Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim öyle düsünüp daha da moralini bozma..
Simdi rahat olmaya calis..
Mesela bira kitap oku müzik dinle hatta en iyisi disari cik hava al biraz..
Sen kendini rahat birakirsan adetinde sökülecektir eminim

haklısın canım...ben kendimi mutfaga atıyıp...kekti pogacaydı derken rahatlarım bıraz....

herkes kendine cok iyi baksın bende kafa dagıtıp gelicem

inş vardır sana sevinelim....hayırlısı olsun

öyle.. inş :) sen üzme ama kendini diyeceğim gerçi demekle çözüm olmuyor ama, baksana benim de varsa mucize gibi birşey olur benim için. 2 gün önce adam resmen yüzüme gülerek baktı "negatif" dedi. halbuki onun güldüğü şey benim bütün umutlarımdı..

tamam biraz tuvaletim gelsin de yine yapayım :)

Kozlar buse sorcam benin son adetimde 4 gün önce geldi, bi öncekinden 2 gün önce geldi ben hangisini baz alicam simdi

bencede tereddütde kalmak daha zor varmı yokmu diye saatler geçmez valla

tamam biraz tuvaletim gelsin de yine yapayım :)[/QUOTE]

canım bazıları cok acımasız oluyor ..yenı hamılelıkse kanda cıkmamıs olabılır .. senın ıkıncı testının sonucunu beklıyorum

tamam biraz tuvaletim gelsin de yine yapayım :)

canım bazıları cok acımasız oluyor ..yenı hamılelıkse kanda cıkmamıs olabılır .. senın ıkıncı testının sonucunu beklıyorum [/QUOTE]

tamam canım ama şimdi çok tutmamış olacağım tuvaletimi hormon şeysi aynı olur mu ki. deminkinde 4 saattir tutuyordum

:)

canım ara ara dinen. akşamdan beri de hiç dinmeyen kasık ağrılarım var. bel ağrım var bir de çok ağır değil ama.

çok kaptırma kendini testler yanıltabiliyor sonra insan yıkılıyor..
en iyisi arkadaşların dediği gibi kan testine koş ya da 4 saat çişini tut yeni test yap canım benim .

inşallah görüştüğümüzde hepimiz hamiş oluruz :) komşucuklarım

ayyyyyy koca göbüşşlerimiz olsun yaa bu saat oldu gelen giden yok benim o leke yerleşmemiyi test alsam çıkarmı çok merak edyorum geçen ay 11 de olsun ama 25 26 günde adet oluyorum geçti atim ama 11 bekliyim mi yarın test yapıyımmı kararsısım siz ne dersinz kızlrrrrr

haklısın canım...ben kendimi mutfaga atıyıp...kekti pogacaydı derken rahatlarım bıraz....

herkes kendine cok iyi baksın bende kafa dagıtıp gelicem

Evet cipsim en iyisini yaparsin biraz kendini toparla kafa dagit ve yine gel tamam mi :)

inşallah görüştüğümüzde hepimiz hamiş oluruz :) komşucuklarım

Amiiin komsum amiin insaAllah :)

Hadi bakalim canim bekliyoruz seni :)

Kozlar buse sorcam benin son adetimde 4 gün önce geldi, bi öncekinden 2 gün önce geldi ben hangisini baz alicam simdi

Canim en son adet tarihinden hesaplaniyor diye biliyorum ben ama ?

çok kaptırma kendini testler yanıltabiliyor sonra insan yıkılıyor..
en iyisi arkadaşların dediği gibi kan testine koş ya da 4 saat çişini tut yeni test yap canım benim .

evet canım biraz tutup yine evde test yapayım pozitif çıkarsa hemen yakında bir tıp merkezi var zaten oraya gider kan veririm :)

bence hemen yap şekerim :)

evet canım biraz tutup yine evde test yapayım pozitif çıkarsa hemen yakında bir tıp merkezi var zaten oraya gider kan veririm :)

evet tatlım en mantıklısı o kendini stese sokma Allah korusun bebiş varsa etkilenir o yüzden su falan içme başka şeylerle ilgilen biazcık zaman geçir ve testi tekrarla . 2 gün önce kan testin çok düşük eğer şimdi hamileysen çok hızlı artmış değerlerin genelde ikiz bebişi olanların değeri çok yükselir :) hadi hayırlısı

canım bence bekle . ben 3 aydır tam edet gunu kalkıp yapıyorum sabırsızlıktan sonra negatıf cıkıyor bu ay ozellıkle test almadım ki kaç gün geçerse geçsin yapmıcam .. beklicem bu ay..sende bekle yavrum

bence hemen yap şekerim :)

bir yanım yap bir yanım yapma diyo negatif çıkrsa diye korkuyorum akşam ateşimi örçtüm 37.4 çıktı şimdi 37 çıkıyo ondan öncede hep 36.8 filan çıkıyodu gidip test alimmi kızlar çok tırsıyorummmm

selam kızlar bizde eşimle bu aydan itibaren çocuk çalışmalarına ciddi olarak başlıcaz. bana biraz akıl verirmisiniz şimdi ben dün regl oldum neler yapmak lazım regl den sonra anlatın biraz

ahaha ikiz mi. yle birşey oluyormuş bir de hiç beklemezken ikiz mucizesi hayırlısı olsun canım. yok stres yapmıyorum şimdi ilk anda elim ayağım boşaldı da şimdi iyiyim çok umutlu da değilim. olumsuz çıkarsa geçen geceki gibi yıkılmam da. herşeyin hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…