canım benim ki farklı bir durum sanırım bilmediğim bir hastalığım var 2 hafta gecikmesi normal değilcanım kan esti yaptr bence. o şpheyle yaşama . ınsanın başı agrıyor ılaç alamıyor . kesinlesştir ona göre davran. ve sakın umutsuzluga kapılma.. sakın .. lütfen dua et.
canım resmindeki gibi güzeller güzeli bir bebeğin olur inşallah :)
canım benim ki farklı bir durum sanırım bilmediğim bir hastalığım var 2 hafta gecikmesi normal değil
bana göre olsaydı zaten çıkardı ama imkansızda değil tabi
dediğim gibi akışına bırakma ve fazla düşünmeme kararı aldım
söyledim canım :) emzik almıştım akşam yemekte onu verdim. Sana bir hediye aldım aslında doğum gününde vermek isterdim ama o zaman malesef haberimiz yoktu dedim :) çünkü yılbaşında doğum günüydü. o da baktı emziğe önce hiç anlamadı :) "neee" dedi :) gülümsemeye başladı. sence sana bunu neden almış olabilirim dedim :) yemin et dedi evet dedim, yemin et dedi evet dedim. gülüyordu böyle sorarken :) sonra emziği masaya fırlattı kahkaha atmaya başladıgeldi bana sarıldı. ben ağlamaya başladım zaten :) onun da gözlerinin içi gülüyordu, biraz da doldu gözleri güldü güldü, şoka girdi birkaç dk. sonra herşey normalleşti artık sindirmeye başladı sanırım bu işi ama biz kendimizi kaptırmak istemiyoruz çünkü çok yakın zamanda asker arkadaşının doğuma 3 gün kala bebeğini kaybetttiğini öğrendik.. o yüzden ağırdan alıyor eşim :) garanticidir biraz.. Ama doğal olarak çok sevindi tabiki.. Allahım herkese böyle mutluluk nasip etsin.. Tüm isteyenlere
senin cocugunun dogacagı tarıhı yerım hemende koymuşsun cok yakışmış valla sevindirik oluyorum baktıkça.. bizim şadiye den ne haber .. onun adet tarıhı gectı nıye bakmıyor yaa ... kılzar cevapsız bırakmayın bizleri
Komşm hayırlısı olsun .. bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak.. bende umutluyum ama geçen ayki gibi uzulup ağlamak istemiyorum. .slmmmmmm kızlar günaydınnnnn bnm kırmızıdan haber yok daha tabi o lekelenmem hariç test de yaptım negatif ama bazılarında çıkmıya biliyoneyse dün akşam sağ göğsüme sızı girid ara ara hiç olmazdı acaba ben mi yanlış anlıyom diye elimdekini bırakıp iye dinledim ama bildiğin sızlıyodu lilipit için üzüldüm ama önümüzdeki aylara daha yeni olur mutlaka sizlerden ne haber bakalım
Canım okurken gözlerim doldu . İnşallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin . Iyi düşünün uyi olsun. Tabi dua en önemlisi hatta hatim başla çocuğun olana kadar..
Komşm hayırlısı olsun .. bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak.. bende umutluyum ama geçen ayki gibi uzulup ağlamak istemiyorum. .
Komşm hayırlısı olsun .. bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak.. bende umutluyum ama geçen ayki gibi uzulup ağlamak istemiyorum. .
söyledim canım :) emzik almıştım akşam yemekte onu verdim. Sana bir hediye aldım aslında doğum gününde vermek isterdim ama o zaman malesef haberimiz yoktu dedim :) çünkü yılbaşında doğum günüydü. o da baktı emziğe önce hiç anlamadı :) "neee" dedi :) gülümsemeye başladı. sence sana bunu neden almış olabilirim dedim :) yemin et dedi evet dedim, yemin et dedi evet dedim. gülüyordu böyle sorarken :) sonra emziği masaya fırlattı kahkaha atmaya başladıgeldi bana sarıldı. ben ağlamaya başladım zaten :) onun da gözlerinin içi gülüyordu, biraz da doldu gözleri güldü güldü, şoka girdi birkaç dk. sonra herşey normalleşti artık sindirmeye başladı sanırım bu işi ama biz kendimizi kaptırmak istemiyoruz çünkü çok yakın zamanda asker arkadaşının doğuma 3 gün kala bebeğini kaybetttiğini öğrendik.. o yüzden ağırdan alıyor eşim :) garanticidir biraz.. Ama doğal olarak çok sevindi tabiki.. Allahım herkese böyle mutluluk nasip etsin.. Tüm isteyenlere
lipit hakkında hayırlısı canım....ümitsiz olmayalım vardır hayır
şadıye20 canım biz senle adet olamadık gitti ya:18: sendede gelen giden yok demi
ben bile heyecanlandım hee okurken. kendimi babanın yerine koymuşum fark etmeden hehehe:))) baba olmanın keyfini yaşadım şimdi de anne olmanın keyfini yaşasam ne güzel olurr...
benim de bat bugün ama gelen giden yok henüz. bir de ben bu ay geç yumurtladım sanırım o yüzden bir haftalık bir gecikme yaşayabilir benim kırmızılar. beklemek çok sıkıcı(
çalışıyorum zaten çok fazla boş vaktim kalmıyor ama gözüm sürekli burada. her ne kadar oyalansam da aklımdan çıkmıyor kiinşallah yaşarsın canım :)
beklerken çok fazla düşünmemeye çalış, kendini ev işlerine örgüye falan filan ver. o zaman daha rahat geçiyor..
Merhaba arkadaşım,,
bende sendeki hislerden varda acaba nasıl hisler sendekiler...
Mesela ;
karın altındaki ağrılar, arabaya binice garip bir miğde bulantısı.. Yada sürekli karında sancı (ama adet sancısına benzemeyen :) ) yaa lütfen sende yaz bende merak ediyorum kendimdeki bu garip değişiklikle ne diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?