Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

normalde bende beklerdim sabırsızlanmazdım ama iki önce az pembe kan geldi yerleşmeyse çıkar gibi geliyo kafam karışık olmassada kendimi ümitlendirmem

Canim atesin demek ki yüksek..
Yani alman forumlarinda takip ettigime göre 0,1 yükselik bile bir anlam tasiyormus :44:

selam kızlar bizde eşimle bu aydan itibaren çocuk çalışmalarına ciddi olarak başlıcaz. bana biraz akıl verirmisiniz şimdi ben dün regl oldum neler yapmak lazım regl den sonra anlatın biraz

Mousecim hos geldin canim
InsaAllah Rabbim aratmadan nasip eder..

al canım. erken gebelik testi al hemde daha hassas ya onlar.. hadi inşallah güzel haberler vardır :)

Canim olurmu olur bakarsin Rabbim cifte mutluluk nasip eder

normalde bende beklerdim sabırsızlanmazdım ama iki önce az pembe kan geldi yerleşmeyse çıkar gibi geliyo kafam karışık olmassada kendimi ümitlendirmem

aman al gitsin ozaman.. öyle yada böyle sonucu öğrencez bea. :)

Canim atesin demek ki yüksek..
Yani alman forumlarinda takip ettigime göre 0,1 yükselik bile bir anlam tasiyormus :44:

Mousecim hos geldin canim
InsaAllah Rabbim aratmadan nasip eder..

valla aklma geldikçe öyle ölcüyodum eğerbnm ölçü bozuk değilse hep 36.4 5 6 diye dün akşam 10 filn dı ölçtüm 37.4 çıktı bende şaşırdım şimdi 37 çıkıyo doğrudur valla bilmiyorum yapıcam bugün test bende merak ettim ama çişimi tutmm lzım

gaza geldim gidip bir tane test alim bari 4 sat sonra yaparım çıkmassada üzülmiycem can sağlığı bir dhaki ay çalışırız artık

Aynen canim..
Negatif olsada yilikmak yok..
Calismalara son sürat devam :)

Zor, yorucu bir yaşam bizi bekler canım o zaman ama olsun Allahtan gelen herşey kabulum :)) bakıcaz bakalım

Canim hayirlisi Allahtan :)
Bak sayende hepimiz sevindik insaAllah bizde o silikte olsa ikinci cizgiyi görürüz :)

eczane vardır yakınında git al valla yaparsın hemen. bizide habersiz bırakma komşu :)

Aynen canim..
Negatif olsada yilikmak yok..
Calismalara son sürat devam :)

Canim hayirlisi Allahtan :)
Bak sayende hepimiz sevindik insaAllah bizde o silikte olsa ikinci cizgiyi görürüz :)

inşallah canım Allahım her birimize bu duyguları yaşamayı nasip eder inşallah

kızlar ben çıkıyorum namaz kılcam kahvaltı yapmadım daha evleri toplıyım sonra dışaı çıkıp test alim tam 4 de test yaparım bir aksilik çıkmassa haber veririm size öpüyorum siziiiiii by

selam kızlar bizde eşimle bu aydan itibaren çocuk çalışmalarına ciddi olarak başlıcaz. bana biraz akıl verirmisiniz şimdi ben dün regl oldum neler yapmak lazım regl den sonra anlatın biraz

KiZLaar hadi bakalim mouse arkadasimiza bildiklerimizi anlatalim

Mouse ben gördügün gibi cokta fazla bilgili degilim ama bildiklerim söyle..
Adet döngüne göre yumurta catlama gününü hesapliyorsun..
Ortalama 28 günde adet gören bir bayanin 14üncü gün yumurtasi catliyor..
Fakat bu herkes ayni olacak demek degil..
Kimisinin 28 gün adet döngüsü olsa bile 15inci 16inci gün de yumurtasi catlayabilir..

Bunu nasil anlayabilirsin?
Yine kisiden kisiye degisir.
Bazisi ovulasyon testleri kullanir.
Bunlar cift cizgiyi gösterdigi zaman iliski olmasi gerekitgini gösterir.
Ve cift cizgi ovulasyon testinde 'yumurtan catlayacak' demek oluyor 'catladi' demek olmuyor bildigim kadariyla.

Yine bazilari ates ölcme yöntemi ile o günü tesbit ediyor.
Örnegin normal günlerde 36,4 atesin.
Bir sabah 37 cikti bu ovulasyon günlerinde oldugunun isareti imis.
Ates ölcme yöntemi hakkinda cok az bilgim var.

Bazilari akintisindan anlayabiliyor.
Yogunlasan beyaz akinti.
Yada hafif pembemsi akinti.
Kokusuz olmasi sarti ile yine yumurtanin catladiginin belirtisi olabilirmis.

Gün asiri iliskinin önerildigini zaten biliyorsun canim.
Iliskiden sonra 20-30 dk ayaga kalkilmamasi gerektigni de biliyorsun.

Simdilik aklima gelenler bunlar..
Umarim yardimci olabilmisimdir :44:

Mouse dipnot:

Erkegin spermleri uygun ortamda (vajinanin islaklik durumu mesela daha uygun bir ortam) 5 güne kadar yasayabiliyormus.

Yumurta catladigi zaman ise 6-12 saat arasi yasiyormus.

Önerilen yumurta catlama gününden 1-2 gün önce iliski.

Spermler catlayan yumurtayi beklemeyi daha cok severmisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…