Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Günaydın kızlar ...
Lilipit üzüldüm yine ayni cikmasina ya ama herseyde vardir bi hayir annen nasil?

Bizde cok istiyoruz bebek 2 yillik evliyiz 4 aydir korunmuyoruz ama olmuyo :-(

bizim de 5. denemede olmuş :) yalnız bu 5. ayın kafamı en takmadığım ay olması bence tesadüf değil.. sizler de öyle yapmayı deneyin.. ben eşimleyken bile acaba şimdi oluyor mudur, içeriye doğru gidiyorlar mıdır ay bacağımı kaldırıyım şunu yapayım bunu yapayım diye paralıyordum kendimi.. bunlar aslında önce kendimize yaptığımız kötülükmüş.. olacağı zaman oluyor işte. olumsuz çıkınca üzülüyorsun tabi o an için ama hemen toparlanmak gerek. kocalarımız başımızda çok şükür.. çünkü üzülmeye devam etmek bana inancımız gereği de pek doğru gelmiyor.. Allah korusun isyan etmek gibi :/ o yüzden herşeyi Allaha bırak :) o en doğru zamanı bilir..

günaydın heyeycanlı bayaynlar.. nedense bu ay pek bi umutluyum heee :

ayyy inşallah inşallah

senin cocugunun dogacagı tarıhı yerım hemende koymuşsun cok yakışmış valla sevindirik oluyorum baktıkça.. bizim şadiye den ne haber .. onun adet tarıhı gectı nıye bakmıyor yaa ... kılzar cevapsız bırakmayın bizleri

ayyy canım çok teşekkür ederim buraya koydum işte sevincimi burda alıyorum. herkese söylemiyorum çünkü şuan. annem biraz zaman geçsin büyüsün herşeyin yolunda gittiğini öğren ondan sonra dedi. sanırım nazardan korkuyor :/

evet adet tarihi geçen ya da yaklaşan kızlardan haber bekliyoruuuzzz sevindirik haberlerle gelin

günaydın kızlar bugün rüyamda Şule ismini duyuyorum aaa ne güzelmiş kızım olursa Şule Miray ismini koyayım diyorum :)
aaahhhhhhh ne mutlu oluyordum :)

eşine söyledin mi.. ay hep senin yerinde olsam ne yapardım dıye dusundum .. çok sevinmiştir.. süpriz yaptın mı..

selam arkadaşlar dün akşam idrar testi yaptım evde negatif çıktı.
ama hala adette olmadım
ben umudumu kaybettim hamile olduğumu sanmıyorum.
ama ablam sabah benim adetim 2 ay gelmedi idrarda çıkmadı kan testinde belli oldu deyince acaba demeye başladım tabi..
sonuç olarak artık hamile miyim diye sorgulamadan hayatıma devam etme kararı aldım.
psikolojim bozuldu desem yeridir.
1 senedir istiyorum olmuyor ben artık akışına bırakıyorum.
düşünmemeye karar verdim..

canım kan esti yaptr bence. o şpheyle yaşama . ınsanın başı agrıyor ılaç alamıyor . kesinlesştir ona göre davran. ve sakın umutsuzluga kapılma.. sakın .. lütfen dua et.

eşine söyledin mi.. ay hep senin yerinde olsam ne yapardım dıye dusundum .. çok sevinmiştir.. süpriz yaptın mı..

söyledim canım :) emzik almıştım akşam yemekte onu verdim. Sana bir hediye aldım aslında doğum gününde vermek isterdim ama o zaman malesef haberimiz yoktu dedim :) çünkü yılbaşında doğum günüydü. o da baktı emziğe önce hiç anlamadı :) "neee" dedi :) gülümsemeye başladı. sence sana bunu neden almış olabilirim dedim :) yemin et dedi evet dedim, yemin et dedi evet dedim. gülüyordu böyle sorarken :) sonra emziği masaya fırlattı kahkaha atmaya başladı geldi bana sarıldı. ben ağlamaya başladım zaten :) onun da gözlerinin içi gülüyordu, biraz da doldu gözleri güldü güldü, şoka girdi birkaç dk. sonra herşey normalleşti artık sindirmeye başladı sanırım bu işi ama biz kendimizi kaptırmak istemiyoruz çünkü çok yakın zamanda asker arkadaşının doğuma 3 gün kala bebeğini kaybetttiğini öğrendik.. o yüzden ağırdan alıyor eşim :) garanticidir biraz.. Ama doğal olarak çok sevindi tabiki.. Allahım herkese böyle mutluluk nasip etsin.. Tüm isteyenlere

canım resmindeki gibi güzeller güzeli bir bebeğin olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…