Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canim bildigim kadariyla hamileligin belli olmasi icin adet gununun gecmesi lazim . Belirtiler erken daha. Seni uzmek isteme m ama.

canım kan esti yaptr bence. o şpheyle yaşama . ınsanın başı agrıyor ılaç alamıyor . kesinlesştir ona göre davran. ve sakın umutsuzluga kapılma.. sakın .. lütfen dua et.
canım benim ki farklı bir durum sanırım bilmediğim bir hastalığım var 2 hafta gecikmesi normal değil
bana göre olsaydı zaten çıkardı ama imkansızda değil tabi
dediğim gibi akışına bırakma ve fazla düşünmeme kararı aldım

canım resmindeki gibi güzeller güzeli bir bebeğin olur inşallah :)

ayyy canım inşallah :))) ikimizde esmer kara gözlü inşallah böyle gözleri ışıl ışıl bi bebişimiz olur :))) Allahım hayırlı evlat eylesin..

canım öyle düşünme.. belki stres falan etkiliyordur adetinin gecikmesini. hiç genel bir kontrole girrin mi kadın doğuma peki?

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım.
3 yıllık evliyim ve bu ay ilk kez korunmayı bıraktık, en son 17 aralıkta hastalanmıştım 2-5 ocak arası kahverengi lekelenme oldu, hazımsızlık ve yorgunlukta var bakalım bu ayın 12-14'ü arasında normalde hastalanmam gerekiyor, sizce bunlar gebelik belirtisi olabilir mi?

Canım okurken gözlerim doldu . İnşallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin . Iyi düşünün uyi olsun. Tabi dua en önemlisi hatta hatim başla çocuğun olana kadar..

slmmmmmm kızlar günaydınnnnn bnm kırmızıdan haber yok daha tabi o lekelenmem hariç test de yaptım negatif ama bazılarında çıkmıya biliyoneyse dün akşam sağ göğsüme sızı girid ara ara hiç olmazdı acaba ben mi yanlış anlıyom diye elimdekini bırakıp iye dinledim ama bildiğin sızlıyodu lilipit için üzüldüm ama önümüzdeki aylara daha yeni olur mutlaka sizlerden ne haber bakalım

negatif nm ama adtim gelmedi daha bazılarında çıkmıya biliyomuş o lekelenmemden başka gelen giden yok anlamadım gitti

Komşm hayırlısı olsun .. bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak.. bende umutluyum ama geçen ayki gibi uzulup ağlamak istemiyorum. .

lipit hakkında hayırlısı canım....ümitsiz olmayalım vardır hayır

şadıye20 canım biz senle adet olamadık gitti ya:18: sendede gelen giden yok demi

Canım okurken gözlerim doldu . İnşallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin . Iyi düşünün uyi olsun. Tabi dua en önemlisi hatta hatim başla çocuğun olana kadar..

evet canım başlayacağım.. Allahım koruyacak zaten ikimizi de :) Yine ona sığınmaya devam etmeten başka çare yok :)

Komşm hayırlısı olsun .. bakalım ilerleyen gunlerde ne olacak.. bende umutluyum ama geçen ayki gibi uzulup ağlamak istemiyorum. .

amin hayırlı olur inşallah yok bende ağlıyaak göz yaşı kalmadı zaten alıştım negatife olmassa artık önümüzdeki maçlara

amin hayırlı olur inşallah yok bende ağlıyaak göz yaşı kalmadı zaten alıştım negatife olmassa artık önümüzdeki maçlara

ben bile heyecanlandım hee okurken. kendimi babanın yerine koymuşum fark etmeden hehehe:))) baba olmanın keyfini yaşadım şimdi de anne olmanın keyfini yaşasam ne güzel olurr...
benim de bat bugün ama gelen giden yok henüz. bir de ben bu ay geç yumurtladım sanırım o yüzden bir haftalık bir gecikme yaşayabilir benim kırmızılar. beklemek çok sıkıcı(

lipit hakkında hayırlısı canım....ümitsiz olmayalım vardır hayır

şadıye20 canım biz senle adet olamadık gitti ya:18: sendede gelen giden yok demi

kızlar bugün nettim çok yavaş neden bilmiyom eşşek ölüsü gibi mübarek yok daha olmadım pazara kadar değil mezara kadar pazar olmassa mezara kadar bekliyem bebişimi artık ne yapalım

inşallah yaşarsın canım :)
beklerken çok fazla düşünmemeye çalış, kendini ev işlerine örgüye falan filan ver. o zaman daha rahat geçiyor..

ben daha yattaktan çıkmadım tembelim bugünnnn hiç nm bişey istemiyo gelse dert gelmese dert gelse nie geldi gelmese nerdekaldı bizim kırmızı kart diyoruz yaaaaaaaa

inşallah yaşarsın canım :)
beklerken çok fazla düşünmemeye çalış, kendini ev işlerine örgüye falan filan ver. o zaman daha rahat geçiyor..
çalışıyorum zaten çok fazla boş vaktim kalmıyor ama gözüm sürekli burada. her ne kadar oyalansam da aklımdan çıkmıyor ki(
aslında kk yı takip etmek insanı daha da sabırsız ve heyecanlı yapıyor sanki ya da sadece beni öyle yapıyor hehe..

Canım tam sana tüm belirtileri yazdım gönderecekken baktım nette sıkıntı var, bekleyeyim dedim.. Lavaboya gittim o ara bi de baktım ne göreyimm.. Gelmişşş.. Neyse hayırlısı, bi destan yazmıstım sana hevesli hevesli,, İyiki göndermemişim, ne tuhaf bişey ya tüm belirtiler var ama tık yok.. Kendini dinlemeyeceksin aslında, akışına bırakmak lazım, Allah'ım ne zaman nasip edecekse o zaman olucak.. İşte böyle.. Umarım sendeki belirtiler olumlu sonuç verir, ama çok da fazla takma derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…