24 yasindayim ben avusturyadan kocaeline gelin geldim :) sen nerde yasiyosun :)
Ay ne guzel masAllah :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insaAllah :) Darisi hepimizin basina insaAllah :)
ya ben hiç bilmiyordum daha önce test yaptım çıkmadı fakat adet olmadım için gitmiştim ve bana kan testi yaptı o an öğrendim ve çok mutlu oldum tekrar ben eve geldim içimde kuşku kalmasın diye birde idrar testi yaptım onda çift çizgi çıktı benim mutlugum daha da yüseklti bugun de kesesini oluşturmuş ona baktım :):))))))))))) çok mutluyum
ya ben hiç bilmiyordum daha önce test yaptım çıkmadı fakat adet olmadım için gitmiştim ve bana kan testi yaptı o an öğrendim ve çok mutlu oldum tekrar ben eve geldim içimde kuşku kalmasın diye birde idrar testi yaptım onda çift çizgi çıktı benim mutlugum daha da yüseklti bugun de kesesini oluşturmuş ona baktım :):))))))))))) çok mutluyum
23 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum :)
:)) Canim kan tahlili idrar testinden daha guvenilir zaten ama olsun cift cizgiyi de gordun bu sayede.. İlk deneme de oldumu yoksa uzun zamandir bekliyormuydun?
Komsu sayiliriz :) Sen esini o zaman cocukluktan taniyorsun sanirim? 10 sene demistin yanlis hatirlamiyorsam :)
mrb kızlaryaaa adet günüm 17 ya da 18 sabah pullar uçuştu gözümün önünde artık ne olsa belirti gibi hissetmeye başladım inşallah hepimiz 2014 e hamile gireriz
ADET günün ne zaman canım :) benimde öyle görünüyor http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama :)))
26-27 aralıkta adet olmam lazım.
Bekliyorum :)
Hos geldin :) Psikoloji iste hemen etkiliyor.. Ama insaAllah belirti gibi hissettiklerin gercekten belirtidir :) Az kaldi 17sine cok heyecanli bir bekleyis dimiAmin canim insaAllah..
hoşbulduk canım yaaaewet az kaldı bir yanım ewet hamişsin diyor diğer yanım ümitlenme diyor beklicez artık ...senin adet tarihin ne zaman umarım verir rabbim tüm dualarımızı kabul eder
merhaba bende yeniyim.. benim dun adet olmam lazımdı ama tık yok genelde 10 gun öncesinden çok sancım göğüs hassasiyetim falan olurdu bu sefer onlarda yok.. gerçi hayıt tohumu içiyorum onlarda adet sancısını azaltıyor ama bekliyorum yınede
Hos geldin canim batlarimiz ayni demek hadi hayirlisi insaAllah cift cizgiyi beraber goruruz :)
2014 eylul annelerinde seni de gordum.. Bende bir umu oraya da yazimBakalim insaAllah nasip olur bizlere Eylul annesi olmak :)
eşime söyledimde kanda da çıkmıycaktır şimdi dedi haklıda bi kaç gun beklemek lazım .. bana adet olacakmışım gibi geliyor
ayyy evet canım ben de eylül annesi olmak isteyenlerdenim ...allahım inş bu ay olacak inanıyorum...rabbim isteyen herkese nasıp ederde bizde bu mutlulugu yasarız ammmıınnnn
İnsaAllah canim.. Umit edip dua edip calismalara baslayacagiz :)))
kızlar ben yokken sohbet kaynamıs şimdi nerdesiniz ya
ayyy canım ilk calısmaların inş benim gibi cok beklemezsin....bende hemen hamile kalırım zannediyodum ama bu işler öyle olmuyomus hala bebişim gelmediama bu ay ümitliyim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?