Amin.
4. denemeydi demek ki:)
Benim bu ay 2. :)
Ben yumurtlama gününe bakmıyorum artık.
Geçen ay baka baka olmadı sinir oldum:)))
Artık bakmıyorum:)
burda mısın?
burda mısın?
kızlar hayırl ıakşamlarr size sınıfımdan konuşmaları anlatmak istiyorum..bu arada okulöncesi öğretmeniyiimm..çocuklarımda bir muhabbet başladı..içlerine mi doğuyor çocuk istediğim..bana öğretmenim sen hamile misin senin neden çocuğun yookk..bekarken beni tanıyan çocuklarım artık evlendin senin niye çocuğun yookk diye sorar olduularr..bugünn sınıfta gene bir bıcırığım sordu öğretmenim senin çocuğun var mı diye...bende evet varr benim ttaam 16 tane çocuğum var dedim..ordan birisi hemen gerçek mi çocuğun mu oldu diye lafa giriverdi..sonra yook dedim sizler benim çocuklarımsınız benim 16 tane çocuğum var diye..bir tanesi vallamı biz senin çocuğun muyuzz* epey güldürdüler uşaklarım benii..sonra kendi aralarında konusuyorlar öğretmenim de hamile olacakk diye..aminn dedim inşALLAH CÜMLEMİZ İNŞALLAH.....
Slm kızlar kaç gününüz kaldı son sayımları mı yapıyorsunuz.İnşallah kavuşuruz kuzularımıza
mrvdl canm hayırlı olsun darısı başımıza
canım senınle BAT aynı :)) varmı sende belirtler? Bende bişi yok
Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)
Ins. Biraz önce ben de test yaptım 4 saatlik beklemeye. Eşimin göremediği bir çizgi gördüm sanki. Gidip stok yaptım testlerden. Yarın sabah tekrar yapıcam. Vakit geçmiyor yaa. Doğuma yakın da böyle olacak. Doğum tarihi yaklaştıkça. Geçmesi zor ama heyecanı güzel günler. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah hepimize. ..
sağol canım :)
evet canım. sabah ilk idrarınla yap. bak ben bu sabah erken gebelik testiyle sabah ilk idrarla yaptım gözüktü yani hem de değer 17 iken. çok birşey de değil 17 yani. inşallah seninki de çıkar :))
Iyi geceler kizlar nasılsınız
Canım gözün aydın olsun:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kaç aydır deniyorsun?
Özel bir şeyler yapmış mıydın?
hoşbulduk
hayırlı olsun bebişin.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Heyecan dorukta
Canim insaAllah sabahki idrarinla yaparsan daha saglam bir sonuc alirsin..Ve insaAllah ikinci cizgi bu sefer daha da belirginlesir :16 İyi haberlerini bekliyoruz insaAllah :)
Canim senin ki gercekten bir mucize :) İki gun once nasil buyuk bir hayal kirikligi yasadin simdi senden mutlusu yoktur masAllah canimEsine supriz yaptin mi bile ne soyledi :)
Heyecan dorukta
Canim insaAllah sabahki idrarinla yaparsan daha saglam bir sonuc alirsin..Ve insaAllah ikinci cizgi bu sefer daha da belirginlesir :16 İyi haberlerini bekliyoruz insaAllah :)
Canim senin ki gercekten bir mucize :) İki gun once nasil buyuk bir hayal kirikligi yasadin simdi senden mutlusu yoktur masAllah canimEsine supriz yaptin mi bile ne soyledi :)
Canım yaa kendim yasamışım gibi hissettim valla. Rabbim hep güldürsun tüm hamis lerin yüzlerini iki cihanda da
Hamileyiiiiiiiiiim :))))))))
evet canım :) ama biraz araştırma yaptım da yumurta döllendikten 8-9 gün sonra kana geçmeye başlarmış yani benim yumurtlama 27 si falansa anca geçti kanıma demek ki :))) evet supriz yaptım. yemekteydik dışarda, kardeşim de yanımızdaydı o videoya çekmiş haberim yok benim :)yemeğe başlamadan dedim ki " aşkım bugün sana bir hediye aldım, aslında doğum gününde vermek isterdim ama malesef o zaman haberimiz yoktu :) (yılbaşı doğumgünüydü) koydum emziği önünebaktı :S önce anlamadı birkaç saniye. niye dedi "sence bunu sana neden almış olabilirim" dedim " yemin et" dedi birkaç kez :) birkaç kez evet dedim :)) sonra emziği masaya atıp bana sarıldı direk :) tabiki tahmin ettiğim gibi gözlerinin içi güldü.. kendisi de güldü güldü şoka girdi birkaç dk. sonra normal hayatımıza döndük işte :))
ay ben bile duygulandim canim ya masAllahevet canım :) ama biraz araştırma yaptım da yumurta döllendikten 8-9 gün sonra kana geçmeye başlarmış yani benim yumurtlama 27 si falansa anca geçti kanıma demek ki :))) evet supriz yaptım. yemekteydik dışarda, kardeşim de yanımızdaydı o videoya çekmiş haberim yok benim :)yemeğe başlamadan dedim ki " aşkım bugün sana bir hediye aldım, aslında doğum gününde vermek isterdim ama malesef o zaman haberimiz yoktu :) (yılbaşı doğumgünüydü) koydum emziği önünebaktı :S önce anlamadı birkaç saniye. niye dedi "sence bunu sana neden almış olabilirim" dedim " yemin et" dedi birkaç kez :) birkaç kez evet dedim :)) sonra emziği masaya atıp bana sarıldı direk :) tabiki tahmin ettiğim gibi gözlerinin içi güldü.. kendisi de güldü güldü şoka girdi birkaç dk. sonra normal hayatımıza döndük işte :))
kızlar bu ay ilk klomen denememdi ama yumoslarıma etki yapmadı büyümediler yani
dr duphaston verdi gün aşırı deneme önerdi..yumurta büyümezse döllenme olmazki niye öyle istedi bilmiyorum..
bizde dediğini yapıyoz bakalım şansa kaldıpico var bende adetim belli değil ama kasıklarımda ağrı var yakın galiba
yaşım 24 (ocak 22 de 25 oluyo) 3 senelik evliyim...
ocakta hamile kalabilmek için çabalıyorum olur inşş...
Canım benim çok sevindimmm gözün aydın rabbim ikinizi de korusun dua et emi bizde peşinden gelelim inşallah rabbimin izniyle misafirim vardı ancak bakabildim çok sevindim canımm
ne güzel bi sürpriz olmuş canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşş
Hayirli sabahlar canlar
Bugun pazar alis verisimi yapmam gerekiyor..
Yemek olarak yine mantar var bugun menude sanirim :))
Esimde birazdan isten gelir..
Bu gece cok sacma ruyalar gordum yahu
Hayrolsun insaAllah :)
kızlar bu ay ilk klomen denememdi ama yumoslarıma etki yapmadı büyümediler yani
dr duphaston verdi gün aşırı deneme önerdi..yumurta büyümezse döllenme olmazki niye öyle istedi bilmiyorum..
bizde dediğini yapıyoz bakalım şansa kaldıpico var bende adetim belli değil ama kasıklarımda ağrı var yakın galiba
yaşım 24 (ocak 22 de 25 oluyo) 3 senelik evliyim...
ocakta hamile kalabilmek için çabalıyorum olur inşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?