kızlar şuan ellerim titrediğinden tek tek alıntılayamadım :) kusuruma bakmayın. evet beklenen adet günü 10u falan. kan tahlilini 2 gün önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ve testi yapar yapmaz çizgi belirmeye başlamıştı zaten yani öyle çok fazla zaman geçmedi :) ay Allahım bu bir mucize olabilir mi :)))
günaydın :) :122::122:
Başka testin varmı canım tekrarla . Super bence hemen doktora git .bugun sonucu verirler. Ben oolsam duramam yerimdecok heyecanli
merhabalar
tesekkür ederim desteginiz için.....iyi ki varsınız
ama sanırım aramızda test yapan hamiş var bu güzel haber....tebrik ederim.....
benim adet gelmediğinden bat tarıhı belli deil....kırmızılar gelınce yeni bat söylerim
cnm tam adet gnnde bence kan testini tekrarla ama bebiş olmasaydı tek çizgi olurdu hayırlı olsun inşallah gelmiştir bebişin annesine
aynenn çok heycanlı ben çift çizgi görsem ne yaparım del olrum bir senedir bekliyorum bende istiyorum çift çizgi yaaaaaaaa
Hos geldin canim
Seninde bat'a az kaldi degil mi:)
Nasil hiss ediyorsun?
Sevindim valla. Şans iste tevafuk
kızlar şuan ellerim titrediğinden tek tek alıntılayamadım :) kusuruma bakmayın. evet beklenen adet günü 10u falan. kan tahlilini 2 gün önce yaptırmıştım 1.20 çıkmıştı. ve testi yapar yapmaz çizgi belirmeye başlamıştı zaten yani öyle çok fazla zaman geçmedi :) ay Allahım bu bir mucize olabilir mi :)))
evet kızlar 5 taneydi testim daha ilkini kullandım. annemi aradım şimdi dur kimseye birşey söyleme hemen deditabi testi göremediği için. acaba diyorum yarın sabah yine aynısını yapsam çizgi çıkarsa kan tahliline mi gitsem. yoksa bugün yine test yapsam çıkarsa bugün mü gitsem. çok karmaşığım :S yani korkuyorum yine negatif çıkarsa diye..
evet kızlar 5 taneydi testim daha ilkini kullandım. annemi aradım şimdi dur kimseye birşey söyleme hemen deditabi testi göremediği için. acaba diyorum yarın sabah yine aynısını yapsam çizgi çıkarsa kan tahliline mi gitsem. yoksa bugün yine test yapsam çıkarsa bugün mü gitsem. çok karmaşığım :S yani korkuyorum yine negatif çıkarsa diye..
Hos geldin canim
InsaAllah moral bozmak yok..
Adetin hemencik gelsin de..
Yeni ay icin yeni calismalara basla canim
Hoşgeldin canım moral bozmak yok dua dua rabbim hayırlısını versin dicez sakın üzülme canım
Ayy cok guzellll resmen belli olmuuuussss hemen kan ver ay yakin olsak alir gotururdum seni hastaneye :))
KomsucumSende göreceksin insaAllah.
tarcin arkadasimizin dedigi gibi simdiye kadar demek ki Rabbim dogru zaman dememis..
InsaAllah bundan sonra nasip olacak..
hoşbulduk canım....demek ki hakkımda hayırlısı buymuş...
kendime kızıyorum stres yaptım günüm gecikti....stres yapmasaydım zamanında gelirdi
hoşbuldum canım...cok tesekkür ederim....inş hepimiz mutlu haberi alırız yakın zamanda...
hayırlı olsun canım ben negatıf gördüm ama sen pozitif gördün....buna sevindim....hayırlı olsun inş bebiş vardır
hoşbulduk canım benim :) az kaldı ama hiç tık yok bende belirti falan :)
hoşbulduk canım....demek ki hakkımda hayırlısı buymuş...
kendime kızıyorum stres yaptım günüm gecikti....stres yapmasaydım zamanında gelirdi
Canim ya bende testin pozitif oldugunda yanilma payi olmadigini biliyorum fakat negatif cikarsa yanilma payi olabilirmis..
Senin yerinde olsam coktan gitmistim hcg ölctürmeye
Bak beyaznanede bir hafta öncesinden göründü seninse sadece 3-4 gün var bata :)
Belirsizlik insani daha kötü etkiler diye düsünüyorum canim
Cok sevindim senin adina..
InsaAllah uykularini bölek bir tosbacigin gelecek bak
hiç vücudunda belirti var mı peki ?
sağol canım. Allahım hepimize hayırlısını versin. ne bileyim ben çok umutlanmak istemiyorum da.. hayırlısı olsun :)
:) canım şimdi de kalkıp gitmek istiyorum da. ya test yanlışsa tekrar bana bakıp malesef negatif demeleri ihtimalini göze alamıyorum. 2 gün önce en kötü anlarımdan biriydi o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?