Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Amin.
4. denemeydi demek ki:)
Benim bu ay 2. :)
Ben yumurtlama gününe bakmıyorum artık.
Geçen ay baka baka olmadı sinir oldum:)))

Artık bakmıyorum:)

yok canım 5. di. çünkü balayına bismillah yumurtlamayla başladım ben ben de bundan önceki denemede kullanmıştım ovülasyon testi. aman dedim çok kafama takıyorum boşver dedim ne zaman olursa olur. bu ay hiç takmadım biraz da meşgul olacağım şeyler vardı, böyle oldu işte :) hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider..

Ay masAllah canim ne kadar guzel bir meslege sahip oldugun biradan anlasiliyor.. Aslinda gercekten onlarda senin cocuklarin gibi.. Sen onlari egitiyorsun onlara bir seyler ogretmeye calisiyorsun.. İnsaAllah Rabbim o cocuklarin soylediklerini gerceklestirecek canim

Slm kızlar kaç gününüz kaldı son sayımları mı yapıyorsunuz.İnşallah kavuşuruz kuzularımıza

mrvdl canm hayırlı olsun darısı başımıza

Canim hos geldin nasilsin? Sahsen ben adetimin bitmesini bekliyorum Ama diger arkadaslarin heyecanini paylasiyorum insaAllah topicimiz hamis kaynayacak

canım senınle BAT aynı :)) varmı sende belirtler? Bende bişi yok

Canim batlariniz ne zamandi unuttum ama belirtilere takma kafani :) Belirti olmadanda hamile olanlar cokmus meger bende bilmiyordum.. İnsaAllah seninde bebegin tutunmustur sıkı sıkı sana

Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)

Heyecan dorukta

Canim insaAllah sabahki idrarinla yaparsan daha saglam bir sonuc alirsin..Ve insaAllah ikinci cizgi bu sefer daha da belirginlesir :16 İyi haberlerini bekliyoruz insaAllah :)

Canim senin ki gercekten bir mucize :) İki gun once nasil buyuk bir hayal kirikligi yasadin simdi senden mutlusu yoktur masAllah canim Esine supriz yaptin mi bile ne soyledi :)

Canım gözün aydın olsun:) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kaç aydır deniyorsun?
Özel bir şeyler yapmış mıydın?

Kacak nerelerdesin sen
Listeye yazilmak istedigini soylemedigin icin bir sey demedim bende canim..
Yazmami istersen soyle tamam mi..
Siz calismalara basladiniz mi bile?
Ben hafta sonu sanirim abdestlenicem..
Sonrasina Allah Kerim

hoşbulduk

hayırlı olsun bebişin.rabbim isteyen herkese nasip etsin

İyi geceler canim hos geldin... Nasilsin? İnsaAllah bizlere de nasip olsun o haberi paylasmak

Kizlar hepinize hayirli geceler Allah rahatlik versin

evet canım :) ama biraz araştırma yaptım da yumurta döllendikten 8-9 gün sonra kana geçmeye başlarmış yani benim yumurtlama 27 si falansa anca geçti kanıma demek ki :))) evet supriz yaptım. yemekteydik dışarda, kardeşim de yanımızdaydı o videoya çekmiş haberim yok benim :)yemeğe başlamadan dedim ki " aşkım bugün sana bir hediye aldım, aslında doğum gününde vermek isterdim ama malesef o zaman haberimiz yoktu :) (yılbaşı doğumgünüydü) koydum emziği önüne baktı :S önce anlamadı birkaç saniye. niye dedi "sence bunu sana neden almış olabilirim" dedim " yemin et" dedi birkaç kez :) birkaç kez evet dedim :)) sonra emziği masaya atıp bana sarıldı direk :) tabiki tahmin ettiğim gibi gözlerinin içi güldü.. kendisi de güldü güldü şoka girdi birkaç dk. sonra normal hayatımıza döndük işte :))

evet canım :) ama biraz araştırma yaptım da yumurta döllendikten 8-9 gün sonra kana geçmeye başlarmış yani benim yumurtlama 27 si falansa anca geçti kanıma demek ki :))) evet supriz yaptım. yemekteydik dışarda, kardeşim de yanımızdaydı o videoya çekmiş haberim yok benim :)yemeğe başlamadan dedim ki " aşkım bugün sana bir hediye aldım, aslında doğum gününde vermek isterdim ama malesef o zaman haberimiz yoktu :) (yılbaşı doğumgünüydü) koydum emziği önüne baktı :S önce anlamadı birkaç saniye. niye dedi "sence bunu sana neden almış olabilirim" dedim " yemin et" dedi birkaç kez :) birkaç kez evet dedim :)) sonra emziği masaya atıp bana sarıldı direk :) tabiki tahmin ettiğim gibi gözlerinin içi güldü.. kendisi de güldü güldü şoka girdi birkaç dk. sonra normal hayatımıza döndük işte :))

Canım yaa kendim yasamışım gibi hissettim valla. Rabbim hep güldürsun tüm hamis lerin yüzlerini iki cihanda da

Son düzenleme:
Canım yaa kendim yasamışım gibi hissettim valla. Rabbim hep güldürsun tüm hamis lerin yüzlerini iki cihanda da

amin inş canım Allahım sizlere de en kısa zamanda nasip etsin böyle mutlulukları inşallah

ne güzel bi sürpriz olmuş canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşş

kızlar bu ay ilk klomen denememdi ama yumoslarıma etki yapmadı büyümediler yani
dr duphaston verdi gün aşırı deneme önerdi..yumurta büyümezse döllenme olmazki niye öyle istedi bilmiyorum..
bizde dediğini yapıyoz bakalım şansa kaldı pico var bende adetim belli değil ama kasıklarımda ağrı var yakın galiba
yaşım 24 (ocak 22 de 25 oluyo) 3 senelik evliyim...
ocakta hamile kalabilmek için çabalıyorum olur inşş...

ay ben bile duygulandim canim ya masAllah

aramiza hos geldin canim
PCden baglaninca listeye ekliycem simdi telefondan yapamiyorum kusura bakma :)
insaAllah yakin zamanda Rabbim mucizeni gonderir sana
moral herseyden onemli gercekten..
daima umitli ol ve moralini yuksek tut..
insaAllah sende kavusacaksin bebegine
bu konuda daha cok bilgisi olan arkadaslar eminim sana daha iyi yardimci olacaklardir..
bende 24 yasindayim ve bu ay ikinci denememiz olacak ilkinde nasip olmadi :)

Hayirli sabahlar canlar
Bugun pazar alis verisimi yapmam gerekiyor..
Yemek olarak yine mantar var bugun menude sanirim :))
Esimde birazdan isten gelir..
Bu gece cok sacma ruyalar gordum yahu
Hayrolsun insaAllah :)

Canım benim çok sevindimmm gözün aydın rabbim ikinizi de korusun dua et emi bizde peşinden gelelim inşallah rabbimin izniyle misafirim vardı ancak bakabildim çok sevindim canımm

Amin canim sagol. Tabiki dualarimi eksik etmem sizden :) siz de benden esirgemeyin. Cunku su onumuzdeki 10 gun falan cok onemli degerlerim guzel artar ins

ne güzel bi sürpriz olmuş canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşş

Amin canim ins cok sagol :)

Hayirli sabahlar canlar
Bugun pazar alis verisimi yapmam gerekiyor..
Yemek olarak yine mantar var bugun menude sanirim :))
Esimde birazdan isten gelir..
Bu gece cok sacma ruyalar gordum yahu
Hayrolsun insaAllah :)

Hayirli sabahlar canim gunaydin :) simdiden ellerine saglik :)
Hayrolsun ruyan. Ne gordun ki?

Allahim en hayirli zamanda bebegini gondersin ins canim. Bu kasik agrin normalde de adetin yaklasirken oluyor muydu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…