Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

yok karamsar olmamaya özen gösteriyorum Allahım ne zaman nasip ederse bakalım

yok karamsar olmamaya özen gösteriyorum Allahım ne zaman nasip ederse bakalım

Evet canim..
Esini ne zamandir taniyorsun?
3 aylik evliyim dedin ya daha yeni gelinsin masAllah
Biz eskidik artik

eşimi 6 yıldır tanıyorum canım :) bende artık eskidim :) sen ne kadarlık evlisin ki..

1,5 sene olacak onumuzde ki ayin 8 inde :))

Ayy bak aklima ne geldi Eger ki insaAllah batimdan sonra test yaparsam positiv cikarsa bir bucuk yasina girdigimiz gun soylerim

1,5 sene olacak onumuzde ki ayin 8 inde :))

Ayy bak aklima ne geldi Eger ki insaAllah batimdan sonra test yaparsam positiv cikarsa bir bucuk yasina girdigimiz gun soylerim

ne zaman adet tarihin canım inşlhhh yaaa neler yapıyorsun peki canım yumurtlama gününe yakın mı yaptın

ne zaman adet tarihin canım inşlhhh yaaa neler yapıyorsun peki canım yumurtlama gününe yakın mı yaptın

05/01 batim canim..
suan da adetliyim pazar gunu abdestlenicem..
haftaya da insaAllah calismalara baslayacagiz..
neler yapiyosun derken ben bu ay her iki gunde bir calisma yapariz diyorum..
ovulasyon testlerim var ama onlari eger ki olmayacaksa daha sonra ki aylarda kullanirim insaAllah :)

olur da kullanmana gerek kalmaz inşlhhh :))
bana da dua et batım 27 aralık olmıyım inşlhhh :) hayırlısı ile

olur da kullanmana gerek kalmaz inşlhhh :))
bana da dua et batım 27 aralık olmıyım inşlhhh :) hayırlısı ile

Amin canim insaAllah :)
Hayirlisiyla 27 sinde kirmizilari gormezsin de cift cizgiyi gorursun insaAllah

çıkmadıki hiç görelim :)) tek çizgi gördüm o da kalındı kırmızı gbi :)))

dogru diyosun bende tek cizgiyi gordum simdlik sadece :))

Sen calisiyomusun?
Ben ev hanimiyim ama iki haftadir cok tembel ev hanimiyim..
Yarin biraz evi toparlayim ya.. Makineye cekeyim toz alayim camasirlarda var hem yikanacak hem utulenecek..

Cocuk olursa ben naparim dusunemiyorum Simdiden boyle zor yetisiyorsam ev islerine :)))

Çalışıyorum canıım muhasebeciyim :))) evimde eşimede işimede yetişiyorum şimdilik bebek olunca bilemem :))))

herkse mrb hamile olmak çok güzel bir duygu bende bugun doktora gititm ve 5 haftalık hamileyim allahım herkese nasip etsin çok güzel duygu:)

allah sağsalim kucağına lamyı nasip etsin canım biliyormuydun hamile olduğunu yoksa doktordamı öğrendin bilgilendr bıraz bizi bakalım neler yaptın :))) meleğin için biz neler yapalım :)))

:))) saol canım benim,nerde yaşıyorsun? kaç yaşındasın?

24 yasindayim ben avusturyadan kocaeline gelin geldim :) sen nerde yasiyosun :)

herkse mrb hamile olmak çok güzel bir duygu bende bugun doktora gititm ve 5 haftalık hamileyim allahım herkese nasip etsin çok güzel duygu:)

Ay ne guzel masAllah :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :) Darisi hepimizin basina insaAllah :)

ya ben hiç bilmiyordum daha önce test yaptım çıkmadı fakat adet olmadım için gitmiştim ve bana kan testi yaptı o an öğrendim ve çok mutlu oldum tekrar ben eve geldim içimde kuşku kalmasın diye birde idrar testi yaptım onda çift çizgi çıktı benim mutlugum daha da yüseklti bugun de kesesini oluşturmuş ona baktım :):))))))))))) çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…