- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
canım bence bekle . ben 3 aydır tam edet gunu kalkıp yapıyorum sabırsızlıktan sonra negatıf cıkıyor bu ay ozellıkle test almadım ki kaç gün geçerse geçsin yapmıcam .. beklicem bu ay..sende bekle yavrum
bir yanım yap bir yanım yapma diyo negatif çıkrsa diye korkuyorum akşam ateşimi örçtüm 37.4 çıktı şimdi 37 çıkıyo ondan öncede hep 36.8 filan çıkıyodu gidip test alimmi kızlar çok tırsıyorummmm
selam kızlar bizde eşimle bu aydan itibaren çocuk çalışmalarına ciddi olarak başlıcaz. bana biraz akıl verirmisiniz şimdi ben dün regl oldum neler yapmak lazım regl den sonra anlatın biraz
bir yanım yap bir yanım yapma diyo negatif çıkrsa diye korkuyorum akşam ateşimi örçtüm 37.4 çıktı şimdi 37 çıkıyo ondan öncede hep 36.8 filan çıkıyodu gidip test alimmi kızlar çok tırsıyorummmm
ahaha ikiz mi. yle birşey oluyormuş bir de hiç beklemezken ikiz mucizesi hayırlısı olsun canım. yok stres yapmıyorum şimdi ilk anda elim ayağım boşaldı da şimdi iyiyim çok umutlu da değilim. olumsuz çıkarsa geçen geceki gibi yıkılmam da. herşeyin hayırlısı :)
sadiyecim bende liliye katilyorum.. :)
normalde bende beklerdim sabırsızlanmazdım ama iki önce az pembe kan geldi yerleşmeyse çıkar gibi geliyo kafam karışık olmassada kendimi ümitlendirmem
Canim olurmu olur bakarsin Rabbim cifte mutluluk nasip eder
Canim atesin demek ki yüksek..
Yani alman forumlarinda takip ettigime göre 0,1 yükselik bile bir anlam tasiyormus :44:
Mousecim hos geldin canim
InsaAllah Rabbim aratmadan nasip eder..
aman al gitsin ozaman.. öyle yada böyle sonucu öğrencez bea. :)
gaza geldim gidip bir tane test alim bari 4 sat sonra yaparım çıkmassada üzülmiycem can sağlığı bir dhaki ay çalışırız artık
Zor, yorucu bir yaşam bizi bekler canım o zaman ama olsun Allahtan gelen herşey kabulum :)) bakıcaz bakalım
valla aklma geldikçe öyle ölcüyodum eğerbnm ölçü bozuk değilse hep 36.4 5 6 diye dün akşam 10 filn dı ölçtüm 37.4 çıktı bende şaşırdım şimdi 37 çıkıyo doğrudur valla bilmiyorum yapıcam bugün test bende merak ettim ama çişimi tutmm lzım
Aynen canim..
Negatif olsada yilikmak yok..
Calismalara son sürat devam :)
Canim hayirlisi Allahtan :)
Bak sayende hepimiz sevindik insaAllah bizde o silikte olsa ikinci cizgiyi görürüz :)
al canım. erken gebelik testi al hemde daha hassas ya onlar.. hadi inşallah güzel haberler vardır :)
eczane vardır yakınında git al valla yaparsın hemen. bizide habersiz bırakma komşu :)
burdaki eczaneye sordum ben birkere yok öyle bişey demişti bende norml almıştım
olsun o zaman normallerden al varsa çıkar elbetayy hadi inşş
inşallh cnnmmm dua edin benm için
selam kızlar bizde eşimle bu aydan itibaren çocuk çalışmalarına ciddi olarak başlıcaz. bana biraz akıl verirmisiniz şimdi ben dün regl oldum neler yapmak lazım regl den sonra anlatın biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?