Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ben kaçıyorum kızlar evimi toparlıcam ,öglene bişeyler hazırlıyım...tekrar gelirim

inş ben gelene kadar lipit güzel haberler vermiş olur

hanımlar adetıme 10 gun var ıkı gundur hkahve rengı akıntım vardı bugun kırmızıya donuyor ve ben artık korkmaya basladım ne olabılır bu basına boyle bısey gelen var mı polıkıstık over hastasıyım ben ve ıkı ay once glifor kullanmya baslamıstım:18::18::18::18:

Hcg 0,1000 negatiff yinee

hayırlısı canım öbür aya artık benimde dün geldi bi kaç damla sökemedi ağrı yapıo bugun sabah biraz daha geldi bu ayda yok öbür aya allah büyük inş bizimde göbüşümüz boş kalmaz benim bat 7 şubat

Hcg 0,1000 negatiff yinee

hayırlısı canım öbür aya artık benimde dün geldi bi kaç damla sökemedi ağrı yapıo bugun sabah biraz daha geldi bu ayda yok öbür aya allah büyük inş bizimde göbüşümüz boş kalmaz benim bat 7 şubat

yardımınız lütfen

bende bebek istiyorm tabi Allahta isterse olur.. biz ne desek boşş ama bizim birey olarak yapmamız gereken ekstra bişeyler varmı bilmiyorum... aslında 1 aydır sadece çocuk için deneme yapıyorum onun öncesinde korunmuştum.. ama hapla değil doğal yollarla... şimdide 15 ocakta adet olmalıyım fakat 2 gündür fena ağrım var karnımın alt tarafında... ama kendimi de hiç üşütmedim.. nedendir bilmiyorum. yüürmeye bile korkuyorum acaba bebek oluşuyorsa yürümek ona zarar verir mi diye.. acaba çokmu evham yapıyorum daha ortada bişey yokken...
yardımlarınızı rrica ederim.

yardımınız lütfen

bende bebek istiyorm tabi Allahta isterse olur.. biz ne desek boşş ama bizim birey olarak yapmamız gereken ekstra bişeyler varmı bilmiyorum... aslında 1 aydır sadece çocuk için deneme yapıyorum onun öncesinde korunmuştum.. ama hapla değil doğal yollarla... şimdide 15 ocakta adet olmalıyım fakat 2 gündür fena ağrım var karnımın alt tarafında... ama kendimi de hiç üşütmedim.. nedendir bilmiyorum. yüürmeye bile korkuyorum acaba bebek oluşuyorsa yürümek ona zarar verir mi diye.. acaba çokmu evham yapıyorum daha ortada bişey yokken...
yardımlarınızı rrica ederim.

Merhaba arkadaşım,,
bende sendeki hislerden varda acaba nasıl hisler sendekiler...
Mesela ;
karın altındaki ağrılar, arabaya binice garip bir miğde bulantısı.. Yada sürekli karında sancı (ama adet sancısına benzemeyen :) ) yaa lütfen sende yaz bende merak ediyorum kendimdeki bu garip değişiklikle ne diye...

slm kızlar.. Bat-06/01/2013 ama ne gelen var ne gidenn :)) cuma ya kadar bekliyorum.. Ve nedense tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorumm.. Hayırlısı bakalım..beni de listeye ekler misiniz...

Ben de burdayım. Bata 6 kala. Din din din din :)

flam hayırlısı olsun güzel haberlerini görürüz inşallah

Gunaydin canim inşallah hayirli haberler verirsin bize. Ben de rüyamda çift çizgi gördüm, erkek bebek aldim kucagima çok sevimliydi kuzu :)

Allah hayıra çıkarsın canım eh kızın abla olmuş hayırlı bir erkek kardeş nasip olsun o duyguyu da tat inşallah :)

9 ocak dediğin yarın bişi kalmadı

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaar. ya ben is yerindeyim istedigim gibi aktif olamiyorum benim daha 9 gun var bta ama gecen hafta goguslerim cok hassas ve agri vardi..bugun hic yok bi tek kasiklarimda bi agri varda bi garip bilmiorum. bu ay i cime hamile olcam
gibi dogmustu ama bilmiorum ya umitlenmekte istemiorum. erken gebelik testi yapmayi hem istiyorum hem istemiyorum. bugun biraz umitsiz durumdayim

canım benim aslında hesaplamalarıma göre dün olmam gerekiyordu ama gelen giden yok
cumaya kadar beklerim heralde
bi belirti de yok anlamadım gitti
yalnız dünden beri ateşim yüksek 37.5 civarı takılıo sabahları da terlemiş uyanıyorum 3 4 gündür
böyle olmazdım hiç inşallaah hamişimdir ya da vucüdumun bana bir oyunudur:18:

bekleyiş çok heyecanlı

hamilelik belirtileri adet belirtileriyle aynı oldugu için ayırdetmek çok zor haklısın

ama ateş yüksekse bu işte bir hayır var sanırım :) du bakalım göreceğiz önümüzdeki bi kaç gün içinde

e peki test yapmayı düşünüyor musun

şuan yapsan çıkar günü geçtiğine göre

ilk deneme miydi bu arada gün aşırı ilişki mi denediniz yoksa sadece yumurtlama günü mü?

aslında bugün test yapasım var ama negatif görürsem diye korkuyorum:26:

ilk denemeydi gün aşırı oldu ilk günden itibaren

ben de tam bilmiyorum ama iyi midir ateşin yüksek olması?

merve tebrik ederm Allah tamamına erdirsin ne güzel bir haber oldu bu çok mutlu oldum senin adına

Son düzenleme:

aslında bugün test yapasım var ama negatif görürsem diye korkuyorum:26:

ilk denemeydi gün aşırı oldu ilk günden itibaren

ben de tam bilmiyorum ama iyi midir ateşin yüksek olması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…