Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ayy cok guzellll resmen belli olmuuuussss hemen kan ver ay yakin olsak alir gotururdum seni hastaneye :))

Başka testin varmı canım tekrarla . Super bence hemen doktora git .bugun sonucu verirler. Ben oolsam duramam yerimde cok heyecanli

aynenn çok heycanlı ben çift çizgi görsem ne yaparım del olrum bir senedir bekliyorum bende istiyorum çift çizgi yaaaaaaaa

Hoşgeldin canım moral bozmak yok dua dua rabbim hayırlısını versin dicez sakın üzülme canım

cnm tam adet gnnde bence kan testini tekrarla ama bebiş olmasaydı tek çizgi olurdu hayırlı olsun inşallah gelmiştir bebişin annesine

evet kızlar 5 taneydi testim daha ilkini kullandım. annemi aradım şimdi dur kimseye birşey söyleme hemen dedi tabi testi göremediği için. acaba diyorum yarın sabah yine aynısını yapsam çizgi çıkarsa kan tahliline mi gitsem. yoksa bugün yine test yapsam çıkarsa bugün mü gitsem. çok karmaşığım :S yani korkuyorum yine negatif çıkarsa diye..

aynenn çok heycanlı ben çift çizgi görsem ne yaparım del olrum bir senedir bekliyorum bende istiyorum çift çizgi yaaaaaaaa

Komsucum Sende göreceksin insaAllah.
tarcin arkadasimizin dedigi gibi simdiye kadar demek ki Rabbim dogru zaman dememis..
InsaAllah bundan sonra nasip olacak..

idrarında 5-10 dak. dan fazla beklettiysen yanıltıcı bir şekilde çizgi çıkabiliyor bu sebeple söylenilen dak. da tuttuguna emin olmalısın, yoksa aldatıcı olabilir. bir de gidip ateşini ölçüp bize yaz bakalım kaç :)

Canim ya bende testin pozitif oldugunda yanilma payi olmadigini biliyorum fakat negatif cikarsa yanilma payi olabilirmis..
Senin yerinde olsam coktan gitmistim hcg ölctürmeye
Bak beyaznanede bir hafta öncesinden göründü seninse sadece 3-4 gün var bata :)
Belirsizlik insani daha kötü etkiler diye düsünüyorum canim
Cok sevindim senin adina..

InsaAllah uykularini bölek bir tosbacigin gelecek bak

hiç vücudunda belirti var mı peki ?

Hos geldin canim
InsaAllah moral bozmak yok..
Adetin hemencik gelsin de..
Yeni ay icin yeni calismalara basla canim

hoşbulduk canım....demek ki hakkımda hayırlısı buymuş...
kendime kızıyorum stres yaptım günüm gecikti....stres yapmasaydım zamanında gelirdi

Hoşgeldin canım moral bozmak yok dua dua rabbim hayırlısını versin dicez sakın üzülme canım

hoşbuldum canım...cok tesekkür ederim....inş hepimiz mutlu haberi alırız yakın zamanda...

hayırlı olsun canım ben negatıf gördüm ama sen pozitif gördün....buna sevindim....hayırlı olsun inş bebiş vardır

Ayy cok guzellll resmen belli olmuuuussss hemen kan ver ay yakin olsak alir gotururdum seni hastaneye :))

:) canım şimdi de kalkıp gitmek istiyorum da. ya test yanlışsa tekrar bana bakıp malesef negatif demeleri ihtimalini göze alamıyorum. 2 gün önce en kötü anlarımdan biriydi o..

sağol canım. Allahım hepimize hayırlısını versin. ne bileyim ben çok umutlanmak istemiyorum da.. hayırlısı olsun :)

hoşbulduk canım benim :) az kaldı ama hiç tık yok bende belirti falan :)

Olsun canim herkeste belirti olacak diye bir sey yokmus zaten :)
InsaAllah sende de mucize gibi gelir bebegin :)

hoşbulduk canım....demek ki hakkımda hayırlısı buymuş...
kendime kızıyorum stres yaptım günüm gecikti....stres yapmasaydım zamanında gelirdi

Canim öyle düsünüp daha da moralini bozma..
Simdi rahat olmaya calis..
Mesela bira kitap oku müzik dinle hatta en iyisi disari cik hava al biraz..
Sen kendini rahat birakirsan adetinde sökülecektir eminim

:) doğru diyorsun canım.. tamam kalkıp karını doyurup gideceğim kan testine :)

hiç vücudunda belirti var mı peki ?

canım ara ara dinen. akşamdan beri de hiç dinmeyen kasık ağrılarım var. bel ağrım var bir de çok ağır değil ama.

:) canım şimdi de kalkıp gitmek istiyorum da. ya test yanlışsa tekrar bana bakıp malesef negatif demeleri ihtimalini göze alamıyorum. 2 gün önce en kötü anlarımdan biriydi o..

Canim 2gundur degerin yukselmistir cunku hemen bu silik cizgi cikipta hamile olmayani duymadim hic kesin gibi bisey ama istersen testin dogrulugunu kanitlamak icin bitane daha test yap ama dakika tut bakalim kacinci dkda cikicak.
Ama hemen yap merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…