- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Hcg 0,1000 negatiff yinee
Hcg 0,1000 negatiff yinee
slm kızlar.. Bat-06/01/2013 ama ne gelen var ne gidenn :)) cuma ya kadar bekliyorum.. Ve nedense tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorumm.. Hayırlısı bakalım..beni de listeye ekler misiniz...
Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)
Gunaydin canim inşallah hayirli haberler verirsin bize. Ben de rüyamda çift çizgi gördüm, erkek bebek aldim kucagima çok sevimliydi kuzu :)
flam hayırlısı olsun güzel haberlerini görürüz inşallah
Allah hayıra çıkarsın canım eh kızın abla olmuş hayırlı bir erkek kardeş nasip olsun o duyguyu da tat inşallah :)
9 ocak dediğin yarın bişi kalmadı
canım benim aslında hesaplamalarıma göre dün olmam gerekiyordu ama gelen giden yok
cumaya kadar beklerim heralde
bi belirti de yok anlamadım gitti
yalnız dünden beri ateşim yüksek 37.5 civarı takılıo sabahları da terlemiş uyanıyorum 3 4 gündür
böyle olmazdım hiç inşallaah hamişimdir ya da vucüdumun bana bir oyunudur:18:
bekleyiş çok heyecanlı
hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı oldugu için ayırdetmek çok zor haklısın
ama ateş yüksekse bu işte bir hayır var sanırım :) du bakalım göreceğiz önümüzdeki bi kaç gün içinde
e peki test yapmayı düşünüyor musun
şuan yapsan çıkar günü geçtiğine göre
ilk deneme miydi bu arada gün aşırı ilişki mi denediniz yoksa sadece yumurtlama günü mü?
bekleyiş çok heyecanlı
hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı oldugu için ayırdetmek çok zor haklısın
ama ateş yüksekse bu işte bir hayır var sanırım :) du bakalım göreceğiz önümüzdeki bi kaç gün içinde
e peki test yapmayı düşünüyor musun
şuan yapsan çıkar günü geçtiğine göre
ilk deneme miydi bu arada gün aşırı ilişki mi denediniz yoksa sadece yumurtlama günü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?