- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Canim öyle düsünüp daha da moralini bozma..
Simdi rahat olmaya calis..
Mesela bira kitap oku müzik dinle hatta en iyisi disari cik hava al biraz..
Sen kendini rahat birakirsan adetinde sökülecektir eminim
inş vardır sana sevinelim....hayırlısı olsun
inşallh allah nasip ederse görürüz hepimz beklemek çok zorrr
inş vardır sana sevinelim....hayırlısı olsun
Canim 2gundur degerin yukselmistir cunku hemen bu silik cizgi cikipta hamile olmayani duymadim hic kesin gibi bisey ama istersen testin dogrulugunu kanitlamak icin bitane daha test yap ama dakika tut bakalim kacinci dkda cikicak.
Ama hemen yap merak ederiz
Chipscim uyanip direk daha yatakta telden hemen girip senin sonucuna okudum. Moral bozmak yok hemen. Bikac gun daha bekleyelim olurmu . Biz yanindayiz
Canim 2gundur degerin yukselmistir cunku hemen bu silik cizgi cikipta hamile olmayani duymadim hic kesin gibi bisey ama istersen testin dogrulugunu kanitlamak icin bitane daha test yap ama dakika tut bakalim kacinci dkda cikicak.
Ama hemen yap merak ederiz
tamambiraz tuvaletim gelsin de yine yapayım :)
:)
canım ara ara dinen. akşamdan beri de hiç dinmeyen kasık ağrılarım var. bel ağrım var bir de çok ağır değil ama.
inşallah görüştüğümüzde hepimiz hamiş oluruz :) komşucuklarım
haklısın canım...ben kendimi mutfaga atıyıp...kekti pogacaydı derken rahatlarım bıraz....
herkes kendine cok iyi baksınbende kafa dagıtıp gelicem
inşallah görüştüğümüzde hepimiz hamiş oluruz :) komşucuklarım
öyle.. inş :) sen üzme ama kendini diyeceğim gerçi demekle çözüm olmuyor ama, baksana benim de varsa mucize gibi birşey olur benim için. 2 gün önce adam resmen yüzüme gülerek baktı "negatif" dedi. halbuki onun güldüğü şey benim bütün umutlarımdı..
tamambiraz tuvaletim gelsin de yine yapayım :)
Kozlar buse sorcam benin son adetimde 4 gün önce geldi, bi öncekinden 2 gün önce geldi ben hangisini baz alicam simdi
çok kaptırma kendini testler yanıltabiliyor sonra insan yıkılıyor..
en iyisi arkadaşların dediği gibi kan testine koş ya da 4 saat çişini tut yeni test yap canım benim .
ayyyyyy koca göbüşşlerimiz olsun yaa bu saat oldu gelen giden yok benim o leke yerleşmemiyi test alsam çıkarmı çok merak edyorum geçen ay 11 de olsun ama 25 26 günde adet oluyorum geçti atim ama 11 bekliyim mi yarın test yapıyımmı kararsısım siz ne dersinz kızlrrrrr
evet canım biraz tutup yine evde test yapayım pozitif çıkarsa hemen yakında bir tıp merkezi var zaten oraya gider kan veririm :)
bence hemen yap şekerim :)
ayyyyyy koca göbüşşlerimiz olsun yaa bu saat oldu gelen giden yok benim o leke yerleşmemiyi test alsam çıkarmı çok merak edyorum geçen ay 11 de olsun ama 25 26 günde adet oluyorum geçti atim ama 11 bekliyim mi yarın test yapıyımmı kararsısım siz ne dersinz kızlrrrrr
bence hemen yap şekerim :)
evet tatlım en mantıklısı o kendini stese sokma Allah korusun bebiş varsa etkilenir o yüzden su falan içme başka şeylerle ilgilen biazcık zaman geçir ve testi tekrarla . 2 gün önce kan testin çok düşük eğer şimdi hamileysen çok hızlı artmış değerlerin genelde ikiz bebişi olanların değeri çok yükselir :) hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?