Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hayirli sabahlar canim gunaydin :) simdiden ellerine saglik :)
Hayrolsun ruyan. Ne gordun ki?

Beni evlendirmek istiyordular tanimadigim yaslica bir adam ve bir kadin bende panik icinde pencereden (yuksek bir bina) bakiyorum ki esim ne zaman gelecek neden hala gelmedi diye Ben bazen film gibi ruyalar goruyorum ya

Sen nasilsin canim Eylul annesi mi olacaksin yoksa Ekim'mi Esimde geldi simdi ugrarim yine :)

günaydınlar

hayırlı mutlu günler dilerim hepimize allahtan

Gunaaydiinn hastanedeyimm bi saate sonucu alicaam ins bugunde guzel hbrler benden gelirrrr :) ruyamda idrar testi yaptigimi gordum pregnant yaziodu :))) sonra kan tahlili yaptirdim 17 cikti :))) mrvden etkilendim sanirim

Hayir olsun cnm bende cok ruya gorurum :)))
günaydınlar

Gunaydin cnmmm test sonucumu bekliyrmmm beeennn hadi bakalimm bi saatimiz var :)

Hayir olsun cnm bende cok ruya gorurum :)))
günaydınlar

Gunaydin cnmmm test sonucumu bekliyrmmm beeennn hadi bakalimm bi saatimiz var :)

Cok heyecanliyim ama gecen cuma 0,100 cikti ya ondan cok umutlanmak istemiyrm bide ilk denemem bu, hani olmayabilir, ilginc bu sekilde belim cok agriyor o suphelendiriyor beni, bide adet olacagim Zaman gogsum siser ve acirdi hic birsey yok, bakalimmmson yarim saattimizzz:))) vakit gecmiyorrrr

Gunaaydiinn hastanedeyimm bi saate sonucu alicaam ins bugunde guzel hbrler benden gelirrrr :) ruyamda idrar testi yaptigimi gordum pregnant yaziodu :))) sonra kan tahlili yaptirdim 17 cikti :))) mrvden etkilendim sanirim

Gunaydin canim inşallah hayirli haberler verirsin bize. Ben de rüyamda çift çizgi gördüm, erkek bebek aldim kucagima çok sevimliydi kuzu :)

Gunaydin canim inşallah hayirli haberler verirsin bize. Ben de rüyamda çift çizgi gördüm, erkek bebek aldim kucagima çok sevimliydi kuzu :)

Gunaaydin tesekkur ederim o kadar cok dusunuyrz ve istiyrzki ondan ruyalarimiza giriyor sanirimm :))

canım hayırlısı allahtan ümidimizi kesmiyoruz kırmızılar gelene kadar inş bebişin vardır

Cok sukur canim.. Esimle haberleri izliyoruz suan.. Yatmadi oda hala.. Sen nasilsin canim? Bugun daha iyisindir insaAllah:)

daha iyiyim canım tesekkür ederim iyi yapıyosunuz,bende koçişi gönderdim işe

lilipit evet canim 3 vardiye calisiyor esim :) sonuclarini ne zaman alicaksin sen?

cipsim sende guzel bi kahvalti keyfi yap bakalim mhmmm :)

pazara gitmem lazim ama daha yeni yeni kuruluyo pazarimiz :)

lilipit evet canim 3 vardiye calisiyor esim :) sonuclarini ne zaman alicaksin sen?

cipsim sende guzel bi kahvalti keyfi yap bakalim mhmmm :)

pazara gitmem lazim ama daha yeni yeni kuruluyo pazarimiz :)

çay keyfindeyım canım kahvaltımı yaptım.......

oooo güzel sebzeler meyveler vardır pazarda dolasıcam diyosun yani

Slm kızlar.. BAT-06/01/2013 Ama ne gelen var ne gidenn :)) Cuma ya kadar bekliyorum.. Ve nedense tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorumm.. Hayırlısı bakalım..Beni de listeye ekler misiniz...

ben kaçıyorum kızlar evimi toparlıcam ,öglene bişeyler hazırlıyım...tekrar gelirim

inş ben gelene kadar lipit güzel haberler vermiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…