Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

peki ilişkini nasıl ayarladın hangi günler ağırlık verdin ve ne yaptın :)) anlatırsan bizde uygulayalım kaçıncı denemende oldu:) hamile olarak bizede dua et

mrb kızlar yaaa adet günüm 17 ya da 18 sabah pullar uçuştu gözümün önünde artık ne olsa belirti gibi hissetmeye başladım inşallah hepimiz 2014 e hamile gireriz

:)) Canim kan tahlili idrar testinden daha guvenilir zaten ama olsun cift cizgiyi de gordun bu sayede.. İlk deneme de oldumu yoksa uzun zamandir bekliyormuydun?

23 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum :)

Komsu sayiliriz :) Sen esini o zaman cocukluktan taniyorsun sanirim? 10 sene demistin yanlis hatirlamiyorsam :)

yok canım 6 yıl demiştim :)))

mrb kızlar yaaa adet günüm 17 ya da 18 sabah pullar uçuştu gözümün önünde artık ne olsa belirti gibi hissetmeye başladım inşallah hepimiz 2014 e hamile gireriz

Hos geldin :) Psikoloji iste hemen etkiliyor.. Ama insaAllah belirti gibi hissettiklerin gercekten belirtidir :) Az kaldi 17sine cok heyecanli bir bekleyis dimi Amin canim insaAllah..

Hos geldin :) Psikoloji iste hemen etkiliyor.. Ama insaAllah belirti gibi hissettiklerin gercekten belirtidir :) Az kaldi 17sine cok heyecanli bir bekleyis dimi Amin canim insaAllah..

hoşbulduk canım yaaa ewet az kaldı bir yanım ewet hamişsin diyor diğer yanım ümitlenme diyor beklicez artık ...senin adet tarihin ne zaman umarım verir rabbim tüm dualarımızı kabul eder

Son düzenleme:
merhaba bende yeniyim.. benim dun adet olmam lazımdı ama tık yok genelde 10 gun öncesinden çok sancım göğüs hassasiyetim falan olurdu bu sefer onlarda yok.. gerçi hayıt tohumu içiyorum onlarda adet sancısını azaltıyor ama bekliyorum yınede

hoşbulduk canım yaaa ewet az kaldı bir yanım ewet hamişsin diyor diğer yanım ümitlenme diyor beklicez artık ...senin adet tarihin ne zaman umarım verir rabbim tüm dualarımızı kabul eder

Canim elbette umid edeceksin ama hayal kirikligina ugrarsanda hemencik toparlanmaya ve ilerki aylara bakacaksin

Benim adetim 05/01 :) Pazartesi calismalara baslayacagiz insaAllah :)

Amiiin canim insaAllah dualarimiz kabul olur

Hos geldin :) Bu durumda en iyisi kan tahlili olacak sanirim. İnsaAllah hamilesindir bir iki gun beklemeye dayanirsan bekle ama ben derim ki bi an once tahlil yaptir

eşime söyledimde kanda da çıkmıycaktır şimdi dedi haklıda bi kaç gun beklemek lazım .. bana adet olacakmışım gibi geliyor

Hos geldin canim batlarimiz ayni demek hadi hayirlisi insaAllah cift cizgiyi beraber goruruz :)
2014 eylul annelerinde seni de gordum.. Bende bir umu oraya da yazim Bakalim insaAllah nasip olur bizlere Eylul annesi olmak :)

ayyy evet canım ben de eylül annesi olmak isteyenlerdenim ...allahım inş bu ay olacak inanıyorum...rabbim isteyen herkese nasıp ederde bizde bu mutlulugu yasarız ammmıınnnn

eşime söyledimde kanda da çıkmıycaktır şimdi dedi haklıda bi kaç gun beklemek lazım .. bana adet olacakmışım gibi geliyor

:26: Benim bildigim battan bi kac gun once bile kan degerinde cikiyormus.. ama yine de sen bilirsin canim insaAllah adetin degilde bebisler gelir :)

ayyy evet canım ben de eylül annesi olmak isteyenlerdenim ...allahım inş bu ay olacak inanıyorum...rabbim isteyen herkese nasıp ederde bizde bu mutlulugu yasarız ammmıınnnn

İnsaAllah canim.. Umit edip dua edip calismalara baslayacagiz :)))

İnsaAllah canim.. Umit edip dua edip calismalara baslayacagiz :)))

ayyy canım ilk calısmaların inş benim gibi cok beklemezsin....bende hemen hamile kalırım zannediyodum ama bu işler öyle olmuyomus hala bebişim gelmedi ama bu ay ümitliyim inş

ayyy canım ilk calısmaların inş benim gibi cok beklemezsin....bende hemen hamile kalırım zannediyodum ama bu işler öyle olmuyomus hala bebişim gelmedi ama bu ay ümitliyim inş

Evet canim bu ay ilk :) Hic moralini bozma dedigin gibi aylarca bekleyenler oluyor amaaa Rabbim sonunda hepimize nasip edecek insaAllah :) İyi ve guzel seyler dusun insaAllah bu ay olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…