edecek :)

yok güzeller mahallesi bülbül bağdat caddesi mustafa paşa caminn caddesi ama emlak konutlarına dönerci metin ustayı biliyorum kaynarcda oturuyo annem arabayla giderken gelirken hep görüyorum

yok ben bilecikliyim eşim yerlisi gebzenn köylerinden kaynarcada oturuyodum ben daha önce evlenn ce geldim gebzeye anladım karadenizli olduğunu efulimen sevgilim demekti değilmi annem giresunlu bnm

burda görünenden biraz daha net :S yani çizgiyi görüyorsun baya işte :S

olurrrr valla bayılırım dondurmaya o zmna belki göbişlerimizde gelir bizimle berber ayyçok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…